Гледахте ли снощи "Birth of a sports car" по Disco
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Гледахте ли снощи "Birth of a sports car" по Disco
снощи 13.03.2005 даваха по дискавъри въпросното предаване , което се отнасяше изцяло за новата 6-ца купе и кабриолет. Аз гледах 2 части - Design и Testing , а сега като видях в нета, че веднага след това е имало и трета част "Production" умрях от яд, че я изтървах ама няма как трябваше да пътувам. Страхотно беше направено предаването. Препоръчвам на всички манияци да си потърсят програмата на Дискавъри да видят кога ще го повтарят и задължително да не го пропускат!
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Дам, гледах и 3те части
общо 3 часа бяха, и мога да заява че наистина беше супер предаването
За пръв път видях целия процес по създаването на един автомобил, от идеята и скиците до излизането на готовата кола. Мнооого добри неща показаха. А и ми направи впечатление че показваха и доста кусури, с които са се сблъсквали по пътя...като при едни от първите тестове дето отказа ръчната и се пусна алармата в движение...или там че единия говорител не влизал щото бил с 1/2 милиметър по-широк
и трябваше да правят наново корите отзад
...като видяха че уплътненията на Е64 пропускат вода. Абе от, до дадоха
Дано някой го е драснал и да го качи в нета, та да го видят повече хора...

Дано някой го е драснал и да го качи в нета, та да го видят повече хора...
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
и аз го гледах много съм впечатлен от професионализма и технологията ,определено новите коли са на светлинни години напред от старите .. например теста на кутията ,специален робот сменя непрестанно скоростите на стенд ,и включва всяка предавка по 360 000 пъти в продължение на няколко дена
боядисването също е уникално ,теста на окачването ,абе всичко.

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
CheGevara написа:ДА : http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=154167#154167
Колега, това като упрек, че съм пуснал дублираща се тема без да се огледам из форумите ли е?

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
7 мнения
• Страница 1 от 1