Да ми е честито! Е30 325i CABRIO
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Инаф
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: много
- Мечтае да кара: винаги
4200 лв.
Какво става,какви са тея цени,къде ги намирате тези оферти,все пак е 325 от `91 ,ако всичко и е ОК си е далавера от всякъде.
Много безаварийни километри и да я пазиш красавицата!

Какво става,какви са тея цени,къде ги намирате тези оферти,все пак е 325 от `91 ,ако всичко и е ОК си е далавера от всякъде.
Много безаварийни километри и да я пазиш красавицата!
E60 ///M5 is the ultimate BMW.
..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."
..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Специялни поздрави от Георги и Дилян Пенчеви
Автомобила е невероятен,направо се чудиме как си я намерил ?!
Всичко най-хубаво

Автомобила е невероятен,направо се чудиме как си я намерил ?!

Всичко най-хубаво

Благодаря за поздравленията, а впрочем колата я намерих по най-баналния начин - мобиле.бг, но както писах по горе има доста работа по нея и цената ще стане савсем друга.
Някой има ли впечетления как варват кабриото спрямо седана, щото аз като я взех първата ми работа беше да я закарам на летището с един приятел и да я стартирам с мойта. Седана драпна на кабриото 2-3 коли на километара
Какво мислите за това?
Някой има ли впечетления как варват кабриото спрямо седана, щото аз като я взех първата ми работа беше да я закарам на летището с един приятел и да я стартирам с мойта. Седана драпна на кабриото 2-3 коли на километара

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Честито , брачед !
Искрено се радвам за теб и ти завиждам добронамерено
Радвам се че ще засичам тоя наистина рядък екземпляр в Сливен. Дано я стегнеш бързо , лесно и за малко пари.
П.С. ако не си намерил на кой да продаваш "таксито" пиши една примерна цена да помисля върху вариянтите

Искрено се радвам за теб и ти завиждам добронамерено

П.С. ако не си намерил на кой да продаваш "таксито" пиши една примерна цена да помисля върху вариянтите

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Кабриото е ту фет та за тва така се задъхва след седана
А и при него е приоритет гъзарията пред спорта.Честито да си я кораш със здраве 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Новини
-
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Честита придобивка - наистина рядък и заслужаващ си екземпляр. Цената е прекалено ниска за такава кола, дано да не е нещо сериозно (не искам да съм черноглед).
Имам само една молба - ако има Газ - махни я, ако няма - недей да слагаш, наслади се на чистата работа на бензина, на ускорението, на звука.
Кабриото заради липсата на покрив, който е носеща част на самоносещата се каросерия е усилено в основата си - оттам и по-голямото тегло и по-големия разход, който едва ли ще забележиш при този двигател.
Ати
Имам само една молба - ако има Газ - махни я, ако няма - недей да слагаш, наслади се на чистата работа на бензина, на ускорението, на звука.
Кабриото заради липсата на покрив, който е носеща част на самоносещата се каросерия е усилено в основата си - оттам и по-голямото тегло и по-големия разход, който едва ли ще забележиш при този двигател.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
За цената и мен в началото много ме претесни, но като я видях разбрах че това и е ценатаati написа:Цената е прекалено ниска за такава кола, дано да не е нещо сериозно (не искам да съм черноглед).
Имам само една молба - ако има Газ - махни я, ако няма - недей да слагаш Ати

Знам че пребързах с покупката преди да съм я проверил, но издържа ли се на безсънните дълги нощи

ГАЗ няма, но и да и сложа това ще е само при дълги пътувания, през другото време плочката и ботилката се свалят (така правя на жълтата 325-ца)

- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
Колата е страхотна - класа, пожелавам ти безавариини километри и весели спомени с нея!
Niky Georgiev
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Пожелавам ти тези неща за пипане да не са големи, че в неделя гледах за колега едно 320 '91 и беше такава трагедия, че......
А за газ-та - ти най-добре си знаеш, ма точно извън града не е ли по-малка разликата в разхода, че там да слагаш газ?
Знам, че газ-та уж излиза по-евтино, ма колко съм патил с двете си БМВ-та с нея, а на бензин какво е
Ати
А за газ-та - ти най-добре си знаеш, ма точно извън града не е ли по-малка разликата в разхода, че там да слагаш газ?
Знам, че газ-та уж излиза по-евтино, ма колко съм патил с двете си БМВ-та с нея, а на бензин какво е

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
При мен газста в града няма смисъл, щото я карам на къси разтояния. Извън града като е на бензин не мога да се здържам да карам бавно, а на газ при 140-150км ми гори 13-14л. Извън града пътуванията ми са най често до София, тва е около 700км в двете посоки и на газ ми излиза по на далавера.ati написа:...
Ати

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
ati написа:Имам само една молба - ако има Газ - махни я, ако няма - недей да слагаш, наслади се на чистата работа на бензина, на ускорението, на звука.
И аз да добавя нещо: Моля те! Остави я във този вид и цвят!
Иначе да ти е честита, колата е уникална!
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3