мнение за фиат купе
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
мнение за фиат купе
кажете си мнението за тази кола, интересува ме основно какво мислите за дизайна й. Мен лично много ми харесва
знам че това е бмв форум, но просто искам да видя какво е вашето мнение. Има дълбоко скрит смисъл в тази тема

знам че това е бмв форум, но просто искам да видя какво е вашето мнение. Има дълбоко скрит смисъл в тази тема

BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
за мен това е една доста грозна кола....а като цяло дизайна на Фиат не ми харесва 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
Тука в Бургас имаме 2-3 наи-малко,но има един зелен металик които се отли4ава,много як сас ББС джанта наи малко 17. Също сам 4увал 4е ги водят като прототипи 

- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
D_I_D_O написа:Супер грозен еА замисълът на темата е ,че тва е едно от творенията на "любимия" ни дизайнер
Бенгъл
и сега защо провали всичко, трябваше да изчакаш малко, щеше да стане интересна тема, моляте едитни си поста
Няма да споря сега с вас дали е грозен, мен си ме кефи и с удоволствие бих подкарал един такъв.
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Остави ги-фанатици са...или с други думи-коне капаци
!НО да не разваляме темата!
Според мен това е един от най-изисканите,зайнерски и привлекаелни модели на фиат.Дори е най-красивият фиат за мен поне!В жълто ми харесва най-много
!Харесват ми дори и серийните му джанти-тези с 4те лъча,но едни Ламбо Реплика ще му тичкат
....,а може би Ферари репликата е по добър защото не са толкова дълбоки джантите на ферари!

Според мен това е един от най-изисканите,зайнерски и привлекаелни модели на фиат.Дори е най-красивият фиат за мен поне!В жълто ми харесва най-много

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
според мен е красив .. а когато излезе дизайна му се смяташе за революционен ,нещо като расов спортен автомобил за бедни .. има и доста силни мотори в гамата си ,като 5 цилиндровия 20 клапанов 2.2 турбо с 250 (ако не ме лъже паметта) коня .Модела обаче се отличава с характерните за Фиат недостатъци като капризна електроника и окачване ,лесно изгниващи гърнета и т.н.Втора ръка е доста евтин ,което не може да се каже за частите и консумативите ,който са безбожно скъпи. Карал съм такава машина с 1.8 ,16 клапанов мотор ,върви прилично,но нищо особено.
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
Alexi написа:според мен е красив .. а когато излезе дизайна му се смяташе за революционен ,нещо като расов спортен автомобил за бедни .. има и доста силни мотори в гамата си ,като 5 цилиндровия 20 клапанов 2.2 турбо с 250 (ако не ме лъже паметта) коня .Модела обаче се отличава с характерните за Фиат недостатъци като капризна електроника и окачване ,лесно изгниващи гърнета и т.н.Втора ръка е доста евтин ,което не може да се каже за частите и консумативите ,който са безбожно скъпи. Карал съм такава машина с 1.8 ,16 клапанов мотор ,върви прилично,но нищо особено.
2.0 20vt 220 коня, за вървене какво да кажа, типото на Фил е с този двигател присаден от купе, серийни брембо спирачки, колата се е правила на ръка и най-интересното е че е правена в завод на пинифарина и те са правили дизайна вътре и както казаха Бенгъл е правил дизайна на купето. Затова и пуснах темата

/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Мисля че е смешно да плюеш по дизайн на на такава къща като Пининфарина
!Просто когато те са създавали революционни модели,повечето от хората,които я плюят не са били чували за нея и са си викали...майкууу я ш'си купа баварец баце-не искам да обиждам никой!Просто времената някога са били такива...дори са казвали ш'си купа жигула,просто защото това е било върха
!Тва е.Приемайте го както си искате,но това е мое мнение все пак и не го натрапвам на никого!

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- deliveryman
- младши ентусиаст
-
D_I_D_O написа:Супер грозен еА замисълът на темата е ,че тва е едно от творенията на "любимия" ни дизайнер
Бенгъл
на Pinifarina е....Barchetta е на бенгъл....
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Дизайна на този фиат много ме кефеше преди ама сега виждам че не е кой знае колко невероятен дизайна на тази кола, но въпреки това мисля че е на ниво.

- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
deliveryman написа:D_I_D_O написа:Супер грозен еА замисълът на темата е ,че тва е едно от творенията на "любимия" ни дизайнер
Бенгъл
на Pinifarina е....Barchetta е на бенгъл....
точно на Бенгъл е купето, за барчетата незнам
инфо тук
Si le design extérieur du coupé Fiat du à Chris Bangle innovait fortement, l'intérieur n'était pas en reste et réalisé quant à lui par Pininfarina.
още истересно инфо за дизаин на коли тук
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3