мнение за фиат купе
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
сега разбрах разглеждайки този сайт че Бенгъл е направил и Алфа 145
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
то бива бива сране, ама чак пък толкоз, като съкс айде някое бързо бмв да го мине на божура или във формулата.
Аз несъм и очаквал нещо различно, просто исках да ви покажа какви други коли е правил Бенгъл, но явно съм объркал хората и мястото. Съжалявам много. Нека модераторите да сложат катанеца на темата. Мерси предварително
Аз несъм и очаквал нещо различно, просто исках да ви покажа какви други коли е правил Бенгъл, но явно съм объркал хората и мястото. Съжалявам много. Нека модераторите да сложат катанеца на темата. Мерси предварително
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
netsurfer_bg написа:то бива бива сране, ама чак пък толкоз, като съкс айде някое бързо бмв да го мине на божура или във формулата.
Слушай сега казвам ти го като колега > Искаш мнение >получаваш какво още ? Не ти допада !!!! какво е това/то бива бива сране, ама чак пък толкоз,./ ???

- InvisibleMan
- младши ентусиаст
-
Не ми харесва като дизайн, но знам (от опит) че броните се чупят от удар с 318и двоен стоп
а на БМВ му няма нищо

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аре стига се прайхте, колата е жестока. Аз лично винаги съм мислил, че е Пинифарина дизайн... а на доста такива коли съм виждал и табелката "Пинифарина" на страничната колонка или на задния калник. А това е студио от което са излезли едно от най- красивите коли за времето си.. Може само да се съжалява, че не са направили дизайн и за някоя серия на БМВ (то може и да са де, не съм много сигурен).
Освен това колата върви нечовешки, колото и да е неприятно едва ли 2- литвовата ще има проблем с 320i.
При удара с Е30- ката, ако фиата е бил отзад или е държал спирачките до момента на сблъсъка е съвсем нормално това, което е станало.
А колко е здрава и надежна е един друг въпрос, тук нали говорим за външния и вид
Освен това колата върви нечовешки, колото и да е неприятно едва ли 2- литвовата ще има проблем с 320i.
При удара с Е30- ката, ако фиата е бил отзад или е държал спирачките до момента на сблъсъка е съвсем нормално това, което е станало.
А колко е здрава и надежна е един друг въпрос, тук нали говорим за външния и вид

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
...Фиат Мултипла също е на Бенгъл и к'фо от това.. ние си лаем, керванът си върви.. всеки си има вкус.. някои харесват неговия стил, други не..
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Аааа от кога те чакам да се включиш в темата а ти само толкова 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
на мен ми харесва колата - фиат е втората марка след БМВ която ми харесва... най вече заради вървенето ел. екстрите и т.н. верно че последно време се излагат откъм дизайн...
а за замисъла ми се струва че тая кола е предназначена за млади хора с ексцентрични нрави, които обаче нямат пари за ферари - прилича ми на копие от един модел на ферари (за жалост не им знам имената на повечето)
а за замисъла ми се струва че тая кола е предназначена за млади хора с ексцентрични нрави, които обаче нямат пари за ферари - прилича ми на копие от един модел на ферари (за жалост не им знам имената на повечето)
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Чакайте,чакайте сега....Явно всички дори и аз грешим...сетих се преди секунди че отстрани зад вратат фиата си има табелка-Бертоне
...даже,ако искате погледнете.Не е на Пининфарина!

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Фиат Бертоне,онова малко,заострено купе кабриолет от '80-те е къде-къде по-добро.Има си дух и всичко останало,точно като за цената си.
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Е онова си е готино..но имах впредвид че и това Купе е на Бертоне бре.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3