реле за термо перка??? кое е ???

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

реле за термо перка??? кое е ???

Мнение от PNR » 16 Мар 2009, 0:47

може ли янко йда ми каже кои са релетата за термо перка каде се намират и какви са интересуват ме парт номерата има искам да преминавам на ел перка от виско защотот ми писан с това тапо зацепено виско сменях го с чисто ново но не от камор или даро и пак зацепи и ...
взел сам нов радиатор с място за термо датчик взел сам оригинална перка от бмв с дифузиора (седи меду двигателя и радиатора демек всмукателна) взех си днеска и буксички (благодаря на колегата Явор) и ми останаха само двете реленца но не ги открих кои са та ако някой може да ми каже парт номерата има ще сам му адски благодарен ...
PNR@abv.bg
София
0888779546

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от PNR » 16 Мар 2009, 11:14

Ами колеги понеже сме ФОРУМ ДА СИ ПОМАГАМЕ аз като се ровех открих това на мен ми сварши работа надявам се и ако на някой друг му потрябва някога да му помогне
http://www.bmwe36blog.com/image-viewer. ... -layout-03
описание на всички релета кое за какво е всички си имаме на бушоните затова тях няма да ги поствам ето и за релетата ЗА е36
Поздрави ПАВЛИН!!!

и все пак мисля че трябва да си помагаме защотот осам сигурен че доста от хората тука които разбират повече ги знаят кои са но ... малчанието е злато нали знаете
сори
PNR@abv.bg
София
0888779546

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 16 Мар 2009, 12:19

Дам релетата са 13 и 15 на схемата дето си дал .
Купи си оригинален датчик от дару/камор , не е чак толкова скъп но е много прецизен и истински около 60лв. беше доколкото си спомням ;)
Ако не ти е ясно как трябва да направиш инсталацията ще ти помогна :idea:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Дус » 19 Мар 2009, 17:19

Здравеите
много ме заинтригува въпроса с перката.....как става....на 318 тдс става ли!?!?обяснете по подробно.....моля!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от PNR » 23 Мар 2009, 13:37

Дус написа:Здравеите
много ме заинтригува въпроса с перката.....как става....на 318 тдс става ли!?!?обяснете по подробно.....моля!!

скоро мисля да има обяснение как ства и кое за какво е благодарение на колегата VLD ще монтирам моята инсталацика на перката заедно с климатична и ще видя дали може да се измисли нещо сас снимков материал и обяснение за преминаванае от виско съединител кам електричекса перка
надявам се ако оспея да го направя темата да стане кам важниете защотот доста труд нерви и тичане ще падне докато стане всичко и смятам сам да я правя за да знам какво става и кое какво преави а не да ходя на ел техниции да има давам кинти ей така ...
PNR@abv.bg
София
0888779546

Назад към E36