Скапаните плъхове
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
radio_manbg написа:Котешка урина.... нали знаете че страх лозе пази
и после ще има тема "Що ме лаят кучетата по светофарите"

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
petio_bmw 318is написа:трябва да навъдиш коткиили от някоя аптека да вземеш отрова за мишки и да разхвъляш пред блока(има една във формата на хапчета много е добра) ама е опасно някое дете да не вземе да помисли че са бонбони и да опита
Това не го прави колега!!!!Някое куче на някой човек може да го изяде,и тогава полследствията за теб ще са големи.Да не говорим пък ако наистина някое детенце глътне подобно нещо...........
Хахаха...свидетел съм на подобен случай....тия гадини много мизерии могат да направят.... Едно ауди а4 автоматик на мой познати угасна и нема палене. Закарахме го до сервиз, а майсторчетата като свалиха всички пластмаси над двигателя, изкараха 2 шепи костилки. Лудница... на паркинга има една слива и мушмуроците влачат сливи и ядат на топло при двигателя. Указа се че костилка е паднала от вибрациите и ремъка е презкочил с един зъб
Вече никои не спира до сливата 

Трите истини на живота:
1. Парата прави фукарата !!!
2. Всяко нещо си има край...само салама има два!
3. Откъдето и да се върнеш от пътя на загубата, все е кяр!
1. Парата прави фукарата !!!

2. Всяко нещо си има край...само салама има два!

3. Откъдето и да се върнеш от пътя на загубата, все е кяр!

Да и служебната ни ЕС-класа има такава джаджа,издава един много гаден звук.А при запитването ни в Тояга де не би нещо алармата да се ебава нещо ни казаха,че това е зумер против гризачи с некав нискочистотен звук.mihal написа:Един приятел си взе мицубиши от германия и на него имаше монтирано някво устройство, което издаваше много неприятен звук. После разбрахме че било за гризачи. Е сигурно това е решението!

Обичай ближния,ближи обичания!!!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Пускаш вътре стражевата котка да варди 

Последна промяна saleen на 14 Мар 2009, 21:26, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
saleen написа:Колега в нашата квартира вханах един парчок-почти 30 санта с капана, лошото е, че преди това успя да съсипе куп блузи на приятелката миИдват от канализацията и се чуват нощем как гризат ПВЦ-то на тръбите, един друг успях да го прекарам с кука за плетене през процепа на мръсния канал-ама избяга
Една хубава отровичка от черната с бродиалон ти препоръчвам, добре ги цери хайванчетата, но трябва да се внимава-както писаха колегите-да не пострада друго животно или човек, макар че на повечето ратициди антидот е витамин К1
, имаше и някакви лепила, но не знам дали стават. Вземи си котка, макар, че няма гаранция, нашите угоени "търтеи" само чакат за гранули...

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
внимавайте все пак да не ви ухапат и после да бягате до инфекциозните...с тези гадини шега не бива.ако затворите колата в гаража почти сигурно е че ще ви направят беля защото търсят каквото става за ядене и хоп! я съединение я кабел я незнам си какво...на един познат астрата изядоха всичките кабеляци...все едно бяха с вкус ягода! 2 седмици остана колата в сервиза за прекарване на нова инсталация понеже стратегията на компанията е пълна подмяна на всичките кабели с нови без запояване
- HF4WD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: lancia delta, bmw e46
то и аз съм виждал прегризани пластмасови туби от плъхове и може да има проблем ако ти седи колата в някой гараж , ама мойта си я държа пред блока и нямам грижи
пс. на автора на темата точно пред блока май му е проблема да си държи колата

- m3 metanoviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БАГЕР
- Детайли за колата: 4 ВРАТА
бмв
HF4WD написа:то и аз съм виждал прегризани пластмасови туби от плъхове и може да има проблем ако ти седи колата в някой гараж , ама мойта си я държа пред блока и нямам грижи
не се радваи много. те са на сякаде

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
hpms написа:Вчера забелязах, че халогените ми не светят. Да се надявам, че е изгорял някой бушон или реле, а не е от плъховете. Обаче, като чета някои от вашите истории, трябва да се радвам, че още не са почнали да разнасят чума.
Чума-не, обаче тиф, туларемия и други кофти неща може да се прихванат преспокойно.

Никой не мое ма връне на селу!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз в ТДС- ката имах плъхове и то дето спирам в центъра на София
Бяха прегризали кабела към помпата, точно си я бях купил и след една седмица неще да пали
.. викам са се наиграх
После обаче не знам от къде се завъдиха много котки из квартала и вече няма плъхове.

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2