Айде на ски-зима е....!?
Модератор: Общи модератори
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
alX3m написа:Valentin_Peev написа:;)
Мноо ги разбираш ве г-н Пеев, а не мое да слезеш по ски пътя кат хората
Тогава разбрах как се чувства 150кг човек, на ски по ски пътя

п.с. Трябваше да те оставя на средата да видиш ти ходене

Valentin_Peev написа:Тогава разбрах как се чувства 150кг човек, на ски по ски пътя
Ми кат пълен кюфлек, как да се чувства, при тва с раница на гърба

Valentin_Peev написа:п.с. Трябваше да те оставя на средата да видиш ти ходене
нали знаеш де са ключовете от 30-та

п.с. утре ше има полезен матриал как двама човека да слязат с една екипировка
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Колеги този сезон нещо не ми върви
интересното е че ме боли палеца на дясната ръка
този сезон два чифта ски счупих

интересното е че ме боли палеца на дясната ръка

този сезон два чифта ски счупих

///M

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
днес беше добро време на боровец! имаше от нощта 20тина санта нов сняг и не беше утъпквано! някви льольовци се отказваха след първо спускане и за мой късмет си взех карта евтинко от тях! работеше само 4седалковият. покарах до 1,30 и си продадох картата на същата цена която я купих ,та и ми излезе без пари целото каране. има приятен сняг по пътя от самоков нагоре ,та и с колата може да се правят волности....
eдна снимка :

eдна снимка :

- _BmW_™
- Шами
-
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
_BmW_™ написа: ..
Айде честити да са ти ..

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Колеги от седмица -две в секцията за състоянието на пистиет в сайта на Боровец дават, че влековете на Маркуджиците не работят, това така ли е в действителност, не стихна ли бурния вятър!?
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Тошко , аз нямам никакви точни сведения от никой за Маркуджиците
Много е вероятно да е така , в псс-то в сайта им има телефон ,звънни да питаш ...
Аз този уикенд ще съм на Банско.Дано има някакви условия ,че вече ще е крайно жалко да има 3 метра сняг както никога и пистите да са бандоне
Честито на колегата за новите ски
Наистина не ти върви човек ,добре ,че ти няма нищо ...
Георги Пенчев

Аз този уикенд ще съм на Банско.Дано има някакви условия ,че вече ще е крайно жалко да има 3 метра сняг както никога и пистите да са бандоне

Честито на колегата за новите ски

Георги Пенчев
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Penchev написа:Тошко , аз нямам никакви точни сведения от никой за МаркуджицитеМного е вероятно да е така , в псс-то в сайта им има телефон ,звънни да питаш ...
Аз този уикенд ще съм на Банско.Дано има някакви условия ,че вече ще е крайно жалко да има 3 метра сняг както никога и пистите да са бандоне![]()
Честито на колегата за новите скиНаистина не ти върви човек ,добре ,че ти няма нищо ...
Георги Пенчев
Няма да безпокоя ПСС, ако не мине котка път на Пампорово или Чепеларе ще съм събота и неделя, след формулата, разбира се !

Good Luck
за Децата
Финал на пилотния проект
На 28 март финалът на пилотния проект на Българската федерация по ски "Научи се да караш ски". Празникът за децата ще се проведе пред хижа "Алеко" на Витоша. Участие в него ще вземат и 20-те най-добре представили се деца от проекта. Тяхната награда е посещение в Сен Мориц от 1 до 8 април на разноски на българската и на международната федерации по ски.
През целия съботен ден всички деца до 12 г. ще могат да ползват безплатно лифтовете на Витоша.
Идеята на проекта "Научи се да караш ски" бе да се даде възможност на децата, които живеят в близост до планина, да заобичат този популярен зимен спорт.
През тази зима над 3300 ученици от I до IV клас от София бяха обучавани от висококвалифицирани учители по ски. Всеки от тях премина 4-дневен безплатен интензивен курс.
На 28 март финалът на пилотния проект на Българската федерация по ски "Научи се да караш ски". Празникът за децата ще се проведе пред хижа "Алеко" на Витоша. Участие в него ще вземат и 20-те най-добре представили се деца от проекта. Тяхната награда е посещение в Сен Мориц от 1 до 8 април на разноски на българската и на международната федерации по ски.
През целия съботен ден всички деца до 12 г. ще могат да ползват безплатно лифтовете на Витоша.
Идеята на проекта "Научи се да караш ски" бе да се даде възможност на децата, които живеят в близост до планина, да заобичат този популярен зимен спорт.
През тази зима над 3300 ученици от I до IV клас от София бяха обучавани от висококвалифицирани учители по ски. Всеки от тях премина 4-дневен безплатен интензивен курс.
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
Tod написа: ...
В неделя не работеха, също и в сряда, но въпреки това долу беше уникално тези дни .. За събота и неделя са надеждите

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
- _BmW_™
- Шами
-
Louis написа:абе банда..
дайте да се сберем да направим още едно ски събиране като за край на сезона .. или за пред край ...
Ми хайде Време е ! (докато е време че скоро няма да има време

///M