Да ми е честито! Е30 325i CABRIO

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: много
Мечтае да кара: винаги

Мнение от Инаф » 07 Мар 2005, 0:51

4200 лв. :!: :shock:
Какво става,какви са тея цени,къде ги намирате тези оферти,все пак е 325 от `91 ,ако всичко и е ОК си е далавера от всякъде.
Много безаварийни километри и да я пазиш красавицата!
E60 ///M5 is the ultimate BMW.

..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 07 Мар 2005, 1:18

Специялни поздрави от Георги и Дилян Пенчеви :bchug:

Автомобила е невероятен,направо се чудиме как си я намерил ?! :D

Всичко най-хубаво 8)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DANIEL » 07 Мар 2005, 2:08

Благодаря за поздравленията, а впрочем колата я намерих по най-баналния начин - мобиле.бг, но както писах по горе има доста работа по нея и цената ще стане савсем друга.
Някой има ли впечетления как варват кабриото спрямо седана, щото аз като я взех първата ми работа беше да я закарам на летището с един приятел и да я стартирам с мойта. Седана драпна на кабриото 2-3 коли на километара :shock: Какво мислите за това?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 07 Мар 2005, 2:11

Честито , брачед ! :D
Искрено се радвам за теб и ти завиждам добронамерено :lol: Радвам се че ще засичам тоя наистина рядък екземпляр в Сливен. Дано я стегнеш бързо , лесно и за малко пари.
П.С. ако не си намерил на кой да продаваш "таксито" пиши една примерна цена да помисля върху вариянтите ;)
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 07 Мар 2005, 2:49

Кабриото е ту фет та за тва така се задъхва след седана ;) А и при него е приоритет гъзарията пред спорта.Честито да си я кораш със здраве :D

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 07 Мар 2005, 8:07

Честито и от мен, колата е чудесна ;)

Правилно са ти казали колегите - кабриото е по-тежичко ;)

Drinker
Аватар
Кара: E36 Touring 328i
Мечтае да кара: нормално

Мнение от ///Milen_bmw » 07 Мар 2005, 16:07

4естито и от мен.
Много е свестна колата. Браво :yes:
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 07 Мар 2005, 23:43

Честита придобивка - наистина рядък и заслужаващ си екземпляр. Цената е прекалено ниска за такава кола, дано да не е нещо сериозно (не искам да съм черноглед).
Имам само една молба - ако има Газ - махни я, ако няма - недей да слагаш, наслади се на чистата работа на бензина, на ускорението, на звука.
Кабриото заради липсата на покрив, който е носеща част на самоносещата се каросерия е усилено в основата си - оттам и по-голямото тегло и по-големия разход, който едва ли ще забележиш при този двигател.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DANIEL » 08 Мар 2005, 9:44

ati написа:Цената е прекалено ниска за такава кола, дано да не е нещо сериозно (не искам да съм черноглед).
Имам само една молба - ако има Газ - махни я, ако няма - недей да слагаш Ати
За цената и мен в началото много ме претесни, но като я видях разбрах че това и е цената :mhihi: , няма нешто което да не трябва да се пипне. Днес ще ходя в КАТ да я проверат и дано всичко е наред.
Знам че пребързах с покупката преди да съм я проверил, но издържа ли се на безсънните дълги нощи :shock:
ГАЗ няма, но и да и сложа това ще е само при дълги пътувания, през другото време плочката и ботилката се свалят (така правя на жълтата 325-ца)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Niky Georgiev » 08 Мар 2005, 12:42

Колата е страхотна - класа, пожелавам ти безавариини километри и весели спомени с нея!
Niky Georgiev

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 08 Мар 2005, 22:02

Пожелавам ти тези неща за пипане да не са големи, че в неделя гледах за колега едно 320 '91 и беше такава трагедия, че......
А за газ-та - ти най-добре си знаеш, ма точно извън града не е ли по-малка разликата в разхода, че там да слагаш газ?
Знам, че газ-та уж излиза по-евтино, ма колко съм патил с двете си БМВ-та с нея, а на бензин какво е :twisted:
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DANIEL » 09 Мар 2005, 9:37

ati написа:...
Ати
При мен газста в града няма смисъл, щото я карам на къси разтояния. Извън града като е на бензин не мога да се здържам да карам бавно, а на газ при 140-150км ми гори 13-14л. Извън града пътуванията ми са най често до София, тва е около 700км в двете посоки и на газ ми излиза по на далавера.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 12 Мар 2005, 1:02

Честита придобивка и лятото се отбий към Варна да я видим и ние :arrow: поддържано от фен Е30 кабрио не се среща всеки ден все пак... А и ще ми е интересно какъв ще е резултата ако се дърпат Е36 325 и Е30 325...
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 12 Мар 2005, 10:52

ati написа:Имам само една молба - ако има Газ - махни я, ако няма - недей да слагаш, наслади се на чистата работа на бензина, на ускорението, на звука.

И аз да добавя нещо: Моля те! Остави я във този вид и цвят!
Иначе да ти е честита, колата е уникална!

Потребител
Аватар

Мнение от mil » 13 Мар 2005, 11:54

просто е разкошна да си я караш със здраве

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата