FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
Модератор: Общи модератори
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact

Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...
http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Когато бях на 16 г. си мечтаех да си имам гадже.
На 18 най-после си намерих. Но нямаше никакви чувства. Затова реших да си търся сантиментално и много чувствително момиче.
На 21 си намерих. Тя беше толкова чувствителна, че се разплакваше от най-малкото нещо. По цял ден плачеше за какво ли не, а отвреме навреме заплашваше, че ще се самоубие.
Затова реших, че ми трябва темпераментно, динамично момиче.
На 26 си намерих. Тя кипеше от енергия. Започваше едновременно десет неща и без да завърши нито едно на другия ден започваше нови десет. Отначало беше много интересно, но после започнах да се чувствам като идиот около нея. Много енергия, но без посока. Реших да си търся умно и практично момиче.
На 31 я намерих и се ожених за нея. Тя беше много умна и здраво стъпила и с двата си крака на земята. Беше толкова практична, че се разведе с мене и ми взе всичко което имах.
Сега съм стар и мъдър. И си търся момиче с големи цици.
На 18 най-после си намерих. Но нямаше никакви чувства. Затова реших да си търся сантиментално и много чувствително момиче.
На 21 си намерих. Тя беше толкова чувствителна, че се разплакваше от най-малкото нещо. По цял ден плачеше за какво ли не, а отвреме навреме заплашваше, че ще се самоубие.
Затова реших, че ми трябва темпераментно, динамично момиче.
На 26 си намерих. Тя кипеше от енергия. Започваше едновременно десет неща и без да завърши нито едно на другия ден започваше нови десет. Отначало беше много интересно, но после започнах да се чувствам като идиот около нея. Много енергия, но без посока. Реших да си търся умно и практично момиче.
На 31 я намерих и се ожених за нея. Тя беше много умна и здраво стъпила и с двата си крака на земята. Беше толкова практична, че се разведе с мене и ми взе всичко което имах.
Сега съм стар и мъдър. И си търся момиче с големи цици.
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- NKolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Босненец, който обстрелвал тъща си с ръчен противотанков гранатомет, защото провалила неговия брак, беше осъден на 6 и половина години затвор. Това предаде АФП, цитирайки съдебен източник.
Според отговорен служител в съда в гр. Добой 26-годишният Мирослав Милич бил признат за виновен в опит за убийство.
След като съпругата му го напуснала през ноември, Милич се скарал жестоко с майка й, защото тя била виновна за раздялата на младите.
Нещастният съпруг напуснал разгневен дома й, но след малко се върнал, въоръжен с РПГ и автомат.
При експлозията на противотанковия боеприпас тъщата и тъстът били тежко ранени и зетят се опитал да довърши жената с автомата Калашников, но той засякъл.
В края на краищата плановете на заврения зет останали неосъществени, а на всичкото
http://www.dnes.bg/article.php?cat=7&id=68377
Според отговорен служител в съда в гр. Добой 26-годишният Мирослав Милич бил признат за виновен в опит за убийство.
След като съпругата му го напуснала през ноември, Милич се скарал жестоко с майка й, защото тя била виновна за раздялата на младите.
Нещастният съпруг напуснал разгневен дома й, но след малко се върнал, въоръжен с РПГ и автомат.
При експлозията на противотанковия боеприпас тъщата и тъстът били тежко ранени и зетят се опитал да довърши жената с автомата Калашников, но той засякъл.
В края на краищата плановете на заврения зет останали неосъществени, а на всичкото
http://www.dnes.bg/article.php?cat=7&id=68377
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
Малко бисери от едно време ! Преди 2 години от форумите на добрата стара дата
ПРОДАВАМ ПОВРЪЩАНО СПЕШНО!!! 15ЛВ
parvankata написа:
ЛУКАНКА Е ДРУГО НЕ СЪМ ЯЛ, АКО ИМА ГЛАДНИ ПИШЕТЕ, ВЪЗМОЖЕН КОМЕНТАР ПО ЦЕНАТА
Натиснете 2 пъти Ctrl+Alt+Del за да станете модератори във форума! Късмет!
не знам
имаше в System някакви папки,които бяха бледи и аз такова... викам си чакай да ги махна
и изтрих сичко
Имам си една мечта..... да съм як... мноо як, абе вол. Говедо. И да бачкам като охрана... в дискотека. И да седя на входа, да им мажа пръстите на чалгарите с олио, да не могат да щракат.
Кое е първо ? Яйцето или Кокошката
според мен пък е яйцето - ясно, че кокошката е родена, т.е. се е излюпила от яйце, но яйцето може да е снесено от не-точно-кокошка - примерно птеродактил оплоден от заек (или врабче?)... или каквато и да било там странна смес от животно и птица или две птици...
Отговор - АХаХаХаха почвам да си го представям....може би врабчето е изнасилило птеродактила...
Не бе, тука динозавър има пръст(може би среден)
Темата е -> Идва буря - Какво да изключа ?
osb написа:
Само да извадя кабела за Мрежата.
или да изключа цялото PC ?
бързо щото вече святка
И следват съветите
beljata написа:
и кабела на газовия котлон
Изключи по-добре бурята/светкавиците!!!
admin написа:
Изключи си screen saver-a, system restore-то, изключи децата от детска градина, изключи на съседите тока, изключи им и телефона и изключително изключи звънеца на входаната врата....
pooky написа:
Спри и водата....

ПРОДАВАМ ПОВРЪЩАНО СПЕШНО!!! 15ЛВ
parvankata написа:
ЛУКАНКА Е ДРУГО НЕ СЪМ ЯЛ, АКО ИМА ГЛАДНИ ПИШЕТЕ, ВЪЗМОЖЕН КОМЕНТАР ПО ЦЕНАТА
Натиснете 2 пъти Ctrl+Alt+Del за да станете модератори във форума! Късмет!
не знам
имаше в System някакви папки,които бяха бледи и аз такова... викам си чакай да ги махна
и изтрих сичко
Имам си една мечта..... да съм як... мноо як, абе вол. Говедо. И да бачкам като охрана... в дискотека. И да седя на входа, да им мажа пръстите на чалгарите с олио, да не могат да щракат.
Кое е първо ? Яйцето или Кокошката
според мен пък е яйцето - ясно, че кокошката е родена, т.е. се е излюпила от яйце, но яйцето може да е снесено от не-точно-кокошка - примерно птеродактил оплоден от заек (или врабче?)... или каквато и да било там странна смес от животно и птица или две птици...
Отговор - АХаХаХаха почвам да си го представям....може би врабчето е изнасилило птеродактила...
Не бе, тука динозавър има пръст(може би среден)
Темата е -> Идва буря - Какво да изключа ?
osb написа:
Само да извадя кабела за Мрежата.
или да изключа цялото PC ?
бързо щото вече святка
И следват съветите
beljata написа:
и кабела на газовия котлон
Изключи по-добре бурята/светкавиците!!!
admin написа:
Изключи си screen saver-a, system restore-то, изключи децата от детска градина, изключи на съседите тока, изключи им и телефона и изключително изключи звънеца на входаната врата....
pooky написа:
Спри и водата....
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
На един човек му писнало от тъща му и я убил.
Адвокатът, който го защитавал пред съда му казал, че за това деяние ще му дадат вероятно доживотна присъда, но ако убие и неговата тъща (на адвоката) ще му издейства условна присъда. Така и станало; човекът убил адвокатската тъща, а адвоката уредил условната присъда.
След края на делото, съдията, който познавал адвоката от по-рано го извикал при себе си и го попитал какъв му е обвиняемия, че го е защитавал като роден брат. Адвокатът му обяснил каква е работата. Тогава съдията казал:
- А бе, защо не ми каза по-рано. Да беше убил и моята тъща, пък щяхме да си го оправдаеме човека.

Адвокатът, който го защитавал пред съда му казал, че за това деяние ще му дадат вероятно доживотна присъда, но ако убие и неговата тъща (на адвоката) ще му издейства условна присъда. Така и станало; човекът убил адвокатската тъща, а адвоката уредил условната присъда.
След края на делото, съдията, който познавал адвоката от по-рано го извикал при себе си и го попитал какъв му е обвиняемия, че го е защитавал като роден брат. Адвокатът му обяснил каква е работата. Тогава съдията казал:
- А бе, защо не ми каза по-рано. Да беше убил и моята тъща, пък щяхме да си го оправдаеме човека.

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Ето какво продават в Бурлекса във Варна...
Кво държи заека ?
http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be ... 32009118d/
http://pics.data.bg/categories/1/общи/f6cf00c46e953e6eb2e25c7f4c872367/23032009119t

http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be ... 32009118d/
http://pics.data.bg/categories/1/общи/f6cf00c46e953e6eb2e25c7f4c872367/23032009119t