Тема за абитуриентите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 23 Мар 2009, 1:11

((:BuKcu:)) написа:`09 ПЧАГ, гр.София, 22 Май, Дипломатически клуб Горна баня, след това Гранд Де Лукс.
Кола - в процес на избиране :mhihi:
Тоалет - роклята си я купих преди няколко дена, бяла...всъщност...кремава...цвят шампанско...не знам :mhihi: ...къса....с камъни, обувките - и те с камъни, , чанта - кремава с някакви фигурки по нея. Прическата, грима и маникюра най-накрая ще ги мисля :mhihi:

П.С fen_na_bmw - ние с тебе ще сме заедно, а?? :mhihi:

ау, аз там ще съм на абитюренски бал, дай една снимчица да мога да те позная :winky:
Ето една промо снимка от моя бал миналата година, която доста хора от тука станаха част от него, за което цял живот(колкото и клише да звучи, ще бъда благодарен и задължен - Благодаря ви!) :bowdown: :bowdown: :bowdown: Трудно е да се опише, но този ден бях направо побъркан от радост , просто трябва да се усети :winky:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 23 Мар 2009, 17:19

към 21h ако искаш влез в чата на форума да не спамиме тука та да се разберем :)

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 24 Мар 2009, 1:10

'09 33 ЕГ "Света София"
24 Май, Скай Плаза след това където реша
Имам 2 рокли и още се колебая коя да е - едната е черна, средна дължина, а другата е червена и къса. За сега купените обувките са черни. Колата още я мисля.

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 24 Мар 2009, 14:05

Ей колко желание имам да возя завършващи тази година, но съм в проклетата Холандия :) Прекарайте си готино и гледайте да не се напиете много , че моите спомени ми се губят :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 24 Мар 2009, 15:11

2009 , 108 "Никола Беловеждов" 27 май 2009 - време е и аз да завърша най-накрая въпреки , че ще ми липсва ;) Костюм , всичко чук , само обувки остана , а превоза ще е от колегата Rebel благодаря за което и мисля да бъде шоууу :mhihi: А какви спомени продължаваме на следващия ден да пием :D

Предишна

Назад към Извън Темата