ОТВОРЕНО ПИСМО ДО КОМИСИЯТА ПО ТРАНСПОРТ И СЪОБЩЕНИЯ !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

1 9 1 4
Аватар
Кара: e30

Мнение от agopsi » 04 Апр 2009, 15:15

Е ми обясняват за "Война по пътищата". Ами то няма пътища за да има война :evil:
!!!BLUE POWER !!! BMW POWER !!!
======================

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 04 Апр 2009, 15:48

и после ще ме карат да гласувам!!!!!! да да :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
///M
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 04 Апр 2009, 16:36

_BmW_™ написа:и после ще ме карат да гласувам!!!!!! да да :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Те насила няма да те карат, а и да опитат, пак няма да успеят. Важното е ти да осъзнаеш необходимостта от това да гласуваш, щото от негласуване толкова години наред, стигнахме до тук :evil: Аз не искам да определят кой ще ни управлява турските екскурзианти и платените малцинствени гласоподаватели, за това ще гласувам. И така трябва да направи всеки, който има намерение следващите години да живее в БГ. Наказателното негласуване показа неефективността си, за това ако не виждате за кого, гласувайте за по- малкото, според вас, зло.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Апр 2009, 19:27

За толкова години само един случай съм видял кола да катастрофира заради дупка на пътя, но пак беше замесена и висока скорост.Пътищата са наистина зле-спор няма. Но основната прична за катастрофите според мен е бързото каране и безумията на водачите- в подкрепа на това -вижте главният път София-Бургас колко жертви дава-пътя прав, дупки-поне между Венец и Сливен където се движа-почти няма, а надгробни плочи на загинали хора-колкото искаш. Гробовете са все на прави участъци с отлична видимост. Е пак ли пътят е виновен?!
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 04 Апр 2009, 20:02

Аз не мога да разбера нещата в тоя форум напоследък. Като един същински ДЗВЕР се чувствам - казвам нещо, което от моята принципна гледна точка е правилно и ми се нахвърлят 10 човека.
И какво излиза?
За повечето съфорумци само "баровците" си плащат данъците.
За също повечето съфорумци само тия дето "ги бодат пачките у джобовете" купуват нови части за колите си.

Но идваме до другата страна - където не-баровците и бедните колеги, които не плащат каско, защото "си нямаме свестни застрахователи в България"; които не плащат данъци, "защото нямаме пътища"; които не гласуват, "защото няма за кого"; за които полицаите са комплексари "защото ме спират в БУС лентата", започват да се жалват с отворени петиции до Папата, колко лоши били пътищата.

Управляващите не струват - знаем го това, да не го дъвчем пак. Само че факторът ЕС и факторът Икономическа криза все повече навлизат в България и доста неща се променят. По типично бай Ганьовски начин, разбира се - бавно, мъчително, но се променят.
ЕС сериозно натискат в посока антикорупционна политика. Ще са нужни години, за да заработи тая система като хората, но мисля че ще заработи, особено като махнат Серго-лимона и 100-годишната партия на Гошо Димитров от челните позиции в парламента.
И щете-не щете, мили ми колеги, ще ви се наложи да се промените.
Ще трябва да се започнете да се държите като европейски граждани, не като средностатистически българи.
Управляващите няма да ви издърпат от калта, нищо ще дойдат да ви запълнят дупките.
Отворените петиции няма да ви помогнат.
Приемам - парите не отиват по предназначение. Не всичките. Така е. Обаче дори, повтарям дори 10% от тия данъци да отиват за оправяне на пътищата - има смисъл да се плащат.
Затова преди да се жалвате и да се включвате в подобни, както по-нагоре ви го казаха много добре, в ужасен стил, далеч от дипломатическия, петициики ви съветвам да погледнете в собствената си паничка - като си оправите собствените отношения с държавата, тогава очаквайте нещо да ви се даде. А не обратното.

Май стана малко дълго и разбъркано, ама нищо

8)
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 06 Апр 2009, 3:22

Текста в петицията си е напълно верен, нищо че е малко хаплив.
Подкрепям твърдението, че първо трябва да има нормален път и чак след това да се мисли за поставянето на камера над него.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 06 Апр 2009, 9:37

ineedmoney написа:Доста дипломатически неиздържано писмо...все едно е писано от 8-класник, НО казаното е вярно просто трябва да са спазва нянакъв тон...а не да се започва с обиди или тънки намеци

...:

Напълно подкрепям.

А ако махнете
"Какво да кажем за ветерани на пътя, които имат книжки от 60 и повече години и вече трудно управляват коли? Или домакини, които са карали автомобил само на приемния изпит? Тях как ще ги „отсеете”?"

никак няма да е зле. Обобщаването (както и показват новите промени в закона) до нищо хубаво не води.

А и рискувате да се заядат точно за този параграф и да ви измъкнат някоя статистика, според която виновните за повечето тежки птп са именно по-младите водачи.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 06 Апр 2009, 11:12

Така е защото който е смотан и некадърен започва да говори и става политик. Ако някой от тези които писаха закона беше мениджър, щеше да знае че най-голямата грешка е да се даде нареждане или в случая да се издаде закон който на практика не може да се контролира. Та писмото си е много добе написано. Защото няма написани критерии за добър или за съвестен шофьор. Това че някой има книжка от половин година не го прави по лош от една домакиня или не дай си боже жена на мутряга, имаша книжка от пет години и седнала в мощна машина. И какво са се хванали за тея камери. Мобилните коли са решението за справяне със състезателите на пътя.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата