Скрити екстри в Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
525bmw написа:Dakata1000 написа:Колеги някои знае ли дали радиокасетофона има MUTE. Аз не мога да го открия.
На навигацията 16/9 като натиснеш при включено положение лявото копче, това е mute, но при касетофон, няма логика да няма!
Колега,от лявото копче се ПУСКАТ и СПИРАТ,съответно CD-то,радиото или касетофона.Това не MUTE!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
joropc написа:525bmw написа:Dakata1000 написа:Колеги някои знае ли дали радиокасетофона има MUTE. Аз не мога да го открия.
На навигацията 16/9 като натиснеш при включено положение лявото копче, това е mute, но при касетофон, няма логика да няма!
Колега,от лявото копче се ПУСКАТ и СПИРАТ,съответно CD-то,радиото или касетофона.Това не MUTE!
Спират се, екрана свети, звука го няма, на мен ми прилича на MUTE, а играе и същата роля, само дето не го пише. Ако пишеше MUTE, едва ли щеше да пита някой за него, поне така си мисля.

Всеки ходи на почивка на море, бъди различен, иди под него!
- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
mandorg написа:аз вчера пробвах това със заключването и затварянето на джамовете, първо не ставаше след това при заключване продължих да държа копчето почна да се вдига прозореца като пуснах спря и от тагава когато и както и да пробвам не става. някакъв савет. май нещо е клеясало или в колата или в тиквата ми
Изглежда във второто

При заключване, задържаш копчето докато не се вдигнат прозорците до горно положение / при отключване - обратно /. Ако пуснеш копчето преди това трябва отново да заключиш или отключиш и пак отначало.
- harko77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Мотопед :)
- Мечтае да кара: колело
- Детайли за колата: супер е
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Re: ама и екстри...
badsharki написа:djagata написа:Entusiastka_83 написа:ей тоя map13 е много строг(боа ли е,питон ли е,не можа а го разбера от снимката) ,ама не поиска да ви каже,че като дръпнете сенничето надолу,и отворите огледалцето,когато е тъмно ще светнат едни лампички,за да може да си начервите устничките
п.с. ма те май светкат и на светло
па и тва си е още от е34...както и с стъклата,само че там имаше едно бутонче,дали да се затварят или не
Колега,
Кои лампички трябва да светнат? Тези които са до плафона в средата или има и други под сенника (които при мен няма)?
... има други под сенника, които като отвориш огледалото на сенника и светват
Само дето колега те светват когато са пуснати фаровете - иначе забвари да светнат -говоря за тези лампички който са над сенника като го отвориш и дръпнеш за да отвориш огледалцето ..
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
sajonara написа:Аз пък искам да ви кажа нещо което може би всички знаете,но може и някой да не знае. След като вечер спрете за малко и излезете от колата (загасен двигател и фарове) в зависимост от положението на колата спрямо шосето,с натискането на мигача на ляво или дясно,се пускат габаритите на колата само от ляво или само от дясно (не е нужно да ги остявяте включени от копчето).Много е елементарно това ,но все пак да го кажа за някой който не знае.
Това колега го има още от е34-ките

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Re: ама и екстри...
sineok_pi4_ написа:badsharki написа:djagata написа:Entusiastka_83 написа:ей тоя map13 е много строг(боа ли е,питон ли е,не можа а го разбера от снимката) ,ама не поиска да ви каже,че като дръпнете сенничето надолу,и отворите огледалцето,когато е тъмно ще светнат едни лампички,за да може да си начервите устничките
п.с. ма те май светкат и на светло
па и тва си е още от е34...както и с стъклата,само че там имаше едно бутонче,дали да се затварят или не
Колега,
Кои лампички трябва да светнат? Тези които са до плафона в средата или има и други под сенника (които при мен няма)?
... има други под сенника, които като отвориш огледалото на сенника и светват
Само дето колега те светват когато са пуснати фаровете - иначе забвари да светнат -говоря за тези лампички който са над сенника като го отвориш и дръпнеш за да отвориш огледалцето ..
Моите, които са под сенника светват като отворя огледалото независимо дали са включени фаровете, докато тия които са на плафона (червените фенери както им викам аз) светят само вечер като са пуснати фаровете. И интересното за тия лампи под сенника е че немеца ги е измислил да светят само при определен ъгъл на сенника, точно когато огледалото е пред очите ти, като го бутнеш по-напред или назад изгасват защото няма смисъл да от тях ... ей такива дреболии ме радват в тая марка.
- bulletspeed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 540IA m62b44 e36 320i m50b20
- Мечтае да кара: m1
Здравейте колеги, има още една екстра за малките ВС. Когато цакнете на средният разход или на средната скорост като задържите бутона ВС се нулура съответно това меню на което сте.
- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
Че тя и цигани няма да пускаmandorg написа:да споделя че току що четох някъде че новия нисан не знам си какъв модел бил супер модерен и имал сензор за миризми страшно нововъведение което не пускало лошите миризми в купето като ги подуши - па ние тва го знаеме бреее![]()