Моля,профилът ми да бъде изтрит!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Мар 2009, 0:29

bobi_maxo написа:Peter, уважавам те но понякога се вживяваш повечко от колкото ти отива! :winky:

Просто гледам сеир :winky:

boorislav написа:
SKISA написа:още едно безценно мнение за четене.....!!евала,петре!!
дзвера дразнеше директно форума ,а други дразнят само българите!!!

Бате нищо лошо към теб,много се кефя на мненията ти ама да питам какви комплеси избиваш,че остроумничиш толкова много.
Много ми е интересно да разбера

Ти не учи вожда, тук всички са прави :mhihi:
Последна промяна ///peter на 17 Мар 2009, 0:30, променена общо 1 път

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 17 Мар 2009, 0:35

В "Извън темата" винаги е било "боза".Който иска да е сериозен,да си пише само в техническите подфоруми.

:ok: Аз си чакам новогодишния спам :ok:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 17 Мар 2009, 0:36

сеир има има и в хлопел -форума !!даже можеш да си го режисираш-нали там ти си вожда....! или поне си бил.
говорим си в тая тема за правилата ако не си разбрал-не праиме сеир....
другият колега-отговорих ти на лс.

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 17 Мар 2009, 0:37

SKISA написа:ми аз бих искал и на мене да ми отговориш! а ако го отговориш на всички ще е още по-добре.....

Не видях твой конкретен въпрос към мен преди това мнение :roll:
Старая се да отговоря на всички, но сам човек срещу цял форум... в момента съм малко затруднен...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Мар 2009, 0:39

SKISA написа:сеир има има и в хлопел -форума !!даже можеш да си го режисираш-нали там ти си вожда....! или поне си бил.
говорим си в тая тема за правилата ако не си разбрал-не праиме сеир....
другият колега-отговорих ти на лс.

Вожде не ми давай наклон :mhihi: темата бе за плач от лошите, нека я проследим :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 17 Мар 2009, 0:43

bmw_725 написа:ехххх тая Кока кола
до каде доведе

Колата е виновна... Коката си е ОК :)

boorislav написа:
SKISA написа:още едно безценно мнение за четене.....!!евала,петре!!
дзвера дразнеше директно форума ,а други дразнят само българите!!!

Бате нищо лошо към теб,много се кефя на мненията ти ама да питам какви комплеси избиваш,че остроумничиш толкова много.
Много ми е интересно да разбера

Ти ако познаваш Иво, хич нема да питаш. Постовете му са написани с голяма доза интелигентност за разлика от много други тук... на това обаче по стар Български обичай му викаме остроумничене :)

blackrider, не си трий акаунта ве. Аз ако съм те обидил в темата за ванилията, извинявай.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 17 Мар 2009, 0:48

X-citer написа:
SKISA написа:ми аз бих искал и на мене да ми отговориш! а ако го отговориш на всички ще е още по-добре.....

Не видях твой конкретен въпрос към мен преди това мнение :roll:
Старая се да отговоря на всички, но сам човек срещу цял форум... в момента съм малко затруднен...
Заключване наред на глупави теми. Сега няма да се питаме коя тема е глупава . То се вижда . А пък за цинизми наказание от 24часа е направо смешно . Аз бих слагал минимум месец . Не бих пропуснал и умишлените грешки в правописа . А оправданието ,че това било в " извън тема" и всеки можел да си пише каквото иска , също говори ,че човека няма какво да каже.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 17 Мар 2009, 0:51

Аз немога да ги разбера ,шо ревът, и двата полюса, а за теми, че има базиктарски теми винаги е имало, ама извън темата си е за тва да отпуснеш. Даже от време оно има такива теми " НАЕБАВАЛИ ЛИ СТЕ НЕЩО НОВО", ама надали човека е бил с предупреждение.
Защо ли, понеже взехте от година 2 нещо много да се правят на даскали по литература, по търсачки, кво ли не.
В Е36 примерно, вместо да се отговори с едно изречение, "виж си жичката на помпата" мода обяснява в 10ет реда, как трябвало да се ползва търсачката.

А колегата, кво реве, че е с предупреждение, боли те, почини без комент два дена и щи ти мине! Жена ти, кат ти направи скандал развод ли искаш, земи дръпни една ракийка и се успокой!

