За недекларираните коли в Пловдив
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
|`oTuH написа:Archangel написа:Най-после![]()
Малко отмалко почнаха да режат крилцата на тарикатчетата.
‘Не е важно на мене да ми е добре, важното е на Вуте да му е зле‘
Е на мен си ми е добре като си плащам данъка, така че не се вписвам в картинката

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Archangel написа:|`oTuH написа:Archangel написа:Най-после![]()
‘Не е важно на мене да ми е добре, важното е на Вуте да му е зле‘
Е на мен си ми е добре като си плащам данъка, така че не се вписвам в картинката
За данъка лошо нема че го плащаш,то така трабва, ама добре ли ти е като се друсаш като циганин в каруца по дупките?
Е сега ако има читави автомобилни клубове в БГ да се обединиме и да напраиме отпор на данъчните и съответно бойкот и неплащане на данъците докато не се оправят улиците и в най малките кварталчета и села... Ама бойкот с гръб от адвокати, медии и т.н.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Archangel написа:Най-после![]()
И за какво да плащам данък ? че си изправям джантите 3-пъти и 4-рите - 400лв.
или че сменявах кормилни накрайници и шарнири?
докато парите не ги видиме по пътищата няма да плащам нищо.
Във овча купел 1-2 асфалтират под всякаква критика, просто ссе вижда, че отчитат някаква смешна дейност.
Та баро плащай си и си мисли че е супер положението..
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
ама тия верно ли
само си лаят да стреснат хората. за каква база данни става въпрос, те само информацията не могат да обряботят една година
ама стряскат хората да идат да се набутат доброволно

само си лаят да стреснат хората. за каква база данни става въпрос, те само информацията не могат да обряботят една година

ама стряскат хората да идат да се набутат доброволно

- agent smit
- младши ентусиаст
-
Това, ако наистина ще се случва, поне да намалят малко данъците в следствие на по-голямата събираемост 

Една малка подробност, която беше спомената и в друга тема е, че данък МПС се плаща за удоволствието да ПРИТЕЖАВАШ даденото МПС и НЕ е пътен данък .
Преди въвеждането на винетките пътния данък се събираше заедно с данък МПС и беше последно по 10 лв на всеки започнат тон от теглото на превозното средство, демек за кола излизаше 20 лв (това по спомени). От въвеждането на винетките нататък пътищата и тяхното състояние нямат нищо общо с този данък, така че въоръжения метеж ще трябва да се насочи срещу вЕнетките.
Ето малко за данъците и превозните средства:
http://www.bizkonsult.net/danaci_4.html

Ето малко за данъците и превозните средства:
http://www.bizkonsult.net/danaci_4.html
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
liloff написа::) Ще почна да вярвам, че тази държавичка може и да тръгне към по-добро. Много ще се радвам това да е резултатно, а не предизборно мяукане.
Кое ще му е разултатното? Дане би да ти дадът фактура за какво са ти отишли парите?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
Неофициално не могат да вържат бюджета на общините и държавата. И съответно търсят пропуснати "клиенти", който при големият оборот не са били важни, но сега са си приход и то непланиран.
Скоро ще почнат да ходят по къщи с големи квадратури, големи апартаменти и т.н. (каквото се сетите).
Между другото давността за неплатен данък (по спомен) е 10 години.
Скоро ще почнат да ходят по къщи с големи квадратури, големи апартаменти и т.н. (каквото се сетите).
Между другото давността за неплатен данък (по спомен) е 10 години.
Селото се оказа точно във града
- Yed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 01 E46 318
Няма как да стане това ,досега не съм зачиславал в даначното и няма да плътя 1лв данък докато неуправят улиците 

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Колеги, не знам за Вас, ама аз най-редовно си плащам данъците и съм си спокоен пък и някакви си 137 лв. -миналата година беше толкова няма да вземат да ме бутнат . Това е най-малкият проблем .Достатъчно са ми другите проблеми ,че да взема да се правя сега и на тарикат и да се опитвам да спестя и от данъци . Или както се казва в една приказка ''ние сме гладни за много,а не за малко'' 

то това е девиза и на общината майsineok_pi4_ написа:Колеги, не знам за Вас, ама аз най-редовно си плащам данъците и съм си спокоен пък и някакви си 137 лв. -миналата година беше толкова няма да вземат да ме бутнат . Това е най-малкият проблем .Достатъчно са ми другите проблеми ,че да взема да се правя сега и на тарикат и да се опитвам да спестя и от данъци . Или както се казва в една приказка ''ние сме гладни за много,а не за малко''

- yulian4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kola
- Мечтае да кара: Stelt
- Детайли за колата: BMW
сори че изравям темата ма да кажа че тва е наистина реално 2 дни след като го прочртох тук ми дойде честитка от данъчното в пловдив хахахах
и ся ко праим искат ми един куп документи които и представа си нямам от каде да търся и има и 7 дневен срок и после ДЪРЖАВНИ ВЗЕМАНИЯ луда работа
ето и документите които искат ако някой се интересува:
Документ за собственост на МПС / копие /
Копие от големия талон на КАТ
Застрахователна стойност на автомобила / копие / **
Квитанция или платежен документ за заплатения данък при придобиване **
Квитанция или платежен документ за заплатения данък върху превозното средство **
Лична карта / за справка /
Пълномощно / когато декларацията се подава от упълномощено лице /
аз май съм първия изгорял от Плд а?
луда работа .
п.с. ако някой знае какви са тея документи които съм отбелязал със звездички и от къде да ги изкарам да свиркат
и ся ко праим искат ми един куп документи които и представа си нямам от каде да търся и има и 7 дневен срок и после ДЪРЖАВНИ ВЗЕМАНИЯ луда работа
ето и документите които искат ако някой се интересува:
Документ за собственост на МПС / копие /
Копие от големия талон на КАТ
Застрахователна стойност на автомобила / копие / **
Квитанция или платежен документ за заплатения данък при придобиване **
Квитанция или платежен документ за заплатения данък върху превозното средство **
Лична карта / за справка /
Пълномощно / когато декларацията се подава от упълномощено лице /
аз май съм първия изгорял от Плд а?
луда работа .
п.с. ако някой знае какви са тея документи които съм отбелязал със звездички и от къде да ги изкарам да свиркат
BMW e kolata
Blondinka e jenata

Blondinka e jenata

39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3