e46 бас
Модератор: Icco
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
e46 бас
колеги взех си туба и говорител паинер,12 ка е и свири добре но след като го сложих в багажника звука се намали,това го очаквах и сам доволен сега как е но ако има нещо което трябва да знаем за седаните то е как да се вкара повече звук в купето,лакатника е свален и ски сака е махнат ,така че е добре но разликата със свалени облегалки е голяма,така че ако някои има решение или идеи как да стане по добре-да сподели,ама да не ес рязане и осиране на колата,то така всеки може 

- yulian4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kola
- Мечтае да кара: Stelt
- Детайли за колата: BMW
ето ту е показано как се монтира на седан за по добър звук погледни и проетктите.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=29661
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=29661
BMW e kolata
Blondinka e jenata

Blondinka e jenata

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
unikalen88 написа:ми колеги аз така съм направил както е показано,говорителя е към седалките и ски сака е отворен
рефлектора ти накъде сочи или кутията е затворена? Опитай да си откачиш задните говорители и ги махни изобщо да ти останат само решетките отгоре и сподели после дали има по-добър ефект... в е36 купе тоя номер работи перфектно... лошото е 4е така ти се губи малко от задната линия и ако нямащ хубава предна става малко мазало...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
и аз имам 12ка... но мойта сочи към багажника ще пробвам да я обърна с лицето към седалката да видим дали ще се подобри качеството
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
това с обръщането съм го пробвал и има много голиам ефект но трябва да пробвам това с колоните кво ще стане като ги махна
- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
obi_fix написа:и аз имам 12ка... но мойта сочи към багажника ще пробвам да я обърна с лицето към седалката да видим дали ще се подобри качеството
към седалката ще е по добре ама да има 20-30см от седалката до говорителя

- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
здравеите
Колеги сто не направите като мен.Аз несам изрезвал нисто по колата ето и няколко снимки които са вав галериата ми тук не ми дава да ги сложа незнам засто. Поздрави и да но сам ви бил полезен
Ватре вав купето е стра6но дани яко

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
колега за тази цел си мисля че гожорителя трябва да е free air а аз вече имам един които нее,кво да направя да го хвирля ли 

- narcosan
- младши ентусиаст
-
Колега и моя не е free air но е голям и стана добре не ти пречи да пробва6 и никои не е казал да си хварля6 този дето го има6

- narcosan
- младши ентусиаст
-
здравеите
Имам един вапрос кам Ицо да не отварям нова тема и да не ми се карат
Имам един суб оригинален за БМВ и е на нокиа даде ми го един приател и тварди 4е е за е46 но няма как да стане.пускам снимки вав галерята ми стото тук не ми дава да ги ка4а а и за това исках да питам засто не мога да ка4вам снимки направо тук

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
колега това с говорителя в лакатника е добре но не мислищш ли че например на моя говорител му дават каса с 60 литра обем а багажника е по голям и няма да свири добре,другото е което не разбирам слагал си допълнително кора на която си го хванал ли.
отностно буфера за е46 си мисля че се слага некаде под кората кадето са оригиналните колони,щото преди имах цедка 220 и тя имаше подобен буфер
отностно буфера за е46 си мисля че се слага некаде под кората кадето са оригиналните колони,щото преди имах цедка 220 и тя имаше подобен буфер

- narcosan
- младши ентусиаст
-
Колега то и моя бе6е вав каса извадих го и го сложих на нова дарвена кора която предварително бях изрезал по задните седалки на бавареца
незнам колко ти е силна колоната моята е 300+300 вата и е 40см.Аз пробвах и се получи дьни доста добре
Нети пречи да пробва6
а относно другия суб няма как да е от е46 не ляга никаде аз парво там го пробвах под кората но не става, сте чакам Ицо да каже

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Не мога да дам мнение за Нокията и Е46 понеже карам Е36 и не съм запознат много много със тия 46-ци
Съвета е обаче да го провериш по номер, все трябва да излезе какво е що е и от каква кола
Съвета е обаче да го провериш по номер, все трябва да излезе какво е що е и от каква кола

- narcosan
- младши ентусиаст
-
Според мен е от е36 не сам я пробвал но на нито една е46 не става.Нито на купе нито на 4вратка само на кабрио не сам я пробвал
вав БМВ питах само за кабелите и ми ги извадиха по номер но за каква кола е не питах
застото тоя дето ми я даде бе6е сигурен че е за е46 но не става и така и не ги взех тия кабели ина4е струваха 50 евро

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2