Защо сме трън в очите на полицаите!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Защо сме трън в очите на полицаите!

Мнение от EkZeKuToRa » 24 Мар 2009, 22:07

Днес ми се случи нещо интерсно,което до сега не би се беше случвало.Карам си по "Цариградско шосе" (София) в бус лентата,естествено коли пред мен,коли зад мен.Това се случва в най-пиковият час за София около 18:00 h.И какво става колона от коли пред мен,както и зад мен и един поличай дум и палка на мене.
-"добър вечер Полицай ........Документите за проверка!"
-"Ето заповядайте господин полицай!"
-"Защо карахте в бус лентата :shock: "
-И аз му казвам че е трафик за да се изтеглят по-бързо колите,че зад мен не е имало нито автобус,нито тролей.
-"Сега ще пишеме едно актче за шофиране в бус лента"
.И аз тека :shock: :shock: :shock:
И му казвам,а колоната пред мен от коли зад мен и той ми разправя аз теб видях тебе те спирам и ти пиша акт :shock:
Та мисълта ми е:"Защо сме трън в очите на всеки поличай?"
Можеби заради нас самите или просто те тека са решили за марката BMW! :confused:
"Едно е да искаш, друго е да можеш, а пък е трето и четвърто да го направиш..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 24 Мар 2009, 22:10

Развиват комплекси,моето момче.В Швейцария няма такива работи.Там като превишиш скоростта първия път те предупреждават с 5минутна лекция как не е хубаво да правиш такива неща и после усмихнато ти пожелават приятен път.

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 24 Мар 2009, 22:18

В българия явно проблема идва от начина на възпитание. Иванчо като открадне 5-те лева от масата, тати се прибира, тегли му един хубав бой, иванчо заявява, че повече няма да прави така и проблема се счита за решен. Така е и с органите на реда, спре те, вземе ти парите за 3 дена, (щото и той трябва да занесе нещо вкъщи) и айде на добър път, е как да не те яд? Както каза колегата по горе - практиката навън е друга...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 24 Мар 2009, 22:20

Overburner - NX написа:Развиват комплекси,моето момче.В Швейцария няма такива работи.Там като превишиш скоростта първия път те предупреждават с 5минутна лекция как не е хубаво да правиш такива неща и после усмихнато ти пожелават приятен път.

Колега за пример пък в Австрия глобата за каране в бус лентата е много солена както и в много други страни та примера,който даваш не е много на място....
А иначе,че тук си избират кой да спрат и да си правят квото искат си е друг въпрос....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 24 Мар 2009, 22:28

И тук глобяват за бус лента...обаче полицая не се отнася с теб като с куче а като със шефа си !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от EkZeKuToRa » 24 Мар 2009, 22:37

feel написа:
Колега за пример пък в Австрия глобата за каране в бус лентата е много солена както и в много други страни та примера,който даваш не е много на място....
А иначе,че тук си избират кой да спрат и да си правят квото искат си е друг въпрос....

Когато направят пътища като в Австрия и ни предложат същите условия за живот както те живеят тогава може и да са прави,но в тези задръствания с това висене мисля че е нормално да се кара в бус лентата.И още един път ще кажа-пред мен имаше поне 4 коли,зад мен още 2пъти по толко.Но спряха мен и на мен написаха акт,защото карам БМВ! :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 24 Мар 2009, 22:50

EkZeKuToRa написа:
feel написа:

Когато направят пътища като в Австрия и ни предложат същите условия за живот както те живеят тогава може и да са прави,но в тези задръствания с това висене мисля че е нормално да се кара в бус лентата.И още един път ще кажа-пред мен имаше поне 4 коли,зад мен още 2пъти по толко.Но спряха мен и на мен написаха акт,защото карам БМВ! :evil:

Колега задръстванията там са доста по-големи от тукашните,но колите си седят в лентите и не навлизат в бус лентата,манталитета е друг просто.А отностно за хубавия начин на живот и условия то той върви и със строги закони и наказания,които ние не бихме понесли......

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zigzag22 » 24 Мар 2009, 22:52

!
Последна промяна zigzag22 на 13 Фев 2011, 21:07, променена общо 1 път

master of the force
Аватар

Re: Защо сме трън в очите на полицаите!

Мнение от alx » 24 Мар 2009, 23:00

EkZeKuToRa написа:И му казвам,а колоната пред мен от коли зад мен и той ми разправя аз теб видях тебе те спирам и ти пиша акт :shock:

мислиш ли че не е прав?

аз разбирам какво си написал и защо си го написал ама все пак не може да ви спре всичките- нали. затова все някои си го отнася?

защо точно ти? така се случило. следващия път няма да караш в забранената лента и всичко ще е наред...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 24 Мар 2009, 23:14

Миии честно казано, където и да съм била по Европа, няма лека кола, която да си позволи да кара в бус лентата....на места е позволено и на такситата да се движат там.

Разбираемо е защо си карал в бус лентата предвид часа и какво става там по това време. Просто си се оказал на неправилното място в неправилното време. Видял му си се по-симпатичен и за това :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 24 Мар 2009, 23:18

alx написа:
EkZeKuToRa написа:И му казвам,а колоната пред мен от коли зад мен и той ми разправя аз теб видях тебе те спирам и ти пиша акт :shock:

мислиш ли че не е прав?

аз разбирам какво си написал и защо си го написал ама все пак не може да ви спре всичките- нали. затова все някои си го отнася?

защо точно ти? така се случило. следващия път няма да караш в забранената лента и всичко ще е наред...

Точно затова го правят....
zigzag22 написа:Лелееее........ човек- полудявам в такива моменти.Нямаше да им подпиша акта и нямаше да си дам документите.Да викат още полиция бардак да става мамка им :evil: :evil: :evil:

Никак не си прав...ако се заядеш с тях още по-лошо става..така че прав не прав щом знаеш че си в нарушение няма оправдания...така че е хубаво първо да помислиш преди да направиш нещо...все пак няма нужда всички да се изхвърлят..човека си е в работно време и не знаете ли че "Таралеж за възглавница и полицай за приятел не става".....
Все пак обясни ми като дойдат още ченгета какво ще направиш...ще си губиш времето още повече и ще понесеш по-големи нарушения...все пак не ти се гавря но се надявам да не ти се случва...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от EkZeKuToRa » 24 Мар 2009, 23:24

zigzag22 написа:Лелееее........ човек- полудявам в такива моменти.Нямаше да им подпиша акта и нямаше да си дам документите.Да викат още полиция бардак да става мамка им :evil: :evil: :evil:

Колкото повече се заяждаш с тях,толкова по-лошо ще стане за теб.А и не се заяждах с тях,защото бях сам (нямам поне един свидетел в моя полза),а те бяха 2ма.До никъде нямаше да стигна,най-много още повече да згазя лука. :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 24 Мар 2009, 23:24

защо? защото нарушаваш закона и са те хванали?

или викаш те и другите го нарушават- затова не е нарушение.

по тази логика чакаш да оберат една банка, и след 5 минути я обираш и ти... и никой не те закача... ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 24 Мар 2009, 23:27

А защо не!? :evil:
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 24 Мар 2009, 23:29

Колега,тва твоето нищо не е...я ела да видиш какво е тук във Велико Търново заради някои наши съфорумци!Как ако случайно те пропусне патрулката,защото проверяват друг,проверяващият става да си проверява прав,а другия тръгва да те догони,за да те върне...как те спират ченгета 2 пъти в рамките на няма и 20 минути...как те спират за една вечер 3 пъти с 3 различни коли и все БМВ (е36,е39 и х3)...В студентски пък...спират ме...проверяват ме...и аз спирам на паркинга на една кръчма на 40 метра от тях...по време на обяда ми се спираха само БМВ-та с изключение на един джип Ленд Ровер,ставам от масата,излизам и тръгвам в обратната лента на тяхната...и нашите парцали си пресичат и ме спират пак...така че не се втелявай толкова...има още мнооого много да страдаш покрай това, че караш БМВ и не само при куките....то зависта е при хората,а хората не са само полицаи!!!

Следваща

Назад към Извън Темата