Много важно: Поредната тема за .. колко е зле България...
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Много важно: Поредната тема за .. колко е зле България...
Няма смисъл от теми, в които да изливаме недоволството си.В тях се говорят едни и същи неща. 5-10-20 страници.... и нищо... Това е форум. Само празни приказки. Ясно е че всеки си има за какво да наплюе държавата, обаче казват, че когато сме оптимисти и мислим полужително нещата се стичат така както трябва.. Съдба... Научете се да мислите позитивно.. И аз пускам такива теми и пиша в такива теми, но с времето осъзнавам каква грешка е.
http://seir.bg/pictures/5336_big.jpg
Бъдете по усмихнати.
http://seir.bg/pictures/5336_big.jpg
Бъдете по усмихнати.

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Каквато ще да е , каквито и боклуци да я управляват , най-мръсната да е , най - бедната , най - тъпата , най - малката държава да е тя си е наша и друго мнение няма. 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
bivola написа:Каквато ще да е , каквито и боклуци да я управляват , най-мръсната да е , най - бедната , най - тъпата , най - малката държава да е тя си е наша и друго мнение няма.
такава ще бъде докато всички си мислите че наистина е такава и не спирате да я плюете и да гледате негативно, с песимизъм че можете да промените нещо. Можете и се опитайте.

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
"_65536_kb_sec_" , мисля,че ме разбрах прогрешно , както и да е 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- nikolai_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 & E39
Много точно казано._65536_kb_sec_ написа:такава ще бъде докато всички си мислите че наистина е такава и не спирате да я плюете и да гледате негативно, с песимизъм че можете да промените нещо. Можете и се опитайте.

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Каквато и да е, наша си е. Аз предлагам да спрем да я плюем, цапаме и псуваме. Това е нашата страна и ако не ни е все едно какво ще стане с нея, респективно с нас, да вземем да мислим в една друга посока. България е зле, защото българите сме зле, защото България, това сме ние. Да спрем да се правим на някакви зрители в театър, които се чувстват свободни да псуват актьорите на сцената(политиците), защото те са от нас и са като нас.
P.S. Като за начало, престанете да си хвърляте фасовете, книжките, обелките, семките и всякакви други отпадъци където ви падне и най-вече, през прозореца на колата.
P.S. Като за начало, престанете да си хвърляте фасовете, книжките, обелките, семките и всякакви други отпадъци където ви падне и най-вече, през прозореца на колата.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Re: Много важно: Поредната тема за .. колко е зле България.
LizarD написа:когато сме оптимисти и мислим полужително нещата се стичат така както трябва.. Съдба... Научете се да мислите позитивно..
Бъдете по усмихнати.
И наистина е така...Гледайте филма "The Secret" точно за това се говори как трябва да сме оптимисити и да гледаме по добре на света и колкото сме по негативни толкова по-негативни неща ни спохождат.
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
BMWALPINA написа:LizarD написа:когато сме оптимисти и мислим полужително нещата се стичат така както трябва.. Съдба... Научете се да мислите позитивно..
Бъдете по усмихнати.
И наистина е така...Гледайте филма "The Secret" точно за това се говори как трябва да сме оптимисити и да гледаме по добре на света и колкото сме по негативни толкова по-негативни неща ни спохождат.
Това и науката го казва... Ние определяме всичко.

И наистина е така...Гледайте филма "The Secret" точно за това се говори как трябва да сме оптимисити и да гледаме по добре на света и колкото сме по негативни толкова по-негативни неща ни спохождат.[/quote]
от къде мога да го намеря този филм с превод ако може
хелп
хелп

то е ясно че е гадна държавата,ама вместо да се тюфкаме и офкаме ,и пишеме всякакви умопотресаващи и депресиращи теми,защо не вземем да помислиме позитивно и всичко да го приемаме с хубаво,не гледайте в чинийката на по-богатите и по-добрите държави,погледнете например Уганда?
CLASSIC карс ис он май майнд
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Petia_bmw написа:И наистина е така...Гледайте филма "The Secret" точно за това се говори как трябва да сме оптимисити и да гледаме по добре на света и колкото сме по негативни толкова по-негативни неща ни спохождат.
хелп

От замундата го бях свалял преди време
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
И аз съм съгласен с общо изказаното мнение, ЧЕ ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛЕДА ПОЛОЖИТЕЛНО НА НЕЩАТА.
Примерно - разбиват ми през ноща колата, а на следващият ден е трябвало да пътувам за някъде....вместо да се тюфкам и вайкам - си мисля, че ако не се е случило това е можело да се претрепя някъде по пътя или нещо по-лошо.
Друг отрицателно-положителен пример - Разболявам се и не отивам на работа. Човекът, който ме е замествал е напраавил много груба грешка, която можеше и аз да я направя, ако не се бях разболял.
Примери могат да се дадат още хиляди....важното е ДА СЕ ГЛЕДА ВИНАГИ ОТ ДОБРАТА СТРАНА НА ЖИВОТА (Always Look On the Bright Side of Life (from Monty Python's)
Примерно - разбиват ми през ноща колата, а на следващият ден е трябвало да пътувам за някъде....вместо да се тюфкам и вайкам - си мисля, че ако не се е случило това е можело да се претрепя някъде по пътя или нещо по-лошо.
Друг отрицателно-положителен пример - Разболявам се и не отивам на работа. Човекът, който ме е замествал е напраавил много груба грешка, която можеше и аз да я направя, ако не се бях разболял.
Примери могат да се дадат още хиляди....важното е ДА СЕ ГЛЕДА ВИНАГИ ОТ ДОБРАТА СТРАНА НА ЖИВОТА (Always Look On the Bright Side of Life (from Monty Python's)
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Най-важно е да се знае какво се има в предвид, защото едно е понятието "ДЪРЖАВА", друго е понятието "СТРАНА/РОДИНА"!!! 

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Petia_bmw написа:
хелп
http://zamunda.net/details.php?id=122230&hit=1

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- lycki
- кандидат ентусиаст
-
ченки написа:то е ясно че е гадна държавата,ама вместо да се тюфкаме и офкаме ,и пишеме всякакви умопотресаващи и депресиращи теми,защо не вземем да помислиме позитивно и всичко да го приемаме с хубаво,не гледайте в чинийката на по-богатите и по-добрите държави,погледнете например Уганда?
Ква Уганда,там управниците ни да ходят,дето на докараха до тва положение,естествено че ще гледаме кам по добрите.
П.П.да не казваш да ходим да живеим по дърветата

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2