Катастофата на бул. Брюксел(естакадата за летище София)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 22 Мар 2009, 13:52

Тоя мост, както и други хубави прави отсечки отдавна са "писта" на разни дружбенски oтрепки със стари каруци. Направо не ми се мисли.
Последна промяна Archangel на 22 Мар 2009, 16:21, променена общо 1 път
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 22 Мар 2009, 14:01

Владо написа:христоматиен пример за хорнеф с неговите виждания, и разни други като него, дето си мислят че са сами на пътя :evil:
нямам думи просто ... жалко за загиналия човек :!: ...

Точно за такива като младежа с бмв-то на пътя написах темата. И през цялото време призовавам за норамлно каране. Защо реши, че такива като мен предизвикват катастрофи много ми е интересно? Може би се хвала как дигам 200 по цариградско или други подобни?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 22 Мар 2009, 15:24

Трагедия !!! Дано да си вземем поука от цялото това човешко нещастие !!!

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 22 Мар 2009, 15:35

horhef написа:
Владо написа:христоматиен пример за хорнеф с неговите виждания, и разни други като него, дето си мислят че са сами на пътя :evil:
нямам думи просто ... жалко за загиналия човек :!: ...

Точно за такива като младежа с бмв-то на пътя написах темата. И през цялото време призовавам за норамлно каране.

+1 за разумно каране. Жалко за жертвата на катастрофата! И когато пишем за спазване на правилата, нека някой не са правят майтап и да дават акъл да сме ставали КАТ- аджии.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ***BMW-FEN*** » 22 Мар 2009, 15:58

Лека му пръст на човека. А тая естакада е толкова гадно направена аз там не смея да вдигам повече от 100.
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 22 Мар 2009, 15:59

айде пробвайте да карате с 80 в лява лента на цариградско
или с 70 по бул. България да видиме колко псувни в минута ще изядете.
няма БМВ няма опем няма мерцедес или VW, докато има такива идиоти които не стига че карат бързо ами и другите им пречат за да бързат, ще има такива ексцесии.
И все пак ще то заявя глас и ще го подчертая - АЗ КАРАМ С КОЛКОТО Е ОГРАНИЧЕНИЕТО И ПО-МАЛКО. ДА ГО ДУХАТ ТИЯ НА КОИТО ИМ ПРЕЧА ДА БЪРЗАТ. НИТО ЩЕ ИМ ЗАГОРИ МАНДЖАТА НИТО ЩЕ ИМ ИЗСЪХНЕ ХЛЯБА НА МАСАТА ЗА 5-10 МИНУТИ. НАЙ-МНОГО ПОСЛЕ ДА ИМА ЖИТО ЗАРАДИ ТЯХ.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Мнение от Brat mu » 22 Мар 2009, 16:02

_65536_kb_sec_ написа:айде пробвайте да карате с 80 в лява лента на цариградско
или с 70 по бул. България да видиме колко псувни в минута ще изядете.
няма БМВ няма опем няма мерцедес или VW, докато има такива идиоти които не стига че карат бързо ами и другите им пречат за да бързат, ще има такива ексцесии.
И все пак ще то заявя глас и ще го подчертая - АЗ КАРАМ С КОЛКОТО Е ОГРАНИЧЕНИЕТО И ПО-МАЛКО. ДА ГО ДУХАТ ТИЯ НА КОИТО ИМ ПРЕЧА ДА БЪРЗАТ. НИТО ЩЕ ИМ ЗАГОРИ МАНДЖАТА НИТО ЩЕ ИМ ИЗСЪХНЕ ХЛЯБА НА МАСАТА ЗА 5-10 МИНУТИ. НАЙ-МНОГО ПОСЛЕ ДА ИМА ЖИТО ЗАРАДИ ТЯХ.

За цариградско не може и да си мислиш да караш така,но всеки ден минавам по бул.България и повече от 70-80 не карам.Нека отнеса поздрави за целия ми род,не ми пука :evil:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BooKoo » 22 Мар 2009, 16:30

Ето каква снимка има в коментарите из news.bg

http://img211.imageshack.us/img211/5042/bmwblvdbriuksel.jpg

Явно предположенията за 200+ са си основателни. Поредната невинна жертва. Другите явно са оцеляли по чудо.

младши ентусиаст
Аватар

Re: Катастофата на бул. Брюксел(естакадата за летище София)

Мнение от exotique » 22 Мар 2009, 16:34

feel написа:
Ама има ли значение дали е БМВ,Мерцедес или друга марка автомобил???
Важното е такива "спортисти" да бъдат спирани по-някакъв начин преди да направят подобно нещо.

За жалост ИМА!Секо едно селянче изкарало 5-10000ЛВ СИ КУПУВА БМВ и скача на газта като безсмъртен...оня ден имаше катастрофа на пресечката от люлинкъм надежда,на слизане от моста едно бмв е36 беше прескочило преграждащото островче посока надежда и се беше забило в горен ляв ъгъл на една астра....за щастие нямаше серизно пострадали но си направи сметка с колко се е движело бмвто за да се вдигне на 1.50м от земята :evil:

а за естакадата бул.Брюкел си е направена идеално,само че има едни фактор-СТРАНИЧЕН ВЯТЪР който играе много серизона роля за сцеплението там.Миналата година работих в хотел и съм хвърчал с над 160 там,но при идеално сухо време и без вятър,иначе повече от 80-90 става некотолируемо положението(с бус).Там е единственото място досега,където ме е премествал вятъра с половин метър и едвам останах на платното :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от biohazard » 22 Мар 2009, 16:52

Тия са пустиняци и у чИрвата!!Е за това не обичам малките коли.В момента най-подходящото возило у нас е джип,по възможност огромен!Че тия хорица с градкските коли е така като ги връхлети някой олигофрен и те опират пешкира обикновено!С оглед на такива тиийнеиджърски изпълнения,много ще се радвам ако прокарат закон,с който книжка да може да се взима не по-рано от 21 год!Е.ал съм ги в гъза,колелета ше карат като незнаят колко Уши имат по тия глави кухи!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 22 Мар 2009, 17:18

Е, аз снощи като заваля тук в Асеновград и като ги гледах как караха като луди всичките и си викам утре сутринта като се събудя и пак ще има черни хроники по вестниците .Поредният тъпак ,който се е качил на БМВ , помислил се е за безсмъртен и тръгнал да се надбягва с вятъра ...

Аватар

Мнение от Хаос » 22 Мар 2009, 17:24

Vlados написа:П.С. И този е бил някой такъв:
bateto написа:А и катастрофите в повечето случей стават от по свити и страхливи хорица вечно каращи с 80...

Ама разбира се, те нископрелитащите с 80км/ч застрашават живота на спокойнокаращите с 200км/ч пилоти!

Си е**ло ****та и воината по пътищата, ей, тегава история...

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 22 Мар 2009, 17:47

Хаос написа:
bateto написа:А и катастрофите в повечето случей стават от по свити и страхливи хорица вечно каращи с 80...

Ама разбира се, те нископрелитащите с 80км/ч застрашават живота на спокойнокаращите с 200км/ч пилоти!

Сега видя ли, че човека е бил прав. Ако този хърватин (лека му пръст) беше карал с 200, летящото БМВ щеше да мине без да се ударят, а той горкия си карал леко и...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 22 Мар 2009, 17:55

biohazard написа:Тия са пустиняци и у чИрвата!!Е за това не обичам малките коли.В момента най-подходящото возило у нас е джип,по възможност огромен!Че тия хорица с градкските коли е така като ги връхлети някой олигофрен и те опират пешкира обикновено!С оглед на такива тиийнеиджърски изпълнения,много ще се радвам ако прокарат закон,с който книжка да може да се взима не по-рано от 21 год!Е.ал съм ги в гъза,колелета ше карат като незнаят колко Уши имат по тия глави кухи!!!

Колега....и на 21 години да дават книжки, тая катастрофа пак щеше да я има(на 22 години било рацерчето).Не е важно на колко години си, а какво ти е сивото вещество в кратунката!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 22 Мар 2009, 18:06

Хаос написа:

Съмнявам се, че онзи хубостник чете тази тема, а дори и да го направи, едва ли ще си вземе поука.

Жалко за невинният човек, винаги някой такъв страда заради простотията на другите! :banghead:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата