Носачи смяна

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: гжттннтаое

Мнение от slav4o1 » 08 Мар 2009, 6:41

Айде момчета ей от тука си взимам 4 носача по 43 паунда единия :mhihi: 8) :drink: https://secure.gsfcarparts.com/shop/index.html
Последна промяна slav4o1 на 08 Мар 2009, 16:22, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525 D

Мнение от miroalpina » 08 Мар 2009, 12:17

колеги какви 1000 лв какви гаранции по 2 години!!!!!с тия дупки по патищата не знам кой сте ви даде гаранция:)))) вие полудяхте и оригинални и менте все тая . ако трябва да съм точен един AS METAL ще изкара 5 пъти повече от оригинала , нали немците имат дуки ,ями,??????турчето е каде по здраво ,а и засто една е39 кара в германия 10 год, с едно окачване а тука на 2 сменяш всичко,така че водим глупави спорове.10 години продавам части така че съм се нагледал на оригинали:))а и lemforder е оригинално вграждане в bmw но за наште пътища турчето го бие по здравина и километри не съм фен на турското но от опит го знам а и цена 1000 и нагоре за 6 кила алуминии е луда работа вземи оригинално окачване и ме викни да видя как сте ти признаят рекламациятя,

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 08 Мар 2009, 12:33

slav4o1 написа:Айде момчета ей от тука си взимам 4 носача по 43 паунда единия и кво стана дедовия 4 за 170 паунда по малко от 230е :mhihi: 8) :drink: :drink: :have one: https://secure.gsfcarparts.com/shop/index.html

Не видях да продават Лемфордер в този сайт :D
@kosicata говореше за оригинал Лемфордер за 230евра.Иначе, в ибей се продават пълен комплект носачи + биелетки за по 250-270$, но не съм виждал Лемфордер на такива цени, за това казах да даде сайта, че ми стана интересно.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 08 Мар 2009, 14:36

mad_presley написа:
slav4o1 написа:Айде момчета ей от тука си взимам 4 носача по 43 паунда единия и кво стана дедовия 4 за 170 паунда по малко от 230е :mhihi: 8) :drink: :drink: :have one: https://secure.gsfcarparts.com/shop/index.html

Не видях да продават Лемфордер в този сайт :D
@kosicata говореше за оригинал Лемфордер за 230евра.Иначе, в ибей се продават пълен комплект носачи + биелетки за по 250-270$, но не съм виждал Лемфордер на такива цени, за това казах да даде сайта, че ми стана интересно.

да може да е така но всичко каквото съм купувал от тоя магазин е мейд и джермани и не е някоя безизвестна марка. В ибей таксите на продавача са яко високи и тия носачи всъщност са доста по-евтини от колкото изглеждат. Ако ми се наложи да си купя ще кажа каква марка са
Последна промяна slav4o1 на 08 Мар 2009, 16:24, променена общо 1 път

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 08 Мар 2009, 15:04

miroalpina написа:.....

АС Метал никога няма да изкара повече от оригинала. това е ясно на всички. Върпоса тук е че има хора купуващи оригинални части, има хора който купуват евтини части. Лично за мен предпочитам Лемфоьрдер пред оригинала, но и пред евтин АС Метал например. Нещо средо като цена качество защото просто не си заслужава да се дават пари за носачи само защото дару кар ги продават а като качество са същите като Лемфьордер например...
Върпос на възможности и желание е всеки да си купува каквото иска...
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 08 Мар 2009, 17:16

я кажете нещо пове4е за тези АС метал :)
цена? ка4ество :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vladi_nn » 08 Мар 2009, 19:59

Колеги с риск да понеса критики искам да ви кажа за един друг вариянт за части по ходовата част. Става върос за NK. Цени на правия носач 90лв на кривия 130лв. биалетка 19лв. Мисля, че цените са приемливи. А частите се водят немски, колко са немски не знам, но все пак имат тюф сертификат. Но както се казва всеки сам си решава. Аз мисля, че новото е по добре от рециклирането когато цената е приемвлива.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от vankony87 » 09 Мар 2009, 1:31

Привет на всички!За първи път пиша,но както и да е.Искам да кажа че във вторник ще трябва и аз да сменям носачите и съм се насочил към моог като фирма доказала се със своите качества.нядявам се да издържи.цената е за правия 125лв а за големия и крив 170лв.мислех баща ми да ми ги направи (стругар е)но май нещо ме е шубе щот все пак са алуминиеви.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525 D

Мнение от miroalpina » 09 Мар 2009, 9:15

колеги ама кво се лъжемеееееееееее не казвам че турчето да се купува, просто всичко идва или от полша,турция и румъния и чехия, BILSTEIN-a дето се рподава да не мислите го прават в германия , прави се в страна на име румъния нищо че пише made in germany.много малко от нещата ги прави немеца а и наи големият производител INA - ролки и лагери на кутиите пише made in germany обаче ролките или лагерите са made in slovakia ко праи сега//

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 09 Мар 2009, 19:15

Аз за Мооg съм чувал добри неща но не съм ги пробвал.. на тия цени ... нямам идея.. върпоса е че ще изчакам да дойде пролет и тогава е ги сменям ;)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от mad_presley » 09 Мар 2009, 19:24

Giorceto написа:.. върпоса е че ще изчакам да дойде пролет и тогава е ги сменям ;)

Блазе ти, че можеш да чакаш до пролет, при мен се разтрака и я вкарах във Варна Карс.До тук сметката ми е към 800лв, но може да излезе и нещо друго :(
А и ползвам отстъпка 15% на части и 15% от труд 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 09 Мар 2009, 21:32

mad_presley написа:
Giorceto написа:.. върпоса е че ще изчакам да дойде пролет и тогава е ги сменям ;)

Блазе ти, че можеш да чакаш до пролет, при мен се разтрака и я вкарах във Варна Карс.До тук сметката ми е към 800лв, но може да излезе и нещо друго :(
А и ползвам отстъпка 15% на части и 15% от труд 8)

ти твоята и на автомивка ли я караш във варна карс колега :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от mad_presley » 09 Мар 2009, 22:23

anzak написа:ти твоята и на автомивка ли я караш във варна карс колега :)

Ами да, близо ми е и цената е като на всички мивки във Варна, 20лв вънка-вътре :D
Пък и докато ми я мият се меря из колите в шоу рума.Къде другаде ще има такива екстри :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
Мечтае да кара: Волга комби

Мнение от joropc » 09 Мар 2009, 22:48

mad_presley написа:
anzak написа:........ 20лв вънка-вътре ........:

Много,бре!То направо си е вънка-вътре.........без вазелин.При нас (на село)още си е 12 лева. :D :D :mrgreen: :mrgreen:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 13 Мар 2009, 0:24

Giorceto написа:
miroalpina написа:.....

АС Метал никога няма да изкара повече от оригинала. това е ясно на всички. Върпоса тук е че има хора купуващи оригинални части, има хора който купуват евтини части. Лично за мен предпочитам Лемфоьрдер пред оригинала, но и пред евтин АС Метал например. Нещо средо като цена качество защото просто не си заслужава да се дават пари за носачи само защото дару кар ги продават а като качество са същите като Лемфьордер например...
Върпос на възможности и желание е всеки да си купува каквото иска...

Колега относно тази фирма АС МЕТАЛ - опитай се първо да познаеш от къде идва самото наименование ?
Асеновград и оттам ''А'' и ''С' ..нататък вече ти е ясно нали? Ще ти кажа ,че собственика е един турчин ,който е включил цялото си семейство в този бизнес и има мрежа в доста градове в БГ като започнеш с Варна минеш през Пловдив и стигнеш до София ,а частите всичките са от Турция ... Мисля, че бях ясен и няма нужда от повече обяснения по темата ....

ПредишнаСледваща

Назад към E39