Iphone официално в България!
Модератор: Общи модератори
[steeN] написа:...масата на майкрософт не е лош продукт... усещането да ползваш такова нещо е уникално. плюс това е силен коз за тях, защото те ще са единствената друга компания, която ще може да има мулти тач в устройствата си...
Масата е хубаво нещо но не толкова полезно и нужно, иФона е нещо което те кара да се чудиш как си живял до сега без него...
Само да кажа и на колегата с ХТЦ-то, колега има ли прозорец бегай далече. Отивай при овошките

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
[steeN] написа:
този htc touch изглежда интересно... поне с капацитивен дисплей ли е (регира на докосване, не натиск) ? ама така или иначе на уиндоус интерефейса не е пригоден за ползване с пръсти (изключително малки бутони). като сложим как забива и колко е бавен... ако го оправят някой ден бих го ползвал, защото имат по-отворена политика.
Да, реагира на докосване и новите уинмобиле 6.1 и т.н. са си точно толкова 'fingerfriendly' колкото и ифоне.
Ти ползвал ли си го това? И изобщо някой свестен уинмобиле телефон, като под свестен имам в предвид с нещо различно от ОМАП200 мхз, че да казваш колко бавен и забиващ бил. Тъчфло (платформата наподобяваща мултитъча) също не е лоша, въпрос на вкус си е.
За дизайн не коментирам, там найстина ифоне ми харесва много, но само до там. А да ми кажете, че за ифоне имало повече приложения от колкото за симбиан на мен ми звучи несериозно. Едното се развива през последните 7 години (което също му е в минус заради еднотипното меню), а другото от едва 18-20 месеца.
Относно човека сравнил ХТЦ Тъч ХД и ифоне. Ще му кажа, че ако търси функционалност, то да не мисли изобщо, а да се мята на ХТЦ-то.
Не съм го казал аз... навсякъде ХТЦ е синоним на най-добрите смарт/бизнес/нави/тъч/фингерфрендли телефони.
И революцията на ифоне я направиха хората разработващи приложения за отключването на нормалните му функций, като споменатото по-горе елементарно ползване на блутуут.
И както писах в предно мнение вижте Meizu MiniOne M8.

E34, E38
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
...
Относно човека сравнил ХТЦ Тъч ХД и ифоне. Ще му кажа, че ако търси функционалност, то да не мисли изобщо, а да се мята на ХТЦ-то.
Не съм го казал аз... навсякъде ХТЦ е синоним на най-добрите смарт/бизнес/нави/тъч/фингерфрендли телефони.
И революцията на ифоне я направиха хората разработващи приложения за отключването на нормалните му функций, като споменатото по-горе елементарно ползване на блутуут.
И както писах в предно мнение вижте Meizu MiniOne M8
Колега аз се метнах на HTC Touch HD още преди две седмици и да ти кажа грам не съжалявам.
+ дизайн по нищо не отстъпващ на iphone
+ качваш си навигация за секунди и то с най подробни карти за навсякъде
+ огромен дисплей за телефон с резолюция с която четеш сайтове почти както на някой Asus ЕЕЕ PC например
+ наистина много повече софтуер, смея да твърдя че е и по стабилен защото повечето програми са вече 7-8 версия.
+ задали ли сте си въпроса защо iphone няма поддръжка на флаш ? - защото процесора му е доста слабичък и ако пуснат флаш той просто няма да върви ...
като размер е почти 1:1 с iphone само дето Touch HD e с 3.8" дисплай и резолюция 800x480 а iphone с дисплей 3.5" и резолюция 480x320.
Преди 1 година може би iphone беше най добрия избор но определено в този момент това не е така
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
htc Touch HD е перфектен ! Лично аз не харесвам Windows Mobile,но тоя телефон го признавам от всякъде !
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 12:23, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
...
[steeN] написа:но иначе на мен картите ми са достатъчно подробни + интернет = не ми трябва отделна навигация. за софта наистина не знам какво толкова правите на тези телефони, аз съм писал какво правя на моя.
карти имаш но как стои въпроса с навигацията ? защото едно е просто да ти показва къде си на картата , друго е да те навигира
ja написа:А уиндолс и стабилност?! Тва може да го твърди човек дето не е ползвал Мак.
Стабилен е телефона, колкото и да е странно за уиндоус. Друг е въпроса че имам колеги с iphone, та имам впечатление че iphona не е телефон който никога да не забива.
А и ползвал съм и macos, хубава е и операционната система - всичко опира обаче и до софтуер, а и windows ако го ползваш правилно и е на правилната машина пак е безгрижна операционна система.
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Откакто успях да се регистрирам в itunes, iphone-ът ми изглежда доста по.....-привлекателен и забавен
От 3те телеона по-горе, айфона е с най-готин дизайн. Може да е елементарен...за функции не знам, не съм разглеждала менютата/характеристики на htc

От 3те телеона по-горе, айфона е с най-готин дизайн. Може да е елементарен...за функции не знам, не съм разглеждала менютата/характеристики на htc
Re: ...
ZLATEN написа:...ja написа:А уиндолс и стабилност?! Тва може да го твърди човек дето не е ползвал Мак.
...А и ползвал съм и macos, хубава е и операционната система - всичко опира обаче и до софтуер, а и windows ако го ползваш правилно и е на правилната машина пак е безгрижна операционна система.
Мака вече 3 години го ползвам неправилно и немам грижи...
Както и да е... Всеки си преценява за себе си. Аз съм избрал Ябълката по ред причини, които няма да изброявам.
Просто докато не си купиш няма да го разбереш

ja написа:Абе вземете си иФони и тогава говорете. ХТЦ-то не е лош ама са изкопирали всичко от Епъл. Нито е по-бърз, нито пък, като дизайн се доближава, за графиката да не говорим...
Флаша е + ама до там...
А уиндолс и стабилност?! Тва може да го твърди човек дето не е ползвал Мак.
По-бърз е

При дизайна няма добър и лош - има такъв, който ти харесва и такъв, който не ти. За мен лично HD-то е по-добре направено от айфона.
Колко устройства с уин мобайл 6.1 си ползвал, че говориш за стабилност?
Аре да не ставаме голословни, ако обичате

Щото и аз мога сега да напиша една страница пост с негативи на айфона, ама не мисля, че е необходимо.
Изумява ме желанието на някои хора да си наложат мнението и вижданията над това на останалите.
In Ban We Trust!
eraziel написа:ja написа:Абе вземете си иФони и тогава говорете. ХТЦ-то не е лош ама са изкопирали всичко от Епъл. Нито е по-бърз, нито пък, като дизайн се доближава, за графиката да не говорим...
Флаша е + ама до там...
А уиндолс и стабилност?! Тва може да го твърди човек дето не е ползвал Мак.
По-бърз е
При дизайна няма добър и лош - има такъв, който ти харесва и такъв, който не ти. За мен лично HD-то е по-добре направено от айфона.
Колко устройства с уин мобайл 6.1 си ползвал, че говориш за стабилност?
Аре да не ставаме голословни, ако обичате![]()
Щото и аз мога сега да напиша една страница пост с негативи на айфона, ама не мисля, че е необходимо.
Изумява ме желанието на някои хора да си наложат мнението и вижданията над това на останалите.
За вина съм предубеден, до сега ако са изкарали нещо добро сигурно ще да е точно това - вин мобайл 6.1

А за дизайна мога да ти кажа че има добър дизайн и лош дизайн. Това че нема хора естети и им харесва всичко си е друг проблем... Графиката на тоя бърз вин мобайл е като правена от дизайнер 98-ма...
И ме изумяват мненията на хора дето никога не са имали айфон. Аз за разлика от тях съм имал поне едно ХТЦ, поне едно Блекбъри и поне една умна Нокия, и т.н.
А иначе кво да налагаме мнения ние, той пазара си казва своето. Като при БМВ бе мен, нито е най-бързо нито пък най-комфортно. Ама си е БМВ, някак си удобно е, пасва ти

Айде със здраве да си ползваш ХТЦ-то. Щом ти е лепнало на ръката радвай му се

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 12:23, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
имам ги и двата и извода който направих за себе си е:
HD за работа и бизнес цели, iPhone за забавления
HD за работа и бизнес цели, iPhone за забавления