Помагайте - проблем с Nero Start Smart
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Помагайте - проблем с Nero Start Smart
Не иска да записва АУДИО формати. Записва ги като шорткъти и те се свързват с файловете.
ДВД-то ми не ги отваря. На пропъртийс показва 0к. Уиндоус Медиа Плеъра има опция за запис на Аудио, но и там проблема е същия
. Помагайте, че откачих.
Много ша ривааааааааа

Много ша ривааааааааа

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Bavarcheto
- кандидат ентусиаст
-
Ако опитваш да направиш цд-то с файлове, които са в аудио формат мисля че няма да стане. Трябва да ги рипнеш в мп3 формат и в нерото даваш за опция да ти направи файловете в зададения формат ( в случая като му кажеш да ти прави аудио цд то си ги преработва в аудио файлове)
да не се мъчеш да ги запишеш направо от диск
(ако искаш така му дай "копи").с медиа плеър-даваш на copy from cd и там трябва да са песните ако диска е записан в аудио формат(тези дето сабират 17-18 песни).натискаш copy music и ти се качват на харда в My music.после от нерото даваш на аудио сд и си избираш тези файлове от МУ Music-или някви други.ако обясненията са ми излишни,трийте ми поста.

горния ми пост е излишен
щом искаш да записваш .wav,а не става зимаш няква програма от www.download.bg или от другаде,и конвертираш файла в мп3 формат примерно-или някакав друг.така требе да стане

Виж ся - самия wav. е правен на Sound Forge. Тази програма позволява да записвам всички wav.в МР3, но на мен не ми върши работа самия МР3 формат защото там се губи качество на звука. Пледполагам ти е ясно, че сравнявам двата файла на скала. При МР3 се губят честоти и се орязват пиковете, които при wav си ги има. Самия wav си е най близък по звучене до аудиото.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Ако си с ХР Проф. не знам за Хоме Едишън как е вкарай диска, отвори драйвъра, в който ти е диска, отвори и папката, в която е песента, влачиш до Е:\ и след това цъкаш отстрани Write these files to CD и си ти.
Успех!
Успех!

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
10 мнения
• Страница 1 от 1