:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Мнение от Brat mu » 13 Мар 2009, 20:05

стан написа:Добре де с тоя ЕКОНТ... много рисковано именно заради такива работи. Аз лично изпатих веднъж така, когато имаш най-малко съмнение даже че не е читава стоката отказваш, продавача да се набута едно хубаво с доставка за 2-те посоки и готово като не е обяснил като хората какво продава. Сега като се направи на п**** нищо не можеш да му направиш общо взето и за съжаление си остава за тебе

За съжаление ти се набутваш с куриера,ако искаш да видиш какво ти се праща.В тази насока искам да кажа две думи за favorit135ls( http://www.bmwpower-bg.net/forums/profi ... ile&u=9698 )В понеделник му изпратих ПЕРФЕКТНА моторола в3и,с всичко,както е купена,естествено с разрешение да я види, преди да я вземе.След доста позванявания от мен и увъртания от негова страна,днес отидох да пусна нареждане телефона да се върне при мен.Константин Иванов(както се казва favorit135ls) дори не благоволи да отиде и да го види.Не можах да разбера,защо трябваше да му го пращам,а той да ми овърта няколко дни,поне още в началото да беше казал,че няма да го вземе и да не стоя без телефон!Радвам се,че има такива хора :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Мнение от Brat mu » 14 Мар 2009, 17:50

За пореден път се доказа,че боклуците са навсякъде.Става въпрос за посочения в предишното ми мнение favorit135ls.Ето разговора ни по скайп преди 5мин:
[9.3.2009 г. 18:57:12] Niki says: pratih ti telefona
[9.3.2009 г. 18:57:14] Niki says: utre e pri teb
[9.3.2009 г. 18:57:26] Niki says: opakovan kakto tr
[9.3.2009 г. 18:57:27] Niki says: ;)
[13.3.2009 г. 19:44:35] Niki says: nadqvam se si dovolen 4e se napravi na glupak
[13.3.2009 г. 19:44:38] Niki says: dostoino
[13.3.2009 г. 19:44:39] Niki says: !
[17:37:18] Kocu says: спасявай се малко са хората, които са се опитали да ме преебат и за всички има отмъщение, без значение малко или голямо/..
[17:38:52] Niki says: izklu4itelno 4estno moga da kaja 4e si glupak
[17:38:55] Niki says: !
[17:39:04] Niki says: ako sum iskal
[17:39:08] Niki says: da te preeba s ne6to
[17:39:13] Niki says: 6tqh da go naprvq
[17:39:20] Kocu says: ти го направи така че спасявай се
[17:39:29] Niki says: s kakvo go napravih
[17:40:02] Kocu says: и не обиждай, ако искаш да ми кажеш нещо дай да се видиме, всяка седмица по 2 дни поне съм в София така че няма какво да си разтягаме локуми имаш един бан от мене това
[17:40:02] Kocu says: е
[17:40:26] Niki says: ne obijdam
[17:40:30] Niki says: naistina si glupak
[17:40:36] Niki says: ako ne6to ne e bilo kakto trqbva
[17:40:42] Niki says: da be6e kazal
[17:41:07] Niki says: kri se i ne si vdiga6e telefona
[17:41:18] Niki says: ako ti e bilo za tupite 15lv
[17:41:21] Niki says: da be6e kazal
[17:41:29] Niki says: 6tqh da ti izpratq po6tenski zapis
[17:41:39] Niki says: ili kogato si v sofiq
[17:41:43] Niki says: 6tqh da ti gi dam
[17:42:00] Niki says: no kato vseki bulgarski glupak ti 6te "otmu6tava6"
[17:42:08] Kocu says: ей педераст престани аз не съм за пари мразя келеши да ме правят на балък, пари си имам много така че линия
[17:42:20] Niki says: obijda6
[17:42:22] Niki says: glupak
[17:42:30] Niki says: s kakvo te preebah
[17:42:32] Niki says: kaji
[17:42:43] Kocu says: изчезвай айде
Радвам се,че пари си имаш,но акъл ти липсва.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 27 Мар 2009, 20:28

Не че е станал кой знае какъв проблем, само искам да отбележа некоректността на потребителя rahoGabroveca, бях му писал изрично да ми прати едно касетофонче( за 20лв,никва сума принципно) само ако иска да разделим пътните до Пловдив, пича ми го праща, за моя сметка всичко, викам добре,айде за 2 лв няма да се правим на интересни, и си плащам наложения платеш и куриерските разходи, и отивам да го вързвам, и се оказва,че касетофончето има код, за който никои не бе споменал...супер направо.. та просто имайте едно на ум

