Кола пропадна в дупка в центъра на София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 29 Мар 2009, 11:39

Vlados написа:Ти пък сега, не разваляй кефа на хората, те са се хванали да хранят Бойко... и са си прави - той защо не е присъствал на копането, после на ремонта и накрая на запълването на дупката...

Е от теб не очаквах това, от него не зависи и условията за почистването на снега, изпълнението на също нали? Когато това не е извършено, той горкия няма власт, не може да иска неустойки по договори, така че фирмата когато се набута, следващия път да си свърши работата като хората? Така е, ба Бойко цяла България му пречи, горканчо.

Vlados написа:какво като са от Софийска вода. Това е все едно при авария на тока, Бойко да се качи на стълба и да гледа правилно ли връзват кабелите...

Примера ти с ел. мрежата изобщо не е съпоставим с пътната мрежа, последната е част от общината, за нейната цялост и ред се грижи ОБЩИНСКИ ИНСПЕКТОРАТ, който е в състава на общината ;)

Vlados написа:Ама дай на българина да храни някой... нали трябва да има някой виновен за нашата немърливост.

Каква в случая е нашата немарливост? Че не се хванахме да фърлим 2 лопати ПЕСЪК ли?
Точно тоя цървул бате Бойко няма нужда от защита.

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Мнение от Александър Георгиев » 29 Мар 2009, 11:53

..
Последна промяна Александър Георгиев на 18 Дек 2012, 1:36, променена общо 1 път

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 29 Мар 2009, 12:20

Добре бе ДА МУ ЕБА МАЙКАТА, защо във всяка тема се намесва политика, стане ли дума за софия, мутри, Бойко и прочие? Защо трябва да е така? Защо си мислите, че като обвинявате и мрънкате по който и да било, нещата ще се оправят? Нещата ще се оправят, без значение дали е Бойко и Тодор Славков на кметския пост, стига, цяла България да се изправи и да каже НЕ на този начин на живот, Не а това управление, Не на на това мислене у хората.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 29 Мар 2009, 13:03

liloff написа:...
Важно е какви са кадрите в кабинета.
Като се изключи Миков (макар че напоследък ме кефи с много разумните си изказвания), почти целия кабинет на Станишев е перфектен. Включително и Орешарски, който въпреки гадната си физономия е голям финансов ум.

не ми се пише просто повече, че заспивам, но при Бойко може да се проследи сходна плужешка политика, но без никакви реален потенциал за читав кабинет. За мутроподобен премиер (държавен имидж)... Така че като почнат да с делят на леви и десни... ужас.

Ако има коалиция с Атака, директно всички от коалицията ми падат от личния списък и се гласува за която е да е разумна кандидатура за кабинет и премиер.

Ти май-имаш по-спешна нужда от психиатър и от мене :shock: :shock: :shock: :kuku: :kuku: :kuku:

Бобо Дебелия
Аватар
Кара: E30/E36/E34

Мнение от methanol » 29 Мар 2009, 13:11

Всичко е разработка на военните :ahah:

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 29 Мар 2009, 14:26

CASIO написа:Без думи да живее бат бойко :bgflag: :++

Aбе ти защо продължаваш да пишеш глупости във Форума бе ?!?!
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 29 Мар 2009, 14:32

И в студентски град вадихме един фиат браво от дупка в непосредствена близост до шахта ;)
THE ONE & ONLY E30

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Fr33Styl3r » 29 Мар 2009, 17:51

Не знам хора .... Това вече минава всякакви граници КОЛА ДА ПРОПАДНЕ В ДУПКА.... на къде отиваме не знам а да сетих се може би отново към по високи данъци на колите , винетки и др.. сещаш ли се да оправят пътищата . Сони е напълно прав !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lycki » 29 Мар 2009, 18:57

Те всяка година вдигат данъците,а положението става все по лошо.Този човек да си хване здрави адвокати и да ги съди до дупка-и водоснабдителното дружество и общината. :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Мар 2009, 19:48

Абе аз като стана кмет...обещавам да няма дупки,вервайте ми :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lycki » 29 Мар 2009, 20:59

:D Не вервам......че ша станеш кмет :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 30 Мар 2009, 0:34

С плешивия на власт така е :yes:
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 30 Мар 2009, 10:22

Снощи на околовръстното и черни връх (възела за драгалевци) едва избегнах една 15см дупка. Паднах в по-малката до нея де, ама не ми се мисли, ако бях я целнал кво щеше да стане.
Относно изборите - мисля че само в България е възможно пожарникар да стане премиер. Сега като се замисля ме хвана яд за че съм инвестирал време и пари за образование.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 30 Мар 2009, 10:38

///peter написа:
Vlados написа:Ти пък сега, не разваляй кефа на хората, те са се хванали да хранят Бойко... и са си прави - той защо не е присъствал на копането, после на ремонта и накрая на запълването на дупката...

Е от теб не очаквах това, от него не зависи и условията за почистването на снега, изпълнението на също нали? Когато това не е извършено, той горкия няма власт, не може да иска неустойки по договори, така че фирмата когато се набута, следващия път да си свърши работата като хората? Така е, ба Бойко цяла България му пречи, горканчо.

Vlados написа:какво като са от Софийска вода. Това е все едно при авария на тока, Бойко да се качи на стълба и да гледа правилно ли връзват кабелите...

Примера ти с ел. мрежата изобщо не е съпоставим с пътната мрежа, последната е част от общината, за нейната цялост и ред се грижи ОБЩИНСКИ ИНСПЕКТОРАТ, който е в състава на общината ;)

Vlados написа:Ама дай на българина да храни някой... нали трябва да има някой виновен за нашата немърливост.

Каква в случая е нашата немарливост? Че не се хванахме да фърлим 2 лопати ПЕСЪК ли?
Точно тоя цървул бате Бойко няма нужда от защита.

Малееее, ти егати разбора си ми направил :shock:
Айде да ти отговоря лекичко, че май не си ме разбрал:
По т.1 - Не можеш за всичко да държиш сметка на един човек - в случая единият ден копаят, на другия пропада... е, кмета ли трябва да провери правилно ли са го закопали. Някой не си е свършил работа, трябва съответно да си понесе отговорността, но все пак има някакво разпределение на отговорностите. По тая логика и Ники Василев виновен, защото не е оказал контрол над общините - и той ли трябва да ходи на всеки ремонт да наглежда. Още повече, че Софийска вода е частна.
По т.2, 3 и 4 - Приказките са съвсем общи, но си взимам бележка за друг път, специално за теб да се конкретизирам, че явно ги приемаш много навътре нещата.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 30 Мар 2009, 10:57

:shock: -вчера тръгвам към Пловдив и на цариградско в най-лявата лента на моста след плиска-бааааам-ебаси дупката!-резултата-крива джанта,гума и сега бях на стенд- :shock: маистора ми каза че имало някакво усукване .....абе маи съм си за аморт....
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата