Дизайнерски център BMW Club Bulgaria.
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Дизайнерски център BMW Club Bulgaria.
Козметично доизкосуряване на модели, в които не харесвате нещо и лек коментар...
В тази тема не се допускат някви фотошопски творения, а просто редакция на съвсем леки кусури, с които мислите, че BMW не са се справили.
Коментарче: Е92 с E46 спирит
Не казвам че не ме кефят и нормалните, но считам че така е доста по злобна.
Новия седмак имаше доста лоши бъбреци... Обикновено в седма серия баварците правиха доста по фини и малки бъбреци и това предаваше на колата много по строг вид... Направих и фаровете малко по злобни, защото това все пак е ACS 7...
Не е задължително ремейкът ви да бъде прецизен относно редактора с който го извършвате. Просто целта е повече хора да се съгласят с вас. Надявам се темата да се хареса на повече хора
Тези дни пиша доста 
В тази тема не се допускат някви фотошопски творения, а просто редакция на съвсем леки кусури, с които мислите, че BMW не са се справили.
Коментарче: Е92 с E46 спирит

Новия седмак имаше доста лоши бъбреци... Обикновено в седма серия баварците правиха доста по фини и малки бъбреци и това предаваше на колата много по строг вид... Направих и фаровете малко по злобни, защото това все пак е ACS 7...
Не е задължително ремейкът ви да бъде прецизен относно редактора с който го извършвате. Просто целта е повече хора да се съгласят с вас. Надявам се темата да се хареса на повече хора

Последна промяна LizarD на 13 Мар 2009, 13:36, променена общо 1 път

За момента имаш 100% несъгласие за нанесените корекции...
Явно изобщо не си наясно с концепцията на 7ма серия и таргет-групата към която е ориентирана, щом смяташ, че "озлобена" седмица би се продавала по-добре...
ПС И предлагам да си смениш името на темата, че като я отвори човек очаква да види нещо по-стойностно ...
In Ban We Trust!
- LizarD
- ентусиаст
-
Всеки с вкуса си. Не мисля че едни по назлобени фарчета ще им свалят рейтинга. Как успяха с Е38? И защо не си съгласен с Е92?eraziel написа::banghead:
За момента имаш 100% несъгласие за нанесените корекции...
Явно изобщо не си наясно с концепцията на 7ма серия и таргет-групата към която е ориентирана, щом смяташ, че "озлобена" седмица би се продавала по-добре...
ПС И предлагам да си смениш името на темата, че като я отвори човек очаква да види нещо по-стойностно ...
PS: И малко по нормално отношение към юзърите. Ако не се харесва на модовете да я махат темата?

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Споко в някой по-нов модел ще го измислят...за сега щом са преценили да бъдат такива такива да са...просто правят всякакво сравнение не само на самия модел в когато се произвежда а и модата на която трябва да принадлежи в даден период...в такъв смисъл както е30 са произведени в далечната 88-90 год. и до ден днешен си запазват качествата си като модел и не бих казал че бързо бихме ги зарязали заради по-новите модели..следва напредъка и с е36-цети така също и с е46-ци..докато същевременно излиза и някой друг екземпляр...все пак е достатъчно да са направени за всеки един шофьор който да се възхищава...
Все пак бих казал че е хубаво седмака да го правят с по-широки бъбреци-в смицъл да пасва на широчината и височината на самата предница...докато при Х5 или Х6 да бъдат с по-високи бъбреци..така се разпознава видът и дизайн....
Все пак не се правя на инжинер но това са моите впечатление за някои серии..въпреки че всичките ми харесват..
Все пак бих казал че е хубаво седмака да го правят с по-широки бъбреци-в смицъл да пасва на широчината и височината на самата предница...докато при Х5 или Х6 да бъдат с по-високи бъбреци..така се разпознава видът и дизайн....
Все пак не се правя на инжинер но това са моите впечатление за някои серии..въпреки че всичките ми харесват..
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
според мен седмицата точно така трябва да си изглежда - да има повече финес и повече величие, затова според мен не трябва да се прави по "назлобена"
ще ми е интересно да видя и други мнения 

- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
между другото така с по-малките бъбреци много ми харесва седмицата, не е назлобена като голф 3 от перник
Според мен нещо подобно ще е фейслифта и след 4-5 години

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- LizarD
- ентусиаст
-
- BMWPerformance
- кандидат ентусиаст
-
Много добре се справяш, кефиш ме
Бъбреците са перфектни на 7-цата, само че остави стоковите фарове на F01, тогава вече ще е перфектна
Имаш ли други такива картинки, интересно ми е

Бъбреците са перфектни на 7-цата, само че остави стоковите фарове на F01, тогава вече ще е перфектна

Имаш ли други такива картинки, интересно ми е

- LizarD
- ентусиаст
-
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2