наказание
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
наказание
колеги бихте ли ми казали какво е наказанието, когато МИНА през влаков Ж.П. прелез на спуснати бариери, колко пари после колко точки и така, какви последствия . благодаря 

Re: наказание
begaibe написа:колеги бихте ли ми казали какво е наказанието, когато МИНА през влаков Ж.П. прелез на спуснати бариери, колко пари после колко точки и така, какви последствия . благодаря
Слава богу, че ти се е разминало наказанието!
А, то е да ти мине влака път(или през колата!). Защо когато правите(ме) глупости не си помислите(м) за това какво лошо може да стане!
- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
- Мечтае да кара: S50/52
begaibe написа:колеги бихте ли ми казали какво е наказанието, когато МИНА през влаков Ж.П. прелез на спуснати бариери, колко пари после колко точки и така, какви последствия . благодаря
защо го задаваш тоя въпрос?кажи поне кво ти се е случило?хванали са те да минаваш през прелеза на спуснати бариери,възнамеряваш да го направиш за да докажеш на себе си колко голям мъж си или кво..кажи за кво става въпрос?
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Projektzwo написа:и с какво мислиш или си минал на спуснати бариери, с колело, със скейтборд, по корем, клекнал...
Не знам с какво и как е минал, ама ако са го хванали е бил надупен след това

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Еми ние не правим така,затова незнам дали ще получиш отговор.begaibe написа:колеги бихте ли ми казали какво е наказанието, когато МИНА през влаков Ж.П. прелез на спуснати бариери, колко пари после колко точки и така, какви последствия . благодаря
обичам BMW
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
За точките мога да ти кажа само. Пет [ 5 ]. За глобата не знам.
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Flash написа:За точките мога да ти кажа само. Пет [ 5 ]. За глобата не знам.
Дано, да е поне 500лв., та другия път като му мине през ум да направи нещо изключително малоумно, като това, да се замисли малко и да се спре.
какви хора има

Има "нарушения" и НАРУШЕНИЯ, това е от вторите

И да, едва ли ще получиш отговор, защото не вярвам някой от тук присъстващите да е толкова ТЪП (с извинение), че да направи подобно нещо.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
begaibe написа:колеги само попитах какви са последствията (точки? парични глоби?)
направо ме изкарахте човек пълен с грехове
Виждал съм последствията от "близка среща" между кола и влак на прелез, и повярвай ми, не е красива гледка. Да не ти описвам в подробности, щото е много натуралистично. За това колегите те емнаха. Остави глоби, актове и т.н. Лошото е, че рискуваш доста животи, не само твоя, ако го правиш. Освен това, политиката на форума е да не толерира "екстремните" изпълнения. Говоря ти моя гледна точка. Във всяко нещо, което правим с най- ефективното средстов за убиване, колата, трябва да влагаме мисъл, за да не стига до фатални резултати.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
begaibe написа:колеги само попитах какви са последствията (точки? парични глоби?)
направо ме изкарахте човек пълен с грехове
еми не знам какво можеш да очакваш след като си направил една от наи големите простотии които можеш да направиш

- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
Все едно си минал на червено така ми обясняваше един чичко полицай
Всички пътища водят към НАДИН 

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3