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=135230

Потребител
Аватар
Кара: Каравана-Е61 N57TU Bj2005
Мечтае да кара: TUpolev 134

Мнение от Dual_C » 27 Мар 2009, 22:26

Пичове ще ви разкажа филм за един лайняр във форума :idea:
Името му е Кристиян ..... кв. Дружба...... гр. София /умишлено не давам пълните му данни/
Тук явно съвсем умишлено, пича с подвизава с два ника:kik_777http://www.bmwpower-bg.net/forums/profile.php?mode=viewprofile&u=17136 и kik666 http://www.bmwpower-bg.net/forums/profile.php?mode=viewprofile&u=18053.
През ника си kik666 Кристиянчо пуска следната обява за продажба на две гуми 18ки: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=140029&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
По тази обява с тези две замъглени снимки на гумите аз започвам следната кореспонденция с него:
:arrow:
От: Dual_C
До: kik666
Пуснато на: 22 Мар 2009, 12:40
Заглавие: Гуми 18ки
Колега давам 90 кинта за гумите, ако те интересува свиркай да ти давам адрес за Еконт, да ми ги пращаш утре.

От: kik666
До: Dual_C
Пуснато на: 22 Мар 2009, 18:02
Заглавие: Re: Гуми 18ки
kolega otpusni pone o6te 10lv do 100 gumite sa perfektni i cenata sa6to

Пуснато на: 22 Мар 2009, 18:33
Ок колега, щом казваш че гумите са наред без некви странични балони, неравномерно износване и 5-6 мм грайфер ти давам 100 кинта. Не стоят ли обаче така нещата ти ги връщам обратно.
Ако си съгласен пускай ги утре по Еконт до поискване до: .........

Пуснато на: 22 Мар 2009, 18:38
puskam gi 90lv utre sutrinta a mejdu drugoto v4era sa svaleni ot djantite prosto slojih 19 ki i ne sa mi nujni

Пуснато на: 23 Мар 2009, 21:47
pusnah gi kolega utre gi o4akvai pri teb

Пуснато на: 22 Мар 2009, 18:45
Ок вторник ги очаквам

И след това филмът става интересен ;)
Отивам аз във вторник според уговорката, вземам гумите от Еконт за 90 кинта наложен и още 15 за доставката, отивам щастлив при гумаджия да ми ги монтира. Да ама щастието ми приключи тук ;)
Гумаджията с кански усилия размонтирва старата ми гума от джантата /щото на тая височина ваденето от джантата си е цяло мъчение/, поставя първата гума на Кристиянчо и като започва да я надува, при една атмосфера гумата започва да се накъдря отстрани по профила като макарон :shock: Не ги броих, но сигурно бяха над 10 странични балони /жабки/. След като свали гумата и я огледа от вътре, майстора каза че това се е получило понеже гумата е карана мека и вече не става за никакъв х.. Та слага ми той обратно моята гума, балансира наново, взима ми 12 кинта за услугата и аз си тръгвам, но вече не толкова щастлив :( Разбира се веднага звъня на Кристиянчо, разказвам му за случая и без никакво учудване от случката той се съгласява да му ги върна, както е според уговорката ни. Става ми любопитно какъв е смисъла, този симпатяга да прави подобни гимнастики, да плащаме куриери и т.н, при положение че е напълно наясно със състоянието на стоката си, но си казвам капути всякакви :roll: Половин час след като съм получил гумите от Еконт, аз отново съм в офиса им и изпращам гумите обратно до адреса на Кристиян /той така желае и Еконт набрулват вместо 15, 25 кинта за доставка/.
И се започва сагата! Отивам на по -следващия ден /четвъртък/ да си получа парите и получавам к.. :evil:
Пичовете проверяват по номера на пратката и излиза, че куриера е ходил на адреса, но входната врата на блока била заключена, а телефона на получателя не отговаря. Лично му звъня няколко пъти на мобилния, но отсреща никой не ебава. Вече всичко почва да ми се прояснява и моля момчето да провери дали Кристиян си е взел парите. Оказва се, че копелето си е взело моите пари от гумите, но гумите, които са били там не ебава да взима :evil: /логично, те за нищо не стават/ ;)
Е сега вече тотално ми светва, че Кристиян е истинска мутра и е решил да ме изгърби със 90 лв :mhihi: Тъкмо го планувам в главата си и той звъни, съвсем между другото казва че не е чул телефона и обещава, че лично ще си вземе гумите от офиса на Еконт. От тогава ни на лично отговаря, ни гсм вдига.
Е ок, ама тоя път не случи на купувач :mhihi:
Сигурен съм, че фантазия няма Кристиянчо, в какъв филм се вкара за 90 лв :twisted: Но не щото съм за тия жълти стотинки, дето ги пия за една вечер, а просто много мразя някой да ме прави на тъпак. Разбира се повече няма да го търся или да ходя да се излагам по Еконтите, за мен всичко е ясно. Другата седмица съм командировка в София и съм му намислил едно тържествено посещение! Сумата обаче вече включва всички мои разходи плюс моралните щети разбира се ;)
А вервайте братя, парите знам как да си ги взема, защото вече 7 години се занимавам с такива мошеници на дребно и селски тарикати. Знам им всичките номера, особено коронния – този с насирането ;) Кво да правиш, и такива работи трябва да търпи човек, служба :roll:
Няма да ви занимавам повече, но обещавам да ви държа в течение за развръзката на филма, гарантирам голям интерес ;)
Беше време един лайняр вече да го отнесе, заради всички хора в тази тема :evil: :evil: :evil:
Последна промяна Dual_C на 27 Мар 2009, 22:49, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 27 Мар 2009, 22:37

