Тъся помощ за хакване на WPA !
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Тъся помощ за хакване на WPA !
Знам,че има начин и даже четох по въпроса и софтуер взех да свалям даже,но все пак аз съм си ламер за тази задача.
За опитен човек с Линукс на лаптопа задачата е сравнително лесна.
Търся накой такъв да ми отвори една закл. мрежа в работата.
Ще има необходимия стимул
0888904016 Стефан
За опитен човек с Линукс на лаптопа задачата е сравнително лесна.
Търся накой такъв да ми отвори една закл. мрежа в работата.
Ще има необходимия стимул

0888904016 Стефан
Последна промяна NeoPrint на 28 Мар 2009, 4:47, променена общо 1 път
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
eraziel написа:За к'во питаш за WPA или за VPN, че не разбирам
предполагам за WPA едвали за VPN-а (Virtual Private Network ) ще му е нужна помощ за разбиване

WEP и WEP v2 се кракват лесно.
WPA със хубав ключ и WPA v2 със всякакъв ключ е .. да не кажа невъзможно освен ако не си някакъв страшен калитко или не знаеш голяма част от ключа по някаква причина.
аз ако съм на тебе няма да се занимавам а ще си търся алтернативи..
WPA със хубав ключ и WPA v2 със всякакъв ключ е .. да не кажа невъзможно освен ако не си някакъв страшен калитко или не знаеш голяма част от ключа по някаква причина.
аз ако съм на тебе няма да се занимавам а ще си търся алтернативи..
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- NeoPrint
- бай печатар
-
Извинявайте за грешката,оправих я.
Да за WPA WiFi мрежа става въпрос.
Доколкото чичко Гугъл знае има начин/и да се прихване паролата,но се иска да си под Линукс.

Да за WPA WiFi мрежа става въпрос.
Доколкото чичко Гугъл знае има начин/и да се прихване паролата,но се иска да си под Линукс.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
а бе човека иска просто да ползва ви-фи в гаража, и то не за да тегли торенти а като се правят ремонти да се гледат някой неща в нета.
Тъпото е че не може да се разбере от къде идва сигнала и да се попитат хората - така и така искаме да ползваме от дъжд на вятър..
Тъпото е че не може да се разбере от къде идва сигнала и да се попитат хората - така и така искаме да ползваме от дъжд на вятър..

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
има такава програмка,казва се вифи блек трек,записва се на диск и се стартира като бутващ,после се пишат команди,ако потребитяля на мрежата ползва мрежата активно ,за 15 минути си го хакнал,лесно е
http://www.youtube.com/watch?v=hyJQ3tUyn-Q
http://www.youtube.com/watch?v=hyJQ3tUyn-Q
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
exvitermini написа:не е толкова лесно колкото изглеждатреа си време
да,около 30-40 минути,няколко пъти по хотели съм го правил и е лесно,всъщност това е най-аматьорската програма,все пак не трябва да се хакват мрежи на часни лица,хич не е приятно някой да ти хакне домашния нет и да запушва канал,тези неща са за хотели и обществени (фирмени) мрежи,не е коретно да се вреди на часни лица които не са си защитили нета,все пак интернета е достъпен и за 20 лева макс получаваш огън нет
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Е.Димитров написа:exvitermini написа:не е толкова лесно колкото изглеждатреа си време
да,около 30-40 минути,няколко пъти по хотели съм го правил и е лесно,всъщност това е най-аматьорската програма,все пак не трябва да се хакват мрежи на часни лица,хич не е приятно някой да ти хакне домашния нет и да запушва канал,тези неща са за хотели и обществени (фирмени) мрежи,не е коретно да се вреди на часни лица които не са си защитили нета,все пак интернета е достъпен и за 20 лева макс получаваш огън нет
Браво на тебе! 30-40 минути, ама ако си го правил, ако не си... до ден, два. Първият ден четеш как да си инсталираш някоя дистрибуция на линукс. След това ако имаш късмет да имаш драйвър на уаерлеса (тия Атероси са големи инати) ...поне няколко часа четеш и пробваш, и пак, и пак. Ако пък не си англочетящ, то мисията става почти невъзможна.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Добре де, бях чел и за програми под уиндоус, не е ли възможно да стане без линукс?
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- NeoPrint
- бай печатар
-
Maй не става без Линукс. Пак казвам искам някой можещ и знаещ да ме научи и да ме светне, а аз да си платя за удоволствието.
Не ми се открива тепърва топлата вода, след като е открита отдавна. Просто искам някой да ме научи на номера и да си платя за гяволията
Не ми се открива тепърва топлата вода, след като е открита отдавна. Просто искам някой да ме научи на номера и да си платя за гяволията

- NeoPrint
- бай печатар
-
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2