закупуване на масло от Метро
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- lordofthedance
- кандидат ентусиаст
-
закупуване на масло от Метро
как мислите,дали маслото от метро и по специално Кастрол Магнетик 10В40 ще е оригинално или е твърдо възможно да е някакво менте,щото цената му от 60 лева за 4 литра ми се вижда доста добра.ако някой го е пробвал моля нека каже 

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Дай да ти го продам за 80лв ако по това си правиш преценката
Ходи до дару не си спомням ма цената беше май същата 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Мога да те пратя да си купиш MOTUL 6100 Synergie 10W-40 (4l) за 43.50 лв от склада на вносителя (намира се на "Военна рампа"). Така, че тази цена никак не е ниска и както ти казва колегата това не е критерий за качество. И поначало Кастрол е много скъпарска фирма.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Масло
Аз днес ходих при Киро Баварията (Сервиз "Туринг") и той ми каза, че имал промоция на масло БМВ оригинално от Вари 2000 - магазинчето на Оборище.
Каза ми няква цена около 7-8 лева за полусинтетично 5В40.
Ако Ви интересува ще му кажа като ходя днес да пусне един пост по въпроса.
Каза ми няква цена около 7-8 лева за полусинтетично 5В40.
Ако Ви интересува ще му кажа като ходя днес да пусне един пост по въпроса.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Фидел Кастро написа:Мога да те пратя да си купиш MOTUL 6100 Synergie 10W-40 (4l) за 43.50 лв от склада на вносителя (намира се на "Военна рампа"). Така, че тази цена никак не е ниска и както ти казва колегата това не е критерий за качество. И поначало Кастрол е много скъпарска фирма.![]()
Официалния вносител не е ли "Проспийд"? Знаеш ли колко излиза 4100 Мултидизел там?
The Tiger написа:а какво масло ще ми препоръчате за 325тдс.на метро има едно пак на кастрол ама GTD,a не GTX,което значи че е спец.за дизел.аз съм навит да си взема наливно БМВ масло от дару кар и мисля че няма да сбъркам.какво е вашето мнение?
Аз карам с GTD а преди с GTX разлика не виждам но първото било по добре за колата заради отлаганията от изгарянето на нафтата.
17.50 лв от дистрибутор на вносителя проверен неколкократно сервиза е само на кастрол друго не се продава.

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:Официалния вносител не е ли "Проспийд"? Знаеш ли колко излиза 4100 Мултидизел там?
Според мен официалните вносители са два: Проспийд и Тиримпорт(моят). Цените им по листа са 1:1 (за тази година). В твоят случай цените са 1л - 13.70 и 5л - 58.35. От тези цени махаш 15 % и се получава цената с отстъпката за която съм писал. За напътствия ми пуснете л.с. Между впрочем Тиримпорт е по-старият вносител. Фирмата е бургаска.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
15 мнения
• Страница 1 от 1