ЕС - или какво можем да си носим като ходим....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

ЕС - или какво можем да си носим като ходим....

Мнение от Doberman_vas » 12 Мар 2009, 10:51

Хайде колеги тези които по честичко ходят в ЕС-то да кажат, колко стека цигари и бутилки алкохол мога да си нося в ЕС. Пътуването е със самолет до немско ако има някакво значение.
Навремето преди да бяхме в ЕС-то беше 1 стек и по 1л вино и ракийка, обаче сега нали уж отворени пазари тинтири минтири, та вие сте на ход.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 12 Мар 2009, 11:08

пак е така,но никога не съм се съобразявал с лимита...последно минах с 6 литра пърцуца и прикачване в Мюнхен
ръчкаи контрабандата в багажа които ще чекираш и ако ти направят проблем им обясни че е лекарство......В Лос Анжилес митничаря ми се усмихна и минах :mhihi: Цигарите маи са по-проблемни
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 12 Мар 2009, 11:20

Манчев73 написа:пак е така,но никога не съм се съобразявал с лимита...последно минах с 6 литра пърцуца и прикачване в Мюнхен
ръчкаи контрабандата в багажа които ще чекираш и ако ти направят проблем им обясни че е лекарство......В Лос Анжилес митничаря ми се усмихна и минах :mhihi: Цигарите маи са по-проблемни

На мен проблема ми е точно с цигарите :evil: . Дет' се вика и уиски пием, ама да дам 10 лв за цигари хич не ми е кеф.
А и глобата на времето, за повече от 200цигари(1стек), беше 50-60 Е :(
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 12 Мар 2009, 11:29

Може да имаш проблем в Англия, иначе никъде другаде, пускаш багажа /не ръчен/, и нямаш проблеми!!!
Другото е ако разкъсаш, стековете не се заяждат никога дори и извън ЕУто. Пиячката, освен ако не носиш домошарска, там са много по на далавера от тук!

Земи един сак, разпиляваш 4 стека дрехи тва онова , и го пускаш в багажното.
Последна промяна Сондьора на 12 Мар 2009, 11:42, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Манчев73 » 12 Мар 2009, 11:35

абе един стек дето се вика ще разпилееш по джобовете и по един разпилеи в куфарите.......внимаваи само с парфюмите и никви пасти за зъби,шампоани подобни.....парфюма задължително в плик със зип,точно за тва ме заядоха в Германия
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 12 Мар 2009, 11:44

Последно летях миналата година до Франкфурт, тук на нашето летище ме спряха заради запалка Зипо и швейцарско ножче в джобовете/ръчния багаж, та се обаждах на човек да дойде да ги вземе от летището, иначе трябваше да ги хвърлям....трябваше в основния багаж да ги сложа, там няма никакви проблеми, ама на....
F**k them all!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Манчев73 » 12 Мар 2009, 11:48

никакви пилички,чекиики,запалителни вещества,гелове,кремове,шампоани и т.н.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 12 Мар 2009, 12:07

ok колеги това за пинсети, ножички, макаров - ясно, но аз говоря за 4-5 стека цигари, все пак ще бъде дълга почивка :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 12 Мар 2009, 12:44

Аз с по-малко от 5 стека никога не съм кацал в Лондон.3 в основния и 2 в ръчния.Даже не си правя труда да ги разопаковам- както са си на стекове така ги тъпча вътре.Проблем никакъв и на Хийтроу и на Гетуик ;)
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Назад към Извън Темата