Много важно: Поредната тема за .. колко е зле България...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Много важно: Поредната тема за .. колко е зле България...

Мнение от LizarD » 02 Апр 2009, 15:00

Няма смисъл от теми, в които да изливаме недоволството си.В тях се говорят едни и същи неща. 5-10-20 страници.... и нищо... Това е форум. Само празни приказки. Ясно е че всеки си има за какво да наплюе държавата, обаче казват, че когато сме оптимисти и мислим полужително нещата се стичат така както трябва.. Съдба... Научете се да мислите позитивно.. И аз пускам такива теми и пиша в такива теми, но с времето осъзнавам каква грешка е.
http://seir.bg/pictures/5336_big.jpg

Бъдете по усмихнати.
Изображение
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 02 Апр 2009, 15:13

Каквато ще да е , каквито и боклуци да я управляват , най-мръсната да е , най - бедната , най - тъпата , най - малката държава да е тя си е наша и друго мнение няма. :bgflag:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 02 Апр 2009, 16:17

bivola написа:Каквато ще да е , каквито и боклуци да я управляват , най-мръсната да е , най - бедната , най - тъпата , най - малката държава да е тя си е наша и друго мнение няма. :bgflag:

такава ще бъде докато всички си мислите че наистина е такава и не спирате да я плюете и да гледате негативно, с песимизъм че можете да промените нещо. Можете и се опитайте.
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 02 Апр 2009, 16:26

"_65536_kb_sec_" , мисля,че ме разбрах прогрешно , както и да е :idea:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 & E39

Мнение от nikolai_v » 02 Апр 2009, 16:30

_65536_kb_sec_ написа:такава ще бъде докато всички си мислите че наистина е такава и не спирате да я плюете и да гледате негативно, с песимизъм че можете да промените нещо. Можете и се опитайте.
Много точно казано. :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 02 Апр 2009, 16:47

Каквато и да е, наша си е. Аз предлагам да спрем да я плюем, цапаме и псуваме. Това е нашата страна и ако не ни е все едно какво ще стане с нея, респективно с нас, да вземем да мислим в една друга посока. България е зле, защото българите сме зле, защото България, това сме ние. Да спрем да се правим на някакви зрители в театър, които се чувстват свободни да псуват актьорите на сцената(политиците), защото те са от нас и са като нас.

P.S. Като за начало, престанете да си хвърляте фасовете, книжките, обелките, семките и всякакви други отпадъци където ви падне и най-вече, през прозореца на колата.

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Re: Много важно: Поредната тема за .. колко е зле България.

Мнение от BMWALPINA » 02 Апр 2009, 16:56

LizarD написа:когато сме оптимисти и мислим полужително нещата се стичат така както трябва.. Съдба... Научете се да мислите позитивно..
Бъдете по усмихнати.

И наистина е така...Гледайте филма "The Secret" точно за това се говори как трябва да сме оптимисити и да гледаме по добре на света и колкото сме по негативни толкова по-негативни неща ни спохождат.

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 02 Апр 2009, 17:46

BMWALPINA написа:
LizarD написа:когато сме оптимисти и мислим полужително нещата се стичат така както трябва.. Съдба... Научете се да мислите позитивно..
Бъдете по усмихнати.

И наистина е така...Гледайте филма "The Secret" точно за това се говори как трябва да сме оптимисити и да гледаме по добре на света и колкото сме по негативни толкова по-негативни неща ни спохождат.

Това и науката го казва... Ние определяме всичко.
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Petia_bmw » 02 Апр 2009, 18:22

И наистина е така...Гледайте филма "The Secret" точно за това се говори как трябва да сме оптимисити и да гледаме по добре на света и колкото сме по негативни толкова по-негативни неща ни спохождат.[/quote]

от къде мога да го намеря този филм с превод ако може
хелп :)

Потребител
Аватар

Мнение от ченки » 02 Апр 2009, 18:44

то е ясно че е гадна държавата,ама вместо да се тюфкаме и офкаме ,и пишеме всякакви умопотресаващи и депресиращи теми,защо не вземем да помислиме позитивно и всичко да го приемаме с хубаво,не гледайте в чинийката на по-богатите и по-добрите държави,погледнете например Уганда?
CLASSIC карс ис он май майнд

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 03 Апр 2009, 13:47

Petia_bmw написа:И наистина е така...Гледайте филма "The Secret" точно за това се говори как трябва да сме оптимисити и да гледаме по добре на света и колкото сме по негативни толкова по-негативни неща ни спохождат.

хелп :)[/quote]

От замундата го бях свалял преди време

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 04 Апр 2009, 11:05

И аз съм съгласен с общо изказаното мнение, ЧЕ ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛЕДА ПОЛОЖИТЕЛНО НА НЕЩАТА.
Примерно - разбиват ми през ноща колата, а на следващият ден е трябвало да пътувам за някъде....вместо да се тюфкам и вайкам - си мисля, че ако не се е случило това е можело да се претрепя някъде по пътя или нещо по-лошо.
Друг отрицателно-положителен пример - Разболявам се и не отивам на работа. Човекът, който ме е замествал е напраавил много груба грешка, която можеше и аз да я направя, ако не се бях разболял.
Примери могат да се дадат още хиляди....важното е ДА СЕ ГЛЕДА ВИНАГИ ОТ ДОБРАТА СТРАНА НА ЖИВОТА (Always Look On the Bright Side of Life (from Monty Python's)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 04 Апр 2009, 12:24

Най-важно е да се знае какво се има в предвид, защото едно е понятието "ДЪРЖАВА", друго е понятието "СТРАНА/РОДИНА"!!! :idea:
Изображение Изображение Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 04 Апр 2009, 13:40

Petia_bmw написа:
хелп :)

http://zamunda.net/details.php?id=122230&hit=1
:D
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lycki » 04 Апр 2009, 14:51

ченки написа:то е ясно че е гадна държавата,ама вместо да се тюфкаме и офкаме ,и пишеме всякакви умопотресаващи и депресиращи теми,защо не вземем да помислиме позитивно и всичко да го приемаме с хубаво,не гледайте в чинийката на по-богатите и по-добрите държави,погледнете например Уганда?

Ква Уганда,там управниците ни да ходят,дето на докараха до тва положение,естествено че ще гледаме кам по добрите.
П.П.да не казваш да ходим да живеим по дърветата :evil: :evil: :evil:

Следваща

Назад към Извън Темата