Вип Брадър=Вип Глупаци
Модератор: Общи модератори
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
кошлуков си е пичага и няма се излага с шкода,я
ама на дачо речника много малък,трудно изказва мнение

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Вип Брадър България:
1. един, който е известен с това, че жена му е известна.
2. една, която е известна с това, че сестра и е известна.
3. една, която е известна с това, че и предстои да стане известна.
4. един, който е известен с това, че дядо му е бил известен..

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
bum_bum написа:Вип Брадър България:
Сорри за спама ама 2. коя е?

Сондьора написа:bum_bum написа:Вип Брадър България:
Предполагам визира сестрата на Ивайла Бакалова.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: .........
Тоо Cool написа:Е баце искам си4ки тия така наречени "звезди" да ми ги дадат за личн упитреба-ше ги убия с тояги-както е разпореждал навремето Пол Пот-"децата, жените и всички субекти неможещи да се причислят като нормални хора да се убиват с тояги посредством чупене на черепа, за да се пестят патрони!". Таа сган дето я водят ВИП трее да се убива БАВНо и с финес! Майка и м мръсна долна-кви звезди са тия твари бе-само Бербатов заслужава да го наричат така! САМО И ЕДИНСТВЕНО той!!!! А на оная с маймунския гъз вместо устни (за мара долната к**ва от музик айдъл стаа дума) и оня педераст-шопар трее да ги пратят в трудов лагер за превъзпитание и за всеко провинение да им удължават присъдата с 5 години...аааааай мамка им ядосах се дееба...........
Брат - спри наркотиците , докато е време

krystal написа:Сондьора написа:bum_bum написа:Вип Брадър България:
Предполагам визира сестрата на Ивайла Бакалова.
Точно тя е

Beautiful Mechanical Wonder
- bmw318_94
- младши ентусиаст
-
- Кара: хората да го гледат тъпо
павката написа:кошлуков си е пичага и няма се излага с шкода,я
Ами човека е с основно обраование,какво искаш.Гала му вадеше думите с ченгел.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Вместо да ми се отваряш питай майка си и баща си за подробности .Тоя Тошко има поне 10 изнасилвания . Израснал е като царче докато наборите му беряхме домати през летните ваканции....не по желание а да участваме в убиването на "капитализЪма"....bmw_725 написа:klintan66 написа:И какво те кефи ? Че е внук на диктатор, бивш овчар ,който разсипа България , изнасилвач и пиянде като баща си ? Ти наред ли си или част от стадото което му е кеф да го стрижат ?bmw_725 написа:Мен ме кефи Тошко СлавковМайка ,баща имаш ли ? Тях дали ги кефи ?
Знам,че историята се повтаря ама пък толкова бързо.
Виб брадър = пореден епизод от сериала - България отива на дъното . Нормалните се правят на луди , циганите ядат и пият а комунистите продължават да дърпат конците.
Абе ти кав си ще ми даваш тон в живота акои ме кефи и кой не,не е твоя работа иэобщо,а от стада и стрижене не раэбирам колкото теб я поясни
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
klintan66 написа:Вместо да ми се отваряш питай майка си и баща си за подробности .Тоя Тошко има поне 10 изнасилвания . Израснал е като царче докато наборите му беряхме домати през летните ваканции....не по желание а да участваме в убиването на "капитализЪма"....bmw_725 написа:klintan66 написа:И какво те кефи ? Че е внук на диктатор, бивш овчар ,който разсипа България , изнасилвач и пиянде като баща си ? Ти наред ли си или част от стадото което му е кеф да го стрижат ?bmw_725 написа:Мен ме кефи Тошко СлавковМайка ,баща имаш ли ? Тях дали ги кефи ?
Виб брадър = пореден епизод от сериала - България отива на дъното . Нормалните се правят на луди , циганите ядат и пият а комунистите продължават да дърпат конците.
Абе ти кав си ще ми даваш тон в живота акои ме кефи и кой не,не е твоя работа иэобщо,а от стада и стрижене не раэбирам колкото теб я поясни

klintan66 написа:Вместо да ми се отваряш питай майка си и баща си за подробности .Тоя Тошко има поне 10 изнасилвания . Израснал е като царче докато наборите му беряхме домати през летните ваканции....не по желание а да участваме в убиването на "капитализЪма"....bmw_725 написа:klintan66 написа:И какво те кефи ? Че е внук на диктатор, бивш овчар ,който разсипа България , изнасилвач и пиянде като баща си ? Ти наред ли си или част от стадото което му е кеф да го стрижат ?bmw_725 написа:Мен ме кефи Тошко СлавковМайка ,баща имаш ли ? Тях дали ги кефи ?
Абе човек не ме бърка дали е лежал эа кво е лежал иэобщо.просто споделих че ми допада като човек и характер.а ти эапочна да ми поясняваш эа живота му

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Ок, разбрах те . Пича е отворен ,нахакан , непукист ....и няма как да не е ....В този смисъл съм съгласен . Но в другия за който ти говоря нещата не са такива .Лично мен ме дразни ,че той и родата му не изпускат кокала . В случая даже медиите го изкарват и пич, и в известна степен реабилитират режима на дядо му....и т.н.bmw_725 написа:klintan66 написа:Вместо да ми се отваряш питай майка си и баща си за подробности .Тоя Тошко има поне 10 изнасилвания . Израснал е като царче докато наборите му беряхме домати през летните ваканции....не по желание а да участваме в убиването на "капитализЪма"....bmw_725 написа:klintan66 написа:И какво те кефи ? Че е внук на диктатор, бивш овчар ,който разсипа България , изнасилвач и пиянде като баща си ? Ти наред ли си или част от стадото което му е кеф да го стрижат ?bmw_725 написа:Мен ме кефи Тошко СлавковМайка ,баща имаш ли ? Тях дали ги кефи ?
Абе човек не ме бърка дали е лежал эа кво е лежал иэобщо.просто споделих че ми допада като човек и характер.а ти эапочна да ми поясняваш эа живота му![]()
![]()
които не ме интересува иэобщо
klintan66 написа:Ок, разбрах те . Пича е отворен ,нахакан , непукист ....и няма как да не е ....В този смисъл съм съгласен . Но в другия за който ти говоря нещата не са такива .Лично мен ме дразни ,че той и родата му не изпускат кокала . В случая даже медиите го изкарват и пич, и в известна степен реабилитират режима на дядо му....и т.н.bmw_725 написа:klintan66 написа:Вместо да ми се отваряш питай майка си и баща си за подробности .Тоя Тошко има поне 10 изнасилвания . Израснал е като царче докато наборите му беряхме домати през летните ваканции....не по желание а да участваме в убиването на "капитализЪма"....bmw_725 написа:klintan66 написа:И какво те кефи ? Че е внук на диктатор, бивш овчар ,който разсипа България , изнасилвач и пиянде като баща си ? Ти наред ли си или част от стадото което му е кеф да го стрижат ?bmw_725 написа:Мен ме кефи Тошко СлавковМайка ,баща имаш ли ? Тях дали ги кефи ?
Абе човек не ме бърка дали е лежал эа кво е лежал иэобщо.просто споделих че ми допада като човек и характер.а ти эапочна да ми поясняваш эа живота му![]()
![]()
които не ме интересува иэобщо
За съжаление не е лежал грам а по законите на дядо му трябваше да е разтрелян .....
За предаването , и за многото подобни мога да кажа, че са си най-откровенна боза . Ако не са "дискавърите ", CN , ANIMAL , EUROSPORT телевизора щеше да ми служи само за украса.