Подлакътник
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- dakata0178
- Потребител
-
- Кара: E36 m44 individual
Подлакътник
Искам да ви питам дали има разлика подлакътника. Искам да си слова на компакта подлакътник трябва ли да е от компакт или и от седан също става? МЕРСИ КОЛЕГИ ОТ СЕГА 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Може и да са различни-аз поне нямам и не знам със сигурност,който има да каже 

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- dakata0178
- Потребител
-
Не съм сигорен ама съм чувал че има разлика м/у 2та и за това питам. Така ли е и има ли то почва у нас 

- Ivan_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 BMW 523I M52TU Sedan
- Мечтае да кара: само BMW
- dakata0178
- Потребител
-
ivan_316i написа:Колега имат разлика търси си от компакт.
Мерси колега. Значи ще търся доста рядка находка.

- nelim
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
- Мечтае да кара: //M Power :)
vladi_a_i написа:Може и да са различни-аз поне нямам и не знам със сигурност,който има да каже

Иначе са различни, макар че може и да побългариш

Re: Подлакътник
dakata0178 написа:Искам да ви питам дали има разлика подлакътника. Искам да си слова на компакта подлакътник трябва ли да е от компакт или и от седан също става? МЕРСИ КОЛЕГИ ОТ СЕГА
Дака, дееба, колко пъти да ти обяснявам, че имат разлики. Търсиш от каквато и да е кола, от двете части да е подлакътника.

Tрябва ти ном.14 и ном.6 да са отделни (щото има още един вид, където двете части са съединени). Там оправия няма.
После си взимаш номер 6, само че за Компакт и продаваш старото барче.
Аз не съм видял за 1 год. да се продава подлакътник от Компакт във форума. Не ги вкарват на части тези коли. Ако изпадне такъв, берекет.
- dakata0178
- Потребител
-
liloff написа:dakata0178 написа:Искам да ви питам дали има разлика подлакътника. Искам да си слова на компакта подлакътник трябва ли да е от компакт или и от седан също става? МЕРСИ КОЛЕГИ ОТ СЕГА
Дака, дееба, колко пъти да ти обяснявам, че имат разлики. Търсиш от каквато и да е кола, от двете части да е подлакътника.
Tрябва ти ном.14 и ном.6 да са отделни (щото има още един вид, където двете части са съединени). Там оправия няма.
Аз не съм видял за 1 год. да се продава подлакътник от Компакт във форума. Не ги вкарват на части тези коли. Ако изпадне такъв, берекет.
Е да бе Коце ама един колега от форума(няма да казвам кой) ми каза че ставало нямало такова нещо. И за това попитах.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
dakata0178 написа:liloff написа:dakata0178 написа:Искам да ви питам дали има разлика подлакътника. Искам да си слова на компакта подлакътник трябва ли да е от компакт или и от седан също става? МЕРСИ КОЛЕГИ ОТ СЕГА
Е да бе Коце ама един колега от форума(няма да казвам кой) ми каза че ставало нямало такова нещо. И за това попитах.
E що не го кажеш кой е да му се посмееме публично

Такива теми да не виждам повече, писано е хиляда пъти вече, кое става от компакт на седан и обратно, има търсачка горе.
Тия коли се обсъждат вече 7 години в тоя форум , дали не е казано всичко стократно вече?

9 мнения
• Страница 1 от 1