Списание "Дъга" - торент

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 29 Мар 2009, 2:27

sonny написа:броевете от 1 до 99

Колега, за нещо друго се сещаш. Дъга-та приключи на 42 (или 43). За трицифрени номера и дума не може да става.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 29 Мар 2009, 4:14

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 29 Мар 2009, 11:57

:bowdown:
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 tds

Re: Списание "Дъга" - торент

Мнение от hristo_t » 04 Юли 2011, 21:58

Д
Последна промяна hristo_t на 13 Яну 2014, 12:56, променена общо 1 път
htt

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 04 Юли 2011, 22:03

Уникално яко списание!!! Като малък се скъсвахме да го четем... на морето по лагерите само това правехме :mrgreen:
Si non confectus, non reficiat.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 04 Юли 2011, 22:53

Страхотна тема! Аз имам записан като линк един сайт където също има качени списания "Дъга", някакви русенски ентусиасти, браво на които! Като се прибера - ще го публикувам тук...

А иначе - в Чуден Свят също имаше страхотни истории...Много ме е яд - имаше една поредица страхотно нарисувана и на мен лично много ми допадна като разказ - за едни хлапетии, 42-ра година, как идват немските войски в София, те им крадат хавлиите от банята и голия офицер ги гони, някакви такива партизано-миткопалаузови истории, но са ми много мили... Та - за жалост художника и създателя почива преди да завърши комиска и навремето си спомням, че бях доста депресиран..Но нейсе- ако някой се сети - нека сподели как се казва, а ако случайно му попадне под ръка някои от тези броеве на Чуден Свят - моля да сподели! ;)
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 05 Юли 2011, 7:56

кой беше комикса с коктейл "звезден прах"? това ми е единствения смътен спомен...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 05 Юли 2011, 8:55

steeN написа:кой беше комикса с коктейл "звезден прах"? това ми е единствения смътен спомен...

Е.Л.О. - Екип за ликвидиране на опасности.
Лошите пиеха "Череп в мъглявина". Главен лош - Джейгър Зур.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hristo_t » 05 Юли 2011, 10:46

MatriX_Fucked написа:Страхотна тема! Аз имам записан като линк един сайт където също има качени списания "Дъга", някакви русенски ентусиасти, браво на които! Като се прибера - ще го публикувам тук...

А иначе - в Чуден Свят също имаше страхотни истории...Много ме е яд - имаше една поредица страхотно нарисувана и на мен лично много ми допадна като разказ - за едни хлапетии, 42-ра година, как идват немските войски в София, те им крадат хавлиите от банята и голия офицер ги гони, някакви такива партизано-миткопалаузови истории, но са ми много мили... Та - за жалост художника и създателя почива преди да завърши комиска и навремето си спомням, че бях доста депресиран..Но нейсе- ако някой се сети - нека сподели как се казва, а ако случайно му попадне под ръка някои от тези броеве на Чуден Свят - моля да сподели! ;)

Здравей колега..Сещам се за този разказ .Но той не беше в "Чуден свят" а в "Дъга". По точно в брой 21 и 22 от 1985 година. Казваше се "Войната на босоногите". За съжаление аз също не знам как е завършил заради внезапната смърт на художника. А разказа "Митко Палаузов" беше в 20 брой на Дъгата.
Последна промяна hristo_t на 05 Юли 2011, 10:51, променена общо 1 път
htt

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 05 Юли 2011, 10:50

Аз си падах по Чоко и Боко

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 05 Юли 2011, 10:58

Петият закон на роботиката (5.Роботът, трябва да знае, че е робот.)... :mhihi: вс Аз роботът :mrgreen:

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 05 Юли 2011, 11:18

AGD написа:
steeN написа:кой беше комикса с коктейл "звезден прах"? това ми е единствения смътен спомен...

Това пак е от "Дъга" :mrgreen:

Тия от ЕЛО ли имаха едни лазерни рефлектори по ръцете и краката и трепеха лошите със собствените им изстрели от лазерите? :mrgreen:
Si non confectus, non reficiat.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hristo_t » 05 Юли 2011, 11:37

Zagy написа:
AGD написа:

Това пак е от "Дъга" :mrgreen:

Тия от ЕЛО ли имаха едни лазерни рефлектори по ръцете и краката и трепеха лошите със собствените им изстрели от лазерите? :mrgreen:

Да да точно така.. От брой 35 започнаха с тези отразяващи щитове..Тактиката на "ЗОГОР"
htt

Потребител
Аватар
Кара: ше E36 325i

Мнение от F*natic » 05 Юли 2011, 11:42

Този линк към торента жив ли е още?

Мисля да си ги дръпна довечера. Еееех спомени, къде ме върнахте... :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 05 Юли 2011, 12:00

hristo_t написа:
MatriX_Fucked написа:Страхотна тема! Аз имам записан като линк един сайт където също има качени списания "Дъга", някакви русенски ентусиасти, браво на които! Като се прибера - ще го публикувам тук...

Здравей колега..Сещам се за този разказ .Но той не беше в "Чуден свят" а в "Дъга". По точно в брой 21 и 22 от 1985 година. Казваше се "Войната на босоногите". За съжаление аз също не знам как е завършил заради внезапната смърт на художника. А разказа "Митко Палаузов" беше в 20 брой на Дъгата.

Ей, супер си колега, мерси! Още сега ще си го дръпна...Иначе - има фейсбук страница - Художниците на списание "Дъга" - http://bg-bg.facebook.com/pages/%D0%A5% ... 94?sk=info

8) :clap:
Без страх, без спирачка!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата