Проблем, 0 точки в книжката - съвет ? - Нова книжка:)
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Малко ооф-топик, но понеже много се заговори за неправилното паркиране, да поясня: всички знаем (надявам се) кои са местата, забранени за паркиране според закона за движение по пътищата (спирки, кръстовища, при наличието на забрана и т.н.), при нарушение КАТ съставя акт (отнемане на к. точки + глоба). Ако административните органи, на съответното населено място налагат ограниченя за паркиране ("синя зона", "служебен абонамент" и др.), санкцията, коато се налага е от съответната община и не се отнемат к.точки.
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Е.Димитров написа:...
Извинявам се, че се намесвам с офф-топик, но..."г-н Димитров" в конкретния случай дайте да не говорим за това кой как кара.. 'щото некак си не е акуратно, нали така... В крайна сметка нито знаете как кара въпросния човек, нито сте наясно с това колко всъщност е важна книжката му

Юли, ако не намериш някакво решение им звънкай в гаража, нема начин да нема начин

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
Карай си брат като пич.Две години бях на твоето дередже.Щом книжката си е в теб,нямаш проблеми.Като те спрат има 5% вероятност,ако им изсипеш всички документи на куп да не ги и погледант и да не забележат за талончето.Ако видят почваш да се правиш на луд,как така го няма г-н полицай и лъжеш нещо мажеш има 20% вероятност да отървеш.Ако и това не стане плащаш има 90% вероятност да стане.Ако и това не стане ти пишат един акт за 10 кинта,за шофиране без това талонче и готово,но при следващо спиране глобата се увеличава,но все пак става.Две години карах по този начин и никои не ми е поискал да ми взима книжката.В КАТ няма да стъпваш през това време,никакви глоби няма да плащаш,че може там да ти я вземат.За квартален незнам,не ми се е обаждал никои,но и да беше едва ли щях да отида доброволно да си я дам и така.Карай си спокоино,по правилата,колани,фарове,всичко.Само вечер е по-рисковано,ама няма начин.
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
офффф. АХАХАХА аватара ти е луд хахаха.
Да колега..дотук добре ама немога цел живот да карам на изтекли актове ... все някога ще трябва да върна книжката в кат... за да почнат да ми текът 6те месеца...
мерси все пак
Да колега..дотук добре ама немога цел живот да карам на изтекли актове ... все някога ще трябва да върна книжката в кат... за да почнат да ми текът 6те месеца...

мерси все пак
Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
M2PR написа:Е.Димитров написа:...
Извинявам се, че се намесвам с офф-топик, но..."г-н Димитров" в конкретния случай дайте да не говорим за това кой как кара.. 'щото некак си не е акуратно, нали така... В крайна сметка нито знаете как кара въпросния човек, нито сте наясно с това колко всъщност е важна книжката му![]()
![]()
Юли, ако не намериш някакво решение им звънкай в гаража, нема начин да нема начин![]()
![]()
Е какво друго да си помисля как кара...освен че няма книжка обаче бил страхотен шофьор...Всъщност една от идеите да си страхотен шофьор е ..и да имаш доказателство че имаш право и са те признали за шофьор по сегашните занижени критерии...демек имаш книжка поне категория "Б"
Аз имам книжка,а през 1989започнах,както и до 1993 се ...състезавах с автомобили,мислиш ли че не спазвам правилата за движение,а и не са ми правили актове за колан(колкото и да е модерно да се кара БЕЗ колан,аз си слагам колана)
Така че,хич не ми говорете за геройства ,и аз съм имал актове и съм бил виновен,но това са прецеденти,а когато минат 2-3 години без нарушение ти се възтановяват по 5-6 точки,ама на опашката за актове в кат са като пандизчиите у затвора-всички са невинни

- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
2 години без акт ти вазстановява пълен брои точки колега-39.
За последните 2 години нарушенята са ми е 2 пъти вдигане на колата от паяк...
То се е видело че от таз тема нишо нема да излезе поне си поговорихме ...
За последните 2 години нарушенята са ми е 2 пъти вдигане на колата от паяк...
То се е видело че от таз тема нишо нема да излезе поне си поговорихме ...
Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
Re: Проблем, 0 точки в книжката - съвет ?
Хааха година и месец по-късно ии още 10 дена и ще си взема книжката!!!
Майка им мръсна! 6 те месеца наказание ми изтекаха точно на 10 Януари 2010г., вижте колко месеци ми отне за да изкарам , психо, листовки, кормуване, като забавяне от моя страна нямаше никакво... това е направо ебавка от страна на институцийте!
КОлеги пазете си книжките, че нема изкарване!
Равносметката за 1 година нон стоп каране само в София и много рядко по тъмно- без книжка:
ПТП: 0
Колани - винаги
светлини - винаги
Шофиране- се едно имам книжка а и 39 точки в нея - винаги:)
Спиране от полицай- 3 пъти - 1виа път - без да ме провери за докумнети, 2рия път - забравих си портмонето, 3тия път забравих си портмонето- добре де нямам книжка - добре де 30лв
Сметка: около 600лв за изкарване на всички документи изпити,проверки и тн , загуба на Ц категоря , която в момента е 800лв
Причина за всички ядове: 20лв който не желаех да дам на паяка в момента на вдигане на колата ми
Поздрави и умната
Майка им мръсна! 6 те месеца наказание ми изтекаха точно на 10 Януари 2010г., вижте колко месеци ми отне за да изкарам , психо, листовки, кормуване, като забавяне от моя страна нямаше никакво... това е направо ебавка от страна на институцийте!
Равносметката за 1 година нон стоп каране само в София и много рядко по тъмно- без книжка:
Колани - винаги
светлини - винаги
Спиране от полицай- 3 пъти - 1виа път - без да ме провери за докумнети, 2рия път - забравих си портмонето, 3тия път забравих си портмонето- добре де нямам книжка - добре де 30лв

Сметка: около 600лв за изкарване на всички документи изпити,проверки и тн , загуба на Ц категоря , която в момента е 800лв

Причина за всички ядове: 20лв който не желаех да дам на паяка в момента на вдигане на колата ми

Поздрави и умната

Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Eто това се оказва най-добрата превенция,аз се обзалагам че през тоя период без тапия,си бил най-добрият шофьор,поздравявам те за взетата поука и ти пожелавам,нито една отнета точка или глоба!!! 

- M2PR
- старши ентусиаст
-
leTransporteur написа:Хааха година и месец по-късно ии още 10 дена и ще си взема книжката!!!
Колани - винаги
светлини - винаги
Поздрави и умната
Евалата Юлка, але алееее

/и таз сега да я пазиш, че....../
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Трябваше да си помислил малко по-рано и да отидеш за възстановяване на точки... Вече нищо не можеш да направиш, 6 месеца си без книжка и трябва да караш наново курсове...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
не видях че темата е стара и вече съм ти бил отговорил 

Последна промяна Ogi на 15 Май 2010, 13:49, променена общо 1 път
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
leTransporteur написа:Хааха година и месец по-късно ии още 10 дена и ще си взема книжката!!!
Колани - винаги
светлини - винаги
Поздрави и умната
кви са тия 600 лв. бе колега?
медицинско = 15 лв.
4 бр снимки = 5 лв.
Психо = 25 лв.
Теория = 25-30 лв.
въртешни листовки = 10 лв.
външни листовки = 15 лв.
изпит кормуване мисля беше около 40-50 лв. макс!
издаване на книжката = 20 лв.
общо 170 лв максимум!
кви са тия 5 месеца лутане?
психото си го взех предварително...
наказанието ми изтече на 29.04
на 17.05 се записвам на теория...
на 25.05 съм на въртешни
на 01.06 съм на външни
на 05.06 съм на кормуване
и най късно до 29.06 ще си взема книжката...
общо 2 месеца...
като можеше да е 1 месец но аз съм си виновен понеже се опитах да се направя на тарикат и да го набия на законите... ама се оказа че законите ми го набиха и ме забавиха с цял месец...

- M2PR
- старши ентусиаст
-
Ogi написа:...
Да не би нещо да говориме за различни гардове или се бъркам...

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Колани - винаги
светлини - винаги
Поздрави и умната
Това все едно аз съм го писал... Само дето с глобите в КАТ прескочих 1000-та и за почерпки отидоха малко повече.
Never mistake motion for action...
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
Оги, преди да ти изтекат 6те месеца наказание неможеш да се запишеш на психо !
Както и да е наказанието изте4е с потвърждение от кат - записване на психо, най- ранна дата след 1 месец , дирекно отиваме на февруари месец и за психо отиват кам 30лв, вси4ко. Запсиване за доп. часове и изпити - листовки и кормуване .... 250лв вси4ко , от които имаш 4 задулжителни часа кормуване за да идеш на изпит, те.е трябва да си ги платиш
чакане за дата за листовки, изкарване на листовки, чакане за събиране на група за кормуване, събиране на група след еди колко си време изпит, късат ме ...................... , нови 130лв за 4 доп. часа кормуване и нов изпит, пак чакане , изкарване на изпит, фащане на почивните дни покрай гергиовден ( кат не работи )
, 1 седмица липса на време да ида в кат и ето онзи ден отидох около 4 часа ме вартяха по гишетата за глоби,банки, копия от доументи и т.н
и там отидоха 60лв за бърза поръчка и една глоба от 50 и ето ги 5-600лв
Лудница тотална
Както и да е наказанието изте4е с потвърждение от кат - записване на психо, най- ранна дата след 1 месец , дирекно отиваме на февруари месец и за психо отиват кам 30лв, вси4ко. Запсиване за доп. часове и изпити - листовки и кормуване .... 250лв вси4ко , от които имаш 4 задулжителни часа кормуване за да идеш на изпит, те.е трябва да си ги платиш

Лудница тотална
Последна промяна leTransporteur на 17 Май 2010, 1:13, променена общо 2 пъти
Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4