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 17 Мар 2009, 0:55

Казвал съм преди, ще го кажа пак!
Радвайте се че не съм мод в тази секция, защото моите виждания за извън темата са доста различни и щеше да има голяма метла с дълга дръжка ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 17 Мар 2009, 0:56

не че съм админ ама май се отклонихте от темата на колегата който напуска форума
ако искате толкова да се заяждате направете една тема ВСЕКИ ПРОТИВ ВСЕКИ и там всички да се заяждат и да си казват мненията против даден човек
Последна промяна borislav на 17 Мар 2009, 0:59, променена общо 1 път

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 17 Мар 2009, 0:59

boorislav написа:не че съм админ ама май се отклонихте от темата с колегата който напуска форума
ми аз не бих го напуснал,и аз сам се джафкал с модовете и разни други,и даже и даги познавам пак некой пък ли4ните са по остри,наказват си ме ма си тарпа наказанието и после пак ги побърквам,хахаах,тва в кръга на шегата
колега и аз в една тема бях неправилно наказан,а мен ме обиждаше една госпожица и си остана ей така,абе да не ти пука,седи си тука
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 17 Мар 2009, 1:04

bavareca_86 написа:
boorislav написа:не че съм админ ама май се отклонихте от темата с колегата който напуска форума
ми аз не бих го напуснал,и аз сам се джафкал с модовете и разни други,и даже и даги познавам пак некой пък ли4ните са по остри,наказват си ме ма си тарпа наказанието и после пак ги побърквам,хахаах,тва в кръга на шегата
колега и аз в една тема бях неправилно наказан,а мен ме обиждаше една госпожица и си остана ей така,абе да не ти пука,седи си тука

с модовете няя се джафкаш че втори жълт карон :mhihi:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 17 Мар 2009, 1:04

Ееее, защо ми пържите на бавен огън колегите от административния екип ;)

blackrider написа:Мислех ,че тук членуват интелигентни хора? Оказва се обаче ,че е пълно с пъпчасали тинейджерчета.
Моля ,модераторите да ми изтрият профила! Не желая да имам нищо общо с "БМВ" форума . Утре ще си сваля и надписите от колата!
Успех на всички ! 8)

Нямаме практика да изтриваме нечии профил, дори по желание на собственика му. Ако желаеш да спреш да посещаваш този форум, просто не влизай.

Относно темата с кока колата:
За пореден път ви напомням, че форума има за цел да задоволи интереса ви към марката БМВ, а не всичките ви интереси, или пък да запълва свободното ви време.
Отдавна не се изумявам какви щуротии сте способни да пуснете, но пък все по-често се изумявам как недоволствате, когато същите тези щуротии биват заключени.
Хем да няма глупости във форума, щото бил станал боза, хем после защо се заключват безумните и тотално неинформативни теми.

И пак да напомня - щом имате недоволство от действие на модератори - пускате ЛС на администратор или пускате тема в секцията за такива неща (а не където ви падне). Пише го в правилата между другото. Чели ли сте ги някога? М?

Момичета и момчета, няма вариант всички да сте доволни. Каквото и да направим или да не направим, винаги ще има някой недоволен от нещо, някой ощетен или някой, който си мисли че точно неговата тема не е била за триене.
Наясно съм, че за мнозина от вас форума заема значителна част от ежедневното ви свободно време пред компютъра. Лошото е, че вече все по-малко го приемате като автомобилен форум и все повече като място, в което би трябвало да намерите отговори на всичките си въпроси. Това по принцип би трябвало да ни радва и е така, но от друга страна поражда и много проблеми, претенции и очаквания. Все неща, които ако задоволим, този форум ще се превърне в бълна анархия.
Ако оставим темата за кока колата днес, утре ще влязат 40 човека, които ще пуснат 40 подобни теми - кока кола, бира, шампоан, тенджери и т.н.. Тогава всички дружно ще кажете - ето форума се разводнява.
Когато темата ви бъде заключена, приемете, че сме сметнали че не е е подходяща или пък ще провокира други подобни теми, което ще обезцени полезните теми в секцията.

Имайте ни повечко доверие :winky:

И стига с тези парадни отказвания и декларации. Не ме разбирайте погрешно, но тук има над 20 000 потребителя и съм далеч от мисълта или целта да успея да угодя на всеки един от тях. Ако намирате необходимата ви информация свързана с марката, значи форума е изпълнил основната си цел. Това ни е основния приоритет. Останалото е бонус.

Предишна

Назад към Извън Темата