Armani в София
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
стига ве - да е фалирала за 3-4м
не съм го посещавал,но пише,че е някъде на бул 6ти септември и статията е от коледа
http://blitz.bg/article/8933

не съм го посещавал,но пише,че е някъде на бул 6ти септември и статията е от коледа

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
///milko way написа:стига ве - да е фалирала за 3-4м![]()
да , след прелеза първата пресечка в дясно дето има една банка на ъгъла. Като отвори си купих едни обувки , много малко стока имаха налична , няколко ризи , 3-4 чифта дънки и 2-3 чифта обувки , имаше долче и габана , армани и малко версаче мисля , ама и цените бяха прекалено скъпи .
It`s party time !
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
exigo написа:liloff написа:Tози магазин никога не е бил на Армани и Армани никога не са знаели, че имат магазин в БГ.
Не питай от къде знам
Ходи до Гърция.
За да имаш истински магазин е ужасно трудно, трябва да отговаряш на много високи критерии, осъществява се и дълготрайно проучване на кандидатите. И аз знам за това от извора, мой приятел работи в Armani в Италия. Преди време исках и аз да ударя кьоравото покрай него ама уви.....
Аз водих преговори да стана официален представител/вносител на Massimo Dutti, ама нещата задълбаха, даже успях да си намеря и референции от Масимо Дути Дубай
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Я споделете какво й има на Пумата??
Виждам, че това което се продава тука в Сити Центъра / уж са официални представители/, не се среща в другите им магазини в Европа и обратното....това, което е там го няма тука.
Отделно като си купих ботуши от Пума за близо 300лв., уж била истинска кожа...верно, че през зимата ми беше адски добре с тях, но взе че кожата се напука
Имам яке и други парцали оттам, но на тях нищо им няма.
Виждам, че това което се продава тука в Сити Центъра / уж са официални представители/, не се среща в другите им магазини в Европа и обратното....това, което е там го няма тука.
Отделно като си купих ботуши от Пума за близо 300лв., уж била истинска кожа...верно, че през зимата ми беше адски добре с тях, но взе че кожата се напука

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Аз просто попитах за Армани, не защото държа на марката, а си харесах един модел за мъжки костюм от последното им ревю, а сега съм абитуриент...та така
Благодаря все пак.
едит:
п.с.: ЕДИНСТВЕНИЯТ костюм, който успя да ми грабне вниманието, от хилядите които премерих и разгледах "за бала"

Благодаря все пак.
едит:
п.с.: ЕДИНСТВЕНИЯТ костюм, който успя да ми грабне вниманието, от хилядите които премерих и разгледах "за бала"

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
((:BuKcu:)) написа:Я споделете какво й има на Пумата??
Отделно като си купих ботуши от Пума за близо 300лв., уж била истинска кожа...верно, че през зимата ми беше адски добре с тях, но взе че кожата се напукаИмам яке и други парцали оттам, но на тях нищо им няма.

Колега колко струва костюма Армани, който си хареса за бала, ако не е тайна? Може и в процентно отношение към Е46-цата ти примерно

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Колежке истинската кожа иска поддръжка сериозна,аз обувки си купувам Лакост и Хуго Босс и найстиан се напуква това е ,но с подходяща поддржка не се напуква,и издържа доста повече,ако ли не стават на нищо доста бързо((:BuKcu:)) написа:Я споделете какво й има на Пумата??
Отделно като си купих ботуши от Пума за близо 300лв., уж била истинска кожа...верно, че през зимата ми беше адски добