Поздравяваме ли се в трафика?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Поздравяваме ли се в трафика?

Мнение от Venko » 14 Мар 2009, 1:47

Здравейте колеги. От 10 дена съм в огромното семейство на марката, която съм сънувал от малък.

Началото на седмицата си карах по цариградско и в колоната, която почваше от Сеата след тунела се разминахме с едно 318. Свирнах му на пича, той се ухили и вдигна ръка. Стана ми много гот :wave:

Прието ли е да се поздравявате марката в трафика? Верно е, че сме много, но винаги когато видя автомобил от моя клас ми се иска да го поздравя колегата :))).
Последна промяна Venko на 15 Мар 2009, 20:39, променена общо 1 път
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 14 Мар 2009, 1:52

Много ясно, че е приятно и прието.
Само гледай да не си секнеш ентусиазма, че има много аграр сред Е36 драйвърите и понякога искаш да мериш с буркани по "колеги". :mhihi:

Аватар
Кара: BMW 318 IS
Мечтае да кара: M-power 3.2

Мнение от CASIO » 14 Мар 2009, 1:54

Колега не прието ли е,ами според мен трябва да е задължително
супер готино е и аз поздравявам в трафика колегите :D
Но има някой дето въобще не знаят за какво става дума и
дори готови да те набият хаха :dunno: :dunno: тапаци в маркови дрешкиии хахахаах
Господи пази ме от модератора "Mamouk" той е исатински звяр,пребива и наказва хора който не познава !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_725 » 14 Мар 2009, 2:02

аэ пък не поэдравявам :uups: никога не са ме поэдравявали и така...

Аватар

Мнение от TUZara` » 14 Мар 2009, 2:05

На мен ми е навик...още от преди от моторите по-големите бяха ме научили да ми бибиткат или дигат раце независимо познаваме ли се или не ... и при мотористите поздравяват 99% ;) и сега с бмв-тата видя ли Е36 Е30 или някой по-млад задължително пресветкам ако знам,че ще се забележи....нямам хубаво ми става...не пресветкам на всяко бмв щот някой чичко с 7-ка ще има да се чуди тоя па кво иска... но знам,че по-младите се заглеждаме по баварките и ще обърнат внимание ;)

Потребител
Аватар
Кара: Е33 karting edition

Мнение от Bendji » 14 Мар 2009, 3:22

Естествено, че е хубаво и се поздравяваме. Аз поне, както каза колегата TUZara` се заглеждам във всяко едно БМВ с което се разминавам и гледам да поздравявам всеки. Лошото е, че все повече се срещат тези кисели дупета, които гледат лошо и за които БМВ-то не е нищо друго освен средство за сваляне на мацки и за доказване: "Кой съм аз".
Това е мое лично мнение. ;)
Welcome to BMW Airlines !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 14 Мар 2009, 3:26

Карам с възможно най-киселата физиономия 8)

Ако пък другата кола е с по-скъпи джанти от мойте направо полудявам и псувам, иначе съм си кисел. Прието е да си лош на пътя. Обикновенно се пререждам и засичам хората, а също така не пускам никого, какви са тези, че ще се бутат с мене, аз съм най-кисел. Пък от как съм Софиянец не спирам да ги псувам на Селяни и провинциалисти.

Общо взето трябва да си КИСЕЛ! :twisted: 8)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 14 Мар 2009, 3:27

Не винаги когато видя бмв махам или нещо такова , просто съм по колегиален към хората с бмв , а случи ли се да карам извънградско по дълго с някои колега винаги преди да се разделим пускам авариини и продължавам или му премигвам. Скоро имах такъв случаи , патувах от Пазарджик към Пловдив с едно 520и е39 , позабавлявахме се малко , испреварих го после го пуснах после пак го минах , общо взето карахме заедно , на влизане в Пловдив му пуснах авариини и си продължих. Винига ми е кеф да карам с някои колега на по дълъг път :)
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 14 Мар 2009, 3:29

vicho написа:Карам с възможно най-киселата физиономия 8)

Ако пък другата кола е с по-скъпи джанти от мойте направо полудявам и псувам, иначе съм си кисел. Прието е да си лош на пътя. Обикновенно се пререждам и засичам хората, а също така не пускам никого, какви са тези, че ще се бутат с мене, аз съм най-кисел. Пък от как съм Софиянец не спирам да ги псувам на Селяни и провинциалисти.

така сте гъзарите софиянци с е36 :ahah:
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 14 Мар 2009, 3:34

Evelin Cotsev написа:
vicho написа:Карам с възможно най-киселата физиономия 8)

така сте гъзарите софиянци с е36 :ahah:

ти се смей, ама в повечето случай, като се ухилиш на някой и той те гледа все едно си му изял попарата, заеби ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 14 Мар 2009, 3:36

да бе , и тоя момент го има. Все пак пука ти , според мен повечето колеги са свястни и заради такива идиоти не си струва да не поздравяваш никого :bchug:
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 14 Мар 2009, 10:35

TUZara` написа:...не пресветкам на всяко бмв щот някой чичко с 7-ка ще има да се чуди тоя па кво иска...

що така бре, те повечето чичковци като им покажа дигнат палец от кораба с обло дупе и се ухилват до уши, иначе пък останалите с такива дърти кораби се познаваме всичките и поздрава е задължителен.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 14 Мар 2009, 10:41

в трафика обикновено с непознати се поздравяваме със среден пръст и мърдане на уста :D

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 14 Мар 2009, 10:44

На няколко пъти ми се е случвало да поздравявам колеги, но това е само когато съм видяла стикера... Много усмивки се отнасят, усещането е хубаво...
А иначе, някак не върви Жена от Е36 да присвятква, бибитка и да ръкомаха на по... представителни модели, хахахах... Не че не се заглеждаме къде тайно, къде явно... ;) :mhihi: Общо взето види ли ме някой с BMW и не съм с предимство, почти винаги ме пуска с усмивка :) Хехех, случвало се е и кат осъм в настроение и въздушни шеговити целувки да раздавам... вместо аварийки :winky: :mhihi: ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 14 Мар 2009, 10:58

аз поздравявам само ако видя стикери :) иначе не

Следваща

Назад към Извън Темата