По тъмно - млади водачи
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Добре, а тва което се чудех, е ще важи ли за тия дето ги фаща в заварено положение поне тва за обема на двигателя
Щот кво ше излезе примерно - аз съм млад шофьор, а имам кола 2.0- ше значи ли тва че от утре не мога си карам колата 

- yulian4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kola
- Мечтае да кара: Stelt
- Детайли за колата: BMW
Macros написа:Добре, а тва което се чудех, е ще важи ли за тия дето ги фаща в заварено положение поне тва за обема на двигателяЩот кво ше излезе примерно - аз съм млад шофьор, а имам кола 2.0- ше значи ли тва че от утре не мога си карам колата
тва би тряяло да важи за всички не само за тез дет ше земат книвка след приемането на закона
BMW e kolata
Blondinka e jenata

Blondinka e jenata

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
При това положение , знаеш ли колко много хора са преебани.... 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

Хех... много им здраве, още 35 дена и правя 1 година стаж! Живот и здраве! А закона е абослютно тъп и необмислен! Обособявам се:
1. 25 годишна възраст и 1 година стаж.. ето това е черешката на сладоледа.. ами ако си на 30 години и се качиш за първи път зад волана, няма значение на какво, по добър ли ще си от мен, който кара от 11 месеца примерно и съм на 19 години? Дали ще имаш по-реална преценка?
2. Кубатурата.. няма лошо.. това е хубавото в закона и аз го одобравям! Все пак доста млади си заминаха.. но да не забравяме..
"Младите шофьори са причинили 100 тежки катастрофи с отнемане на човешки живот за изминалата година..", а общо катастрофите и загиналите са 1000-1100. Така че на нас ни се полагат средно, 9-10%.
Ами другите 90%? Ами другите 900 души?!
Да не говорим, че 1,6 двигател (по талон) винаги може да се пипне и доработи и на пътя като те спре КАТ няма как да разбере, че под капака имаш чип + турбина+филтър+генерация и етс... и всъщност яздиш 170кончета..
3. Карането нощно време! Абсолютен идиотизъм! Тотална простотия
Лично аз съм ставал в 03:00, тръгваме за Сърбия с леля ми, тя спи обикновенно, пък и аз не я одобрявам като шофьор.. все пак е жена и има 20-тина катастрофи.., Та въпроса е че се прибрахме на следващият ден към 01:00.. 22 часа каране път, и то 50% по тъмното... и какво.. ако искам пак да тръгна по работа до съседна Сърбия.. неможе да карам щото съм млад шофьор ли? Вашата мамка политици прости! Данъци ли.. да да!
1. 25 годишна възраст и 1 година стаж.. ето това е черешката на сладоледа.. ами ако си на 30 години и се качиш за първи път зад волана, няма значение на какво, по добър ли ще си от мен, който кара от 11 месеца примерно и съм на 19 години? Дали ще имаш по-реална преценка?
2. Кубатурата.. няма лошо.. това е хубавото в закона и аз го одобравям! Все пак доста млади си заминаха.. но да не забравяме..
"Младите шофьори са причинили 100 тежки катастрофи с отнемане на човешки живот за изминалата година..", а общо катастрофите и загиналите са 1000-1100. Така че на нас ни се полагат средно, 9-10%.
Ами другите 90%? Ами другите 900 души?!
Да не говорим, че 1,6 двигател (по талон) винаги може да се пипне и доработи и на пътя като те спре КАТ няма как да разбере, че под капака имаш чип + турбина+филтър+генерация и етс... и всъщност яздиш 170кончета..
3. Карането нощно време! Абсолютен идиотизъм! Тотална простотия
Лично аз съм ставал в 03:00, тръгваме за Сърбия с леля ми, тя спи обикновенно, пък и аз не я одобрявам като шофьор.. все пак е жена и има 20-тина катастрофи.., Та въпроса е че се прибрахме на следващият ден към 01:00.. 22 часа каране път, и то 50% по тъмното... и какво.. ако искам пак да тръгна по работа до съседна Сърбия.. неможе да карам щото съм млад шофьор ли? Вашата мамка политици прости! Данъци ли.. да да!
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
Еми много измислени закони вкарват и колко мислят , че ще намалеят проишествията по пътищата
Незнам тоя месец правя 6 месеца стаж като шофиор ще избутам още 6 месеца и те най-накрая ще го приемат тоя закон 

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
sk. написа:все пак е жена и има 20-тина катастрофи.., !

Нощното каране го оправдавам до някъде , празни пътища, изкушаване да натиснеш педала , де да знам , това по бих го приел

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Само не разбрах дали остава изискването за годините, защото е меко казано глупаво. Примерно както при мен на 18 си изкарал книжка, на 21 си изкарваш С категория и ставаш професионален шофьор и докато не направиш 25 само можеш да си запълваш портфейла с нея, щото аз камион 1.6 не виждам често.
- ARR_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Купе с 2 врати
- Мечтае да кара: Купе с 4 врати
- Детайли за колата: Седем напред, две назад
Явно се надяват да си пълнят хазната с допълнителните глоби.Друга причина за този закон не виждам.В другите страни застрахователите определят дали си млад шофиор,дали си надежден и така нататък и според това ти определят застраховката.Мисля,че това е доста по-добър вариант от този закон,защото въздейства не само върху младите,но и върху останалите шофиори,защото всеки ще гледа да кара разумно като знае че заради една лека катастрофа ще трябва да плаща с примерно 50% повече следващата година.
- Простак
- Старши Алкохолик
-
- Кара: колата да харчи
Ми ако ми се наложи да карам през нощта кво праим??
много ми е интересно ако ме спрат през нощта какво ще ми кажат
Айде един акт и викни бащати да те прбере

много ми е интересно ако ме спрат през нощта какво ще ми кажат
Айде един акт и викни бащати да те прбере

Последна промяна Простак на 03 Апр 2009, 23:51, променена общо 1 път
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
Zippo написа:Ми ако ми се наложи да карам през нощта кво праим??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще вземеш градския....нищо,че спи

![]()
![]()

- Fr33Styl3r
- кандидат ентусиаст
-
Тая тема я дискутираме за 10-ти път .... Само дето не разбрах пак ли ще важи за всички с книжка от тук нататък или за всички със малко стаж??
И друго искам да добавя че за млад шофер е по добре да почне да кара вечер за начало от колкото в лудницата през деня .... Това си е лично мое мнение!
И друго искам да добавя че за млад шофер е по добре да почне да кара вечер за начало от колкото в лудницата през деня .... Това си е лично мое мнение!
Последна промяна Fr33Styl3r на 04 Апр 2009, 0:29, променена общо 1 път
- nikolai_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 & E39
Не се вкарвайте пак във филми. Тези предложения отново са проектозакон и както и в другите теми накрая ще излезе, че пак са отхвърлени.

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Аз до колкото разбрах не е приет още и,ако го приемат ще важи за водачи взели книжка след приемането 

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Това е най- глупавият закон, писан и приет някога! Няма да го спазвам, каквото ще да става! Това си е безумие.
Истината е че наще политици се занимават с чисти глупости от една страна , но от друг имат малко право ,защото какво Ви говори ето тази снимка ???
Освен богати и неразумни родители , потенциален убиец на пътя това е.
(има изключения ,но много малко )

Освен богати и неразумни родители , потенциален убиец на пътя това е.
(има изключения ,но много малко )
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5