Смяна на дистанционно на аларма ?
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
Смяна на дистанционно на аларма ?
Колеги искам малко помощ за алармата ми , когато купих колата си имаше аларма с 2 дистанционни , на едното обаче потенциометъра му беше чупен и само едното работи , вчера майками по грешка вкара в пералнята ключовече и вече и 2-рото дистанционно не бачка , отидох да ми сменят потенциометура от това испраното на другото на което беше чупен ,обаче пак не работи сега алармата . Искам да питам някой знае ли може ли само дистанцинно да си купя някакво ,защото не искам да сменям алармата , чух че имало такива дистанциони който се настройвали ,но къде в Пловдив има ? Във Викиват ходих били им свършили , ако някой знае да помогне и също така майстор алармаджия да ми препоръчате пак в пловдив !!!???
Благодаря предварително !
Благодаря предварително !
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
аз си взех чисто ново за 22 лв. от АНДИ, имат и и офис в пловдив, потърси в гугъла, купуваш си го отиваш там където слагат алармите и ти го настройват за 2 минути 

the project is ready....

- djpamboss
- младши ентусиаст
-
значи навсякаде кадето слагат аларми могат да го настроят така ли ?само трябва да си купя дистанционно ?
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Така 

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
За какви потенциометри в дистанционни става въпрос? Това да не е телевизор Темп?
Как ще го препрограмират така, без да имате нито едно работещо дистанционно. Ми по тази логика, дайте да седнем на някоя пейка пред блока и да си правим дистанционни за всички коли на паркинга
Не че нещо колега, ама ако нямаш нито едно работещо дистанционно, сменяш алармата.
Другото което ми идва наум е, че за да можеш да сложиш настройващо се дистанционно, означава че си без плаващ код с аларма от най-примитивните от преди 10ина години поне. Не искаш да виждаш наживо как се прехваща такава аларма и кво е яко да ти отключват и заключват колата и да се хилят на съседната маса, докато си пиеш кафето/ => Пак сменяш алармата, да ти е по-мирна главата. Плаващия код е много труден за прехващане.
Как ще го препрограмират така, без да имате нито едно работещо дистанционно. Ми по тази логика, дайте да седнем на някоя пейка пред блока и да си правим дистанционни за всички коли на паркинга

Не че нещо колега, ама ако нямаш нито едно работещо дистанционно, сменяш алармата.
Другото което ми идва наум е, че за да можеш да сложиш настройващо се дистанционно, означава че си без плаващ код с аларма от най-примитивните от преди 10ина години поне. Не искаш да виждаш наживо как се прехваща такава аларма и кво е яко да ти отключват и заключват колата и да се хилят на съседната маса, докато си пиеш кафето/ => Пак сменяш алармата, да ти е по-мирна главата. Плаващия код е много труден за прехващане.
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
liloff написа:За какви потенциометри в дистанционни става въпрос? Това да не е телевизор Темп?
еми тя моята на такава от преди 10 години прилича ама аз съм много доволен от нея и не ми се ще да е сменям ама ако няма начин
Да обясня в прав текст, че нещо не ти се мисли!
Всички аларми с плаващ код са по-добри от фабричната.
Фиксирания код се прехваща на принципа, на който се хваща радио в колата.
Хващаш си кода с подходящата играчка и колата ти е отворена.
Дали ще си доволен от сегашната си аларма, ако видиш как ти отварят колата за 3 сек. след като си я заключил и си им паднал в обхвата на четеца.
Дали ще си доволен от сегашната си аларма, ако видиш как ти отварят колата за 3 сек. след като си я заключил и си им паднал в обхвата на четеца.
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
liloff написа:Да обясня в прав текст, че нещо не ти се мисли!
аз това го разбрах ама и не ме интерисува дали ще ми я отворят за 3 или за 1 сек. , алармата си ми харесва и не искам да я сменям . нека говорим по темата!!!
- ***BMW-FEN***
- кандидат ентусиаст
-
Аз ходих при един некадърник на околовръстното да ми смени дистанционното на предишната кола и след два дни ми се разпадна в ръцете. И после я карах без аларма докато не си купих е34 

- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
djpamboss написа:..само трябва да си купя дистанционно ?
Не бързай да купуваш.В четвъртък, като се видим на сбирката, ще те упътя, къде ще ти решат проблема.

- djpamboss
- младши ентусиаст
-
Бисер_Гечев написа:djpamboss написа:..само трябва да си купя дистанционно ?
Не бързай да купуваш.В четвъртък, като се видим на сбирката, ще те упътя, къде ще ти решат проблема.
ами ако ти е удобно , защо неми дадеш телефон и да се чуем утре
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
Благодарение на колегата Бисер_Гечев вече всичко е ОК , насочиме каде в пловдив да отида , момчетата ми оправиха и 2-те дистанциони , 2-рото ще е готово след няколко дена , и всичко на супер разумна цена (равна на почерпка) , мерси още веднъж 

13 мнения
• Страница 1 от 1