Armani в София
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Armani в София
Някой да си има на идея къде е преместен магазина на Армани, който се намираше на Витошка 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
да ама си е друго като те попитат,откаде си взе тези дънки?например, да кажеш еми от арманито на витошка 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Sparco_Racing
- младши ентусиаст
-
- Кара: CoMPacT M54Б30
- Мечтае да кара: 645Ci
biohazard написа:То така е с повечето марки!Тези които са на Витошка,са просто прекупвачи на стоки,в повечето случай са доста добри ментета!За да разбереш дали са официални дилъри,влизаш в сайта на марката и гледаш дали бг я има включена в списъка с магазини!
Даа, право думаш. Аз знам и за една марка която пък е официален представител и пак зарежда с ментета...
liloff написа:Tози магазин никога не е бил на Армани и Армани никога не са знаели, че имат магазин в БГ.
Не питай от къде знам
Ходи до Гърция.
За да имаш истински магазин е ужасно трудно, трябва да отговаряш на много високи критерии, осъществява се и дълготрайно проучване на кандидатите. И аз знам за това от извора, мой приятел работи в Armani в Италия. Преди време исках и аз да ударя кьоравото покрай него ама уви.....
ja написа:biohazard написа:То така е с повечето марки!Тези които са на Витошка,са просто прекупвачи на стоки,в повечето случай са доста добри ментета!За да разбереш дали са официални дилъри,влизаш в сайта на марката и гледаш дали бг я има включена в списъка с магазини!
Даа, право думаш. Аз знам и за една марка която пък е официален представител и пак зарежда с ментета...
Да не е PUMA

За тая работа Армани,а и доста други марки си имат онлайн магазини.Пазаруваш си каквото искаш,доставят ти го и си готов.Ще знаеш,че на 100% е истинско.Неудобно е за стоки които е препоръчително да се пробват,преди да се вземат като обувки,костюми,очила и др.
цък
цък
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
къде хукнахте из Европата ве
Армани отдавна е в Пловдив,но собственичката не е случаен човек
http://blitz.bg/article/6822

Армани отдавна е в Пловдив,но собственичката не е случаен човек

http://blitz.bg/article/6822

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Магазина за които говори колегата милко затвори и не беше официален на Армани , просто внасяха дрехи от Италия.
It`s party time !
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3