колега евала крайно време някой да ги почне тия "търговци" , задължително ни дръж в течение и ако можеш сложи снимков/видео материал за нарицания (съвсем сериозно)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36
Мечтае да кара: е36

Мнение от xopxe » 27 Мар 2009, 22:57

тоз дрисък ме заплашва с БАН,щот съм спамил в темите му дет продава нечитави части ;)...ама МОЗЪКА не се сеща,че знам кой е :winky:
Последна промяна xopxe на 27 Мар 2009, 23:00, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от Dual_C » 27 Мар 2009, 23:00

Е колега чак с видео не ми се рискува, че току виж съм се оказал аз на парното срущу канцеларията ми :mhihi: Но със сигурност ще ви държа в течение ;)
П.С Виж го ти капута как си пуска обяви и зарибява с двата ника :arrow:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=138888

Аватар

Мнение от TUZara` » 27 Мар 2009, 23:25

Тоя малоумник по-еднакви никове не можа ли да измисли.... имаше подобен ташак дет си пишеше сам в темата от 20 ник-а и заплиташе разговор-тоя ще е другия :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Dual_C » 28 Мар 2009, 7:39

Тук пък Стефан се е кръстил :arrow: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=138195&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
Тука пък се тръшка, че е изтървал да купи собствените си халогени :mhihi: :arrow: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=[url]
Абе въобще имаме си тука истински заслужил артист, само че този път попадна на добър режисьор ;)

П.С. Ако съвсем случайно мишока чете написаното дотук и смята да се покрие за известно време, нека да е наясно, че в понеделник му вадя оперативна сводчица и ще знам не само адреси, месторабота, коли, фирмички и др, а броя на космите от п...та му майна. Така че покриване няма :twisted: [/url]

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36-ци
Мечтае да кара: e30-ка

Мнение от kik_777 » 29 Мар 2009, 0:26

Dual_C написа:Тук пък Стефан се е кръстил :arrow: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=138195&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
Тука пък се тръшка, че е изтървал да купи собствените си халогени :mhihi: :arrow: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=[url]
Абе въобще имаме си тука истински заслужил артист, само че този път попадна на добър режисьор ;)

П.С. Ако съвсем случайно мишока чете написаното дотук и смята да се покрие за известно време, нека да е наясно, че в понеделник му вадя оперативна сводчица и ще знам не само адреси, месторабота, коли, фирмички и др, а броя на космите от п...та му майна. Така че покриване няма :twisted: [/url]

Колега тука си в страшна грешка първо този ник kik666 изобщо не е мой и хората който ме познават могат да го потвардят. Второ доста неща съм продал в този форум и винаги съм бил коректен продавач.
Този ник го ползва един приятел и аз му направих услуга защото той не се занимава с куриери а на мен ми беше удобно да ти ги пратя естестено с мойто име като подател и с неговия телефон ти с мен изобщо не си се чувал по телефона. Първо се запознай с фактите и после пиши по темите тези глупости. А що се отнася до парите ще си ги вземеш разбирасе защото съм коректен човек и никога не правя ингелъци камоли пък да се крия от който и да било. И незнам ти за какъв се мислиш та ме обиждаш така. :twisted:
*93 Е36-coupe 318is... *95 E36-coupe 320i... *96 E36-coupe 320i... *97 E36-sedan 320i...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Dual_C » 30 Мар 2009, 19:57

Колегите kik_777 и kik666, които се оказа че действително са двама човека, успяха да ме убедят, че изписаната по горе от мен история е едно банално недоразумение, като днес изчистиха сумата от 90 лв по наложения платеж за върнатите гуми. Освен това преведоха допълнително 25лв, представляващи реализираните от мен разходи по сделката.
Благодаря им за проявената коректност и да прощават ако съм бил малко краен ;)
Поздрави

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 30 Мар 2009, 22:21

Dual_C написа:Колегите kik_777 и kik666, които се оказа че действително са двама човека, успяха да ме убедят, че изписаната по горе от мен история е едно банално недоразумение, като днес изчистиха сумата от 90 лв по наложения платеж за върнатите гуми. Освен това преведоха допълнително 25лв, представляващи реализираните от мен разходи по сделката.
Поздрави

Малко краен :shock: ти направо е.а мамата на един от двамата или там колко са :shock:
Така както си го написал излиза:
1. Не че продавача(измамник) се е изплашил оттеб и затова си е прибрал гумите обратно,
2. А че е станало едно НЕДОРАЗУМЕНИЕ и неразбиране!
И в крайна сметка ако е коректен и е станало объркване направо след тия публични заплахи си дължиш извинение към него. Съжалявам и аз ако съм малко краен ;)
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36-ци
Мечтае да кара: e30-ка

Мнение от kik_777 » 31 Мар 2009, 16:00

kagebista написа:
Dual_C написа:Колегите kik_777 и kik666, които се оказа че действително са двама човека, успяха да ме убедят, че изписаната по горе от мен история е едно банално недоразумение, като днес изчистиха сумата от 90 лв по наложения платеж за върнатите гуми. Освен това преведоха допълнително 25лв, представляващи реализираните от мен разходи по сделката.
Поздрави

Малко краен :shock: ти направо е.а мамата на един от двамата или там колко са :shock:
Така както си го написал излиза:
1. Не че продавача(измамник) се е изплашил оттеб и затова си е прибрал гумите обратно,
2. А че е станало едно НЕДОРАЗУМЕНИЕ и неразбиране!
И в крайна сметка ако е коректен и е станало объркване направо след тия публични заплахи си дължиш извинение към него. Съжалявам и аз ако съм малко краен ;)

Почти всеки човек в изблик на нерви и ярост е малко краен.
Мисля че ситоацията вече се изясни така че коментарите вече са излишни ;)
*93 Е36-coupe 318is... *95 E36-coupe 320i... *96 E36-coupe 320i... *97 E36-sedan 320i...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 01 Апр 2009, 8:15

Случай на некоректен купувач от мене:

ника му е enrageD
и моя съвет е да избягвате да се занимавате с него

преди месец купи малък борд + букса от мене напълно работещ, аз го бях купил от Demo9, след това мисля и plradev видя че си работи някой от тях ако ме подкрепи няма да се обидя :) Накратко историята е че не може да си го свърже като хората и за да съм му докажел че работи трябва аз лично да отида и да му го сложа или да му върна парите :help: :help:

И най-тъпото е следното - той стига до етапа в който борда тръгва но просто не може да се свери, т.е. на 100% си работи но има проблем нещо със свързването, но твърди че бил развален до доказване на противното :shock:

И за финал последните 2 ЛС-та бяха велики
стан написа:чакай малко, аз съм ти продал часовник не монтаж Idea Това че ти не можеш да се оправиш не е мой проблем намери си някой който се занимава с това като ти е сложно на теб и после искам извинение.

enrageD написа:Внимавай какво искаш, защото ще се погрижа поне едно мижаво търгашче като тебе по-малко да има в тоя форум.

И за съжаление е пълно с такива...

А да, щях да забравя. На същата вечер в която го купи тоя борд му писах ЛС как става монтажа. Вижте за какво става въпрос и по колко подробни инструкции не може да се оправи. Като доказателство че никога не е монтиран борда вика че единия кабел на буксата не бил обелен :shock: :shock: а съвсем ясно съм написал че кабели не се белят а се вадят целите пинове от буксата и тия кабелите на нея няма да ги ползва...

Бухсата на часовника трябва да ти е с три жички... разглобяваш тази бухса и ще видиш че пиновете са номерирани и почваш...

1. вадиш ПИН 1 и го слагаш на ПИН 18 на новата букса
2. после ПИН 2 на ПИН 17
3. и накрая ПИН 3 на ПИН 16

ПИН 1 ти е +12В и идват от бушон 31, който е 5А
ПИН 2 ти е масата
ПИН 3 ти е пак +12В, но там има ток само когато си включиш фаровете, тоест да може да ти свети борда.

На пин 14 се слага +12В от някъде където го има само на контакт примерно от радиото .

Когато си намериш датчик единия му край го слагаш на пин 12 а другия на маса. Тогава всичко ще работи.

Кабелите не се режат, а се вадят от старата букса а където не стигат само се наставят. Това е всичко май

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е53 4.4
Мечтае да кара: Е60 V10

Мнение от Demo 9 » 01 Апр 2009, 11:29

В мойта кола този борд работеше, доколкото разбирам и в колата на стан също.. така че проблема си е само и единствено в неговия телевизор ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари