Списание "Дъга" - торент
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
sonny написа:броевете от 1 до 99
Колега, за нещо друго се сещаш. Дъга-та приключи на 42 (или 43). За трицифрени номера и дума не може да става.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
- hristo_t
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 tds
Re: Списание "Дъга" - торент
Д
Последна промяна hristo_t на 13 Яну 2014, 12:56, променена общо 1 път
htt
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Уникално яко списание!!! Като малък се скъсвахме да го четем... на морето по лагерите само това правехме 

Si non confectus, non reficiat.
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Страхотна тема! Аз имам записан като линк един сайт където също има качени списания "Дъга", някакви русенски ентусиасти, браво на които! Като се прибера - ще го публикувам тук...
А иначе - в Чуден Свят също имаше страхотни истории...Много ме е яд - имаше една поредица страхотно нарисувана и на мен лично много ми допадна като разказ - за едни хлапетии, 42-ра година, как идват немските войски в София, те им крадат хавлиите от банята и голия офицер ги гони, някакви такива партизано-миткопалаузови истории, но са ми много мили... Та - за жалост художника и създателя почива преди да завърши комиска и навремето си спомням, че бях доста депресиран..Но нейсе- ако някой се сети - нека сподели как се казва, а ако случайно му попадне под ръка някои от тези броеве на Чуден Свят - моля да сподели!
А иначе - в Чуден Свят също имаше страхотни истории...Много ме е яд - имаше една поредица страхотно нарисувана и на мен лично много ми допадна като разказ - за едни хлапетии, 42-ра година, как идват немските войски в София, те им крадат хавлиите от банята и голия офицер ги гони, някакви такива партизано-миткопалаузови истории, но са ми много мили... Та - за жалост художника и създателя почива преди да завърши комиска и навремето си спомням, че бях доста депресиран..Но нейсе- ако някой се сети - нека сподели как се казва, а ако случайно му попадне под ръка някои от тези броеве на Чуден Свят - моля да сподели!

Без страх, без спирачка!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
кой беше комикса с коктейл "звезден прах"? това ми е единствения смътен спомен...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
steeN написа:кой беше комикса с коктейл "звезден прах"? това ми е единствения смътен спомен...
Е.Л.О. - Екип за ликвидиране на опасности.
Лошите пиеха "Череп в мъглявина". Главен лош - Джейгър Зур.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- hristo_t
- кандидат ентусиаст
-
MatriX_Fucked написа:Страхотна тема! Аз имам записан като линк един сайт където също има качени списания "Дъга", някакви русенски ентусиасти, браво на които! Като се прибера - ще го публикувам тук...
Здравей колега..Сещам се за този разказ .Но той не беше в "Чуден свят" а в "Дъга". По точно в брой 21 и 22 от 1985 година. Казваше се "Войната на босоногите". За съжаление аз също не знам как е завършил заради внезапната смърт на художника. А разказа "Митко Палаузов" беше в 20 брой на Дъгата.
Последна промяна hristo_t на 05 Юли 2011, 10:51, променена общо 1 път
htt
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Аз си падах по Чоко и Боко
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Петият закон на роботиката (5.Роботът, трябва да знае, че е робот.)...
вс Аз роботът 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
AGD написа:steeN написа:кой беше комикса с коктейл "звезден прах"? това ми е единствения смътен спомен...
Това пак е от "Дъга"

Тия от ЕЛО ли имаха едни лазерни рефлектори по ръцете и краката и трепеха лошите със собствените им изстрели от лазерите?

Si non confectus, non reficiat.
- hristo_t
- кандидат ентусиаст
-
Zagy написа:AGD написа:steeN написа:кой беше комикса с коктейл "звезден прах"? това ми е единствения смътен спомен...
Това пак е от "Дъга"![]()
Тия от ЕЛО ли имаха едни лазерни рефлектори по ръцете и краката и трепеха лошите със собствените им изстрели от лазерите?
Да да точно така.. От брой 35 започнаха с тези отразяващи щитове..Тактиката на "ЗОГОР"
htt
- F*natic
- Потребител
-
- Кара: ше E36 325i
Този линк към торента жив ли е още?
Мисля да си ги дръпна довечера. Еееех спомени, къде ме върнахте...
Мисля да си ги дръпна довечера. Еееех спомени, къде ме върнахте...

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
hristo_t написа:MatriX_Fucked написа:Страхотна тема! Аз имам записан като линк един сайт където също има качени списания "Дъга", някакви русенски ентусиасти, браво на които! Като се прибера - ще го публикувам тук...
Здравей колега..Сещам се за този разказ .Но той не беше в "Чуден свят" а в "Дъга". По точно в брой 21 и 22 от 1985 година. Казваше се "Войната на босоногите". За съжаление аз също не знам как е завършил заради внезапната смърт на художника. А разказа "Митко Палаузов" беше в 20 брой на Дъгата.
Ей, супер си колега, мерси! Още сега ще си го дръпна...Иначе - има фейсбук страница - Художниците на списание "Дъга" - http://bg-bg.facebook.com/pages/%D0%A5% ... 94?sk=info

Без страх, без спирачка!
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3