FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
Модератор: Общи модератори
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
Учителски бисери:
"Духайте си работите, иначе няма да изсъхнат...."(учителка по рисуване)
"Във вашия клас се чувствам като в приказка - само феи и пънове.."
"Вие се смеете и аз се смея, но утре ще си разменим ролите!.."
"Духайте си работите, иначе няма да изсъхнат...."(учителка по рисуване)
"Във вашия клас се чувствам като в приказка - само феи и пънове.."
"Вие се смеете и аз се смея, но утре ще си разменим ролите!.."

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
Джони искал да изчука едно момиче в неговия офис… Но тя си имала приятел… Един ден Джони не издържал, отишъл при нея и предложил:
-Ще ти дам 1000 долара, ако ме оставиш да те изчукам.
Но момичето го отрязало:
- НЯМА НАЧИН!
Джони казал:
-Ще бъда бърз, ще хвърля парите на пода, ти ще се наведеш, а аз ще съм свършил преди да се изправиш.
Тя помислила за момент и казала, че трябва да се посъветва с приятеля си… Позвънила на гаджето и му разказала за случая. Момчето и отговорило:
-Искай му 2000 долара, прибери парите много бързо, той даже няма да успее да си свали гащите!
Така, че момичето се съгласило и приело предложението. Приятелят и я чакал половин час да се обади. Най-накрая, след 45 минути чакане той и позвънил и я попитал какво е станало. Тя му отговорила:
-Копелето хвърли монети!!!
-Ще ти дам 1000 долара, ако ме оставиш да те изчукам.
Но момичето го отрязало:
- НЯМА НАЧИН!
Джони казал:
-Ще бъда бърз, ще хвърля парите на пода, ти ще се наведеш, а аз ще съм свършил преди да се изправиш.
Тя помислила за момент и казала, че трябва да се посъветва с приятеля си… Позвънила на гаджето и му разказала за случая. Момчето и отговорило:
-Искай му 2000 долара, прибери парите много бързо, той даже няма да успее да си свали гащите!
Така, че момичето се съгласило и приело предложението. Приятелят и я чакал половин час да се обади. Най-накрая, след 45 минути чакане той и позвънил и я попитал какво е станало. Тя му отговорила:
-Копелето хвърли монети!!!

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Крадец влязъл в чужд дом,насочил пистолета срещу собственика и креснал:
-Ключът за колата или ти отмъквам жената!
-Приятел, както решиш, за мен е без значение. И двете са втора употреба.

-Ключът за колата или ти отмъквам жената!
-Приятел, както решиш, за мен е без значение. И двете са втора употреба.

Учителката по физика по време на час попитала:
- Иванчо, какво ще се случи ако всеразрушаващо гюле се сблъска с неразрушаема стена?
- Ще поскъпне ракията, госпожо.
- Иванчо, откъде го измисли пък това?
- Ами тате казва, че каквато и простотия да стане в тая държава, единственият резултат е че поскъпва ракията.
Канадските първокласници рисуват в час по темата "Какъв искам да стана като порастна".
Ето рисунката на едно от момичетата:
Изумлениято на учителката било пълно!
Но на другият ден учителката получава обяснително писмо от майката на момиченцето:
"Уважаема госпожо Дейвис!
Искам да обясня какво е нарисувала моята дъщеря. Аз не съм стриптизьорка, тануваща на кол! Работя като консултант в голям магазин за строителни материали. И веднъж разказах на дъщеря ми колко пари сме направили от продажбите ни по време на последната снежна буря. На рисунката аз продавам лопата за сняг!"
- Иванчо, какво ще се случи ако всеразрушаващо гюле се сблъска с неразрушаема стена?
- Ще поскъпне ракията, госпожо.
- Иванчо, откъде го измисли пък това?
- Ами тате казва, че каквато и простотия да стане в тая държава, единственият резултат е че поскъпва ракията.
Канадските първокласници рисуват в час по темата "Какъв искам да стана като порастна".
Ето рисунката на едно от момичетата:

Изумлениято на учителката било пълно!
Но на другият ден учителката получава обяснително писмо от майката на момиченцето:
"Уважаема госпожо Дейвис!
Искам да обясня какво е нарисувала моята дъщеря. Аз не съм стриптизьорка, тануваща на кол! Работя като консултант в голям магазин за строителни материали. И веднъж разказах на дъщеря ми колко пари сме направили от продажбите ни по време на последната снежна буря. На рисунката аз продавам лопата за сняг!"
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
- grape fruit
- кандидат ентусиаст
-
Две зайчета много се обичали и най-накрая решили да си имат малки зайчета. Опитвали те няколко седмици... минала цяла година, но уви нищо не ставало. Най-накрая решили да отидат на доктор и да видят дали той може да им помогне с проблема. Отиват при доктора, влизат в кабинета и му казват:
- Докторе, отдавна сме заедно, много се обичаме и искаме да си имаме малки зайчета. Вече цяла година опитваме, ама нищо не се получава. Можете ли да ни помогнете с нещо?
Доктора:
- Момчета, как я мислите вие тая работа!!
В много препълнен автобус едва се качва пиян мъж. От вида му и от миризмата, всички се отвръщат и се възмущават:
- Не можа ли да се качиш в някой празен автобус?
- Не мога, падам в него.
- Докторе, отдавна сме заедно, много се обичаме и искаме да си имаме малки зайчета. Вече цяла година опитваме, ама нищо не се получава. Можете ли да ни помогнете с нещо?
Доктора:
- Момчета, как я мислите вие тая работа!!
В много препълнен автобус едва се качва пиян мъж. От вида му и от миризмата, всички се отвръщат и се възмущават:
- Не можа ли да се качиш в някой празен автобус?
- Не мога, падам в него.