Поставяне на плафони в краката...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
Благодаря на хората,които се отзоваха на темата...!!!
Виждам,че има доста хора,които отговориха с ирония...с подтекст,че е циганско или така нататък...може това си е ваше мнение...
Колкото до това,че е екстра го знаех,но незнаех,че и в нашите кочинки го има,защото съм го виждал в други марки коли след 2001 година!!!
ИСКАМ ДА ЗАЯВЯ,ЧЕ И АЗ НЕ СЪМ ПОЧИТАТЕЛ НА ПЕРНИШКИЯ ТУНИНГ!!!
Това изглежда много елегантно...НЕ свети постоянно,да поясня за коллегата,който ми говореше за диодите...
Изгася си плавно както изгася централния плафон и си изгася заедно....Изглежда много добре!!!
Колкото до кристалните плафони мисля и тях да си сложа,но ми изглежда малко циганско с това лъскавото и прозрачните стъкла...
Но пък ми харесва,че предния плафон е разделен на три и може да свети само към пасажера примерно...без да ти пречи много,когато караш!!!
Виждам,че има доста хора,които отговориха с ирония...с подтекст,че е циганско или така нататък...може това си е ваше мнение...
Колкото до това,че е екстра го знаех,но незнаех,че и в нашите кочинки го има,защото съм го виждал в други марки коли след 2001 година!!!
ИСКАМ ДА ЗАЯВЯ,ЧЕ И АЗ НЕ СЪМ ПОЧИТАТЕЛ НА ПЕРНИШКИЯ ТУНИНГ!!!
Това изглежда много елегантно...НЕ свети постоянно,да поясня за коллегата,който ми говореше за диодите...
Изгася си плавно както изгася централния плафон и си изгася заедно....Изглежда много добре!!!
Колкото до кристалните плафони мисля и тях да си сложа,но ми изглежда малко циганско с това лъскавото и прозрачните стъкла...
Но пък ми харесва,че предния плафон е разделен на три и може да свети само към пасажера примерно...без да ти пречи много,когато караш!!!
- bojky
- младши ентусиаст
-
Да колега радвай се,че ги имаш!!!
Аз се чудех дали няма да има пуснати кабели за плафоните и като си ги купя само да ги монтирам... гледам там в този сайт някви букси пъха,но немога да разбера нищо!!!Езика не го знам

Аз се чудех дали няма да има пуснати кабели за плафоните и като си ги купя само да ги монтирам... гледам там в този сайт някви букси пъха,но немога да разбера нищо!!!Езика не го знам

- bojky
- младши ентусиаст
-
- BlackManz
- младши ентусиаст
-
- Кара: М57
- Мечтае да кара: E31
- BmwE46
- младши ентусиаст
-
- Кара: C вратите
Колеги търсих цял ден вчера да си купа такива плафони и неможах да намеря освен утре да пробвам в някоя морга.

Абе добре се е получила на пича Е46-цата но бих си го направил само ако ми е синя и то подобно синьо като диодите...Няма по-яко от кехлибарения цвят при бмв и червения при Ауди...Най-малкото не дразни толкоа много колкото др цветове...Макар,че ако на тоя не светеше така разномерно навсякъде така,че изглежда фабрично щеше да е голяма цигания.Аз други съм се замислял.Имаше една тема в Е34 раздела за звуков сигнал при отворена врата..Понеже из Плевен дифилира едно Е90 с бяла светлина на номера отзад и бели свелтини на дръжките на вратите ( светят в някакъв режим не знам и аз как,най-вероятно са вързани към плафоните и гаснат сами след определено време) та се замислих понеже си е цигания самите дръжки с по 1 диод как става номера като се отвори вратата като даде ключето сигнал,че е отворена да дава контакт и да светкат диоди ли лампи ли отдолу под нея.Да свети под нея ще е готино.Гледал съм го на едно друго Е90 в някой чужд форум...Ако може и да се включи и гонга кат се отвори още по-добре
тогава циганията ще е пълна ма пък мен ще си ме кефи
нали си имам нещо циганско в мене 

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
TUZara` написа:Абе добре се е получила на пича Е46-цата но бих си го направил само ако ми е синя и то подобно синьо като диодите...Няма по-яко от кехлибарения цвят при бмв и червения при Ауди...Най-малкото не дразни толкоа много колкото др цветове...Макар,че ако на тоя не светеше така разномерно навсякъде така,че изглежда фабрично щеше да е голяма цигания.Аз други съм се замислял.Имаше една тема в Е34 раздела за звуков сигнал при отворена врата..Понеже из Плевен дифилира едно Е90 с бяла светлина на номера отзад и бели свелтини на дръжките на вратите ( светят в някакъв режим не знам и аз как,най-вероятно са вързани към плафоните и гаснат сами след определено време) та се замислих понеже си е цигания самите дръжки с по 1 диод как става номера като се отвори вратата като даде ключето сигнал,че е отворена да дава контакт и да светкат диоди ли лампи ли отдолу под нея.Да свети под нея ще е готино.Гледал съм го на едно друго Е90 в някой чужд форум...Ако може и да се включи и гонга кат се отвори още по-добретогава циганията ще е пълна ма пък мен ще си ме кефи
нали си имам нещо циганско в мене
Какво ми е циганското да ти светят диодите под дръжките на вратите???На моята Е90-ка е така.Има си пакет светлини и като си отключа колата си светкат тези диодчете,които не са 1,а са цели 3!!!Примерно като си спял някаде където има локви или кал,като светнат тези диоди и гледаш къде стъпваш!!!
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
- BmwE46
- младши ентусиаст
-
- Кара: C вратите
Никои ли незнае от къде може да се закупят плафони за Е46 някои магазин за да стане както си трябва. Иначе съм измислил мн по лесна схема на връзване и всеки които може да върже + и - ще се справи.

- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4