Колеги откраднаха ми голфа СА 7500 МР - НАМЕРЕНА!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Колеги откраднаха ми голфа СА 7500 МР - НАМЕРЕНА!

Мнение от Rakarov » 11 Мар 2009, 21:50

Колеги преди по-малко от час ми откраднаха голфа МК4 1.9 150 ARL. Колата е черна на цвят. Две врати. Има ксенони,черна кожа, острани на задните стъкла клубен стикер (VWclub.bg). Черни железни джанти. Беше много мръсен. Просто го оставих за 2-3 мин, без надзор (и бях на не повече от 3 метра от колата) и хоп...
Моля всеки от вас, който има някаква информация относно голфа ми се обади 0888 38 02 21 Кирил
Естествено и награда ще има !!!

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 12 Мар 2009, 0:57

Правя я важна тази тема, дано някой помогне.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320i/E46 320d

Мнение от vlado_78 » 12 Мар 2009, 1:31

Това вече е безобразие.Многа съжалявам колега дано се намери скоро!

Потребител
Аватар

Мнение от Rakarov » 12 Мар 2009, 1:46

Мерси колеги! Мамоук благодаря за съдействието !

Потребител
Аватар

Мнение от ani0315 » 12 Мар 2009, 1:50

ще се намери кои знае някои келеши ще са я взели да си праят кефа споко ще я намериш ще опитам да помогна но дано я намериш по барзо ако се отнася разбирасе за софия кажи само на коя улица е било това и в колко часа нещо конкретно

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 12 Мар 2009, 2:16

Темата е достатъчно сериозна за да не се допускат в нея такива детски изпълнения!
bavareca_86 и ani0315 ако имате нещо лично един към друг го разрешете на ЛС, а не в темата на колегата. В противен случай ще съм принуден да ви пратя в почивка от форума за по една седмица.
Отчитам факта, че колежката ani0315 беше провокирана, но такъв тон и обиди не се толерират тук. Ще те помоля да налагаш малко цензура на изказа си за да не търпиш наказания.
Тошко, ти вече си с второ предупреждение.
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 12 Мар 2009, 3:12

Добър вечер.
Един бърз прочит на правилата щеше да хвърли светлина върху факта кой и защо трябва да отнесе предупреждение в цялата ситуация. Очевидно обаче хич не обичате да ги четете тия правила и това си е.

bavareca_86 написа:аз аз като бях провокиран в темата в която полу4их първото предупреждение какво стана?и двамата,ма тука не нали,май некои неща са само за неудобните,ве4е така ми се струва

Не виждам да си бил провокиран и изобщо не виждам ani0315 да се е обърнала към теб в първия си постинг по темата. Точно ти си този, който седна да анализира постинга й, вместо да коментираш темата. Много добре знаеш, че такива неща не се толерират. Ако имате какво да пишете по темата - пишете, ако ли не - просто отминавате.
Не само, че не помогна с нищо на човека, ами и му навреди като му засра темата, започвайки абсолютно излишна разправия с друг потребител. Отдавна си тук и си наясно какво следва в такива случаи, но въпреки това се изкуши.

bmw_725
За начало си приведи подписа да е според правилата, пък после ни изнасяй конско за кое сме прави и за кое не.

Нека утре модераторите разчистят излишните постинги.

Лека вечер

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Re: Колеги откраднаха ми голфа СА 7500 МР

Мнение от hemicharger » 12 Мар 2009, 10:18

Rakarov написа:Колеги преди по-малко от час ми откраднаха голфа МК4 1.9 150 ARL. Колата е черна на цвят. Две врати. Има ксенони,черна кожа, острани на задните стъкла клубен стикер (VWclub.bg). Черни железни джанти. Беше много мръсен. Просто го оставих за 2-3 мин, без надзор (и бях на не повече от 3 метра от колата) и хоп...Моля всеки от вас, който има някаква информация относно голфа ми се обади 0888 38 02 21 Кирил
Естествено и награда ще има !!!

Добре де, дай някаква снимка на той голф....то по това описание няма как някой да помогне.
П.П. за грабеж ли става випрос или кражба?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Re: Колеги откраднаха ми голфа СА 7500 МР

Мнение от Vlados » 12 Мар 2009, 20:01

hemicharger написа:Добре де, дай някаква снимка на той голф....то по това описание няма как някой да помогне.
П.П. за грабеж ли става випрос или кражба?

Колегата е прав - ако имаш снимка, пусни я, защото може вече да е с други табели...
П.С. Звучи ми като взета на ключ, т.е. със запален двигател
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 13 Мар 2009, 10:16

М/у снощи видях една голф 3ка със същия номер!
П.П. Дано колата да се намери
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Потребител
Аватар

Мнение от Rakarov » 20 Мар 2009, 12:06

Колеги вчера ми намериха голфа ! Благодаря много за помощта, която се опитахте да ми укажете макар и да не ви предоставих достатъчно възможност ! Но важното, е че все още има хора, които мислят и за другите а не само за себе си ! Също така благодаря и на колегата "X-citer", който направи темата важна ! Благодаря ви още един път ! Много съм щастлив.Сега отивам да се разправям по районни и паспортни! Най-интересното нещо колеги е, че колата е непокътната :shock: Нито салон..нито мотор..всичко си беше вътре...каска,скъпи очила,отзад в багажника имаше още сумати работи, от които можеш да изкараш "пара"... Нафтата си е почти толкова...20-25 км. е каран !Много странно. Слагам един линк, в който ще разберете за цялата случка вчера ! Съжалявам но вече се уморих да пиша какво е станало...особено в skype-a ми съдраха **** от въпроси и писане :) и сега нямам време понеже трябва да изчезвам към паспортни,районни и кат да си оправям "акитата", които съм направил. Още един път ви благодаря за оказаното съдействие!!! Живи и здрави !
Ето и линка ( директно на страница 7 четете от юзър "Ракаров" ): http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.ph ... 0&start=90
:bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 20 Мар 2009, 12:13

Много хубаво колега,че са ти намерили колицата.
Твой приятел да не си е направил някаква шега?!
Колега промени заглавието на НАМЕРЕНА :mhihi:
Последна промяна Totogada на 20 Мар 2009, 13:06, променена общо 1 път
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 20 Мар 2009, 12:21

Totogada написа:Много хубаво колега,че са ти намерили колицата.
Твой приятел да не си е направил някаква шега?!

Колата е използвана за нещо, не е било с цел кражба.
Най-важното е,че колегата си е намерил колата!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 20 Мар 2009, 12:51

Totogada написа:Твой приятел да не си е направил някаква шега?

Голям приятел ще да му е този, ако е така.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 20 Мар 2009, 22:42

Честито колега и един съвет, не я оставяй без надзор, защото сега се намери, но недай боже да се случи пак и може и да се разделиш с нея, затова си я заключвай винаги, дори и за две секунди да те няма край нея
Има много коли и ....BMW
Изображение

Назад към Извън Темата