Издирвам един филм

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Издирвам един филм

Мнение от Dozo » 27 Мар 2009, 14:08

Колеги помагайте!Издирвам един български филм.Казва се "Закъде пътувате".Мисля,че негреша името.Комедия за един доцент който иска да избяга от действителността.Попада в едно родопско село с 2-3 жители и т.н.Във филма участват Г.Калоянчев и Катето Евро.Мисля,че филма е от 80-те години.Доколкото си спомням е замесен и един трабант.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 27 Мар 2009, 14:38

Много ли е трудно първо да потърси човек :?: Всичко в обяснението ти за филма е точно, освен заглавието, което е: За къде пътувате Сега го потърси в замунда, в категорията БГ Филми...

ПС:
Писна ми вече от глупави теми :evil: Кандидатирам се за модератор, полза ако няма поне по-зле от сега не може да стане...
Изображение
Изображение

Левскарче
Аватар
Кара: 02` E46 320d
Детайли за колата: Баничарка

Мнение от BoqnZubarev » 27 Мар 2009, 14:42

ms написа:Много ли е трудно първо да потърси човек :?: Всичко в обяснението ти за филма е точно, освен заглавието, което е: За къде пътувате Сега го потърси в замунда, в категорията БГ Филми...

Верно не е толкова трудно ;)
За къде Пътувате
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 27 Мар 2009, 14:51

booovd написа:
ms написа:Много ли е трудно първо да потърси човек :?: Всичко в обяснението ти за филма е точно, освен заглавието, което е: За къде пътувате Сега го потърси в замунда, в категорията БГ Филми...

Верно не е толкова трудно ;)
За къде Пътувате
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Назад към Извън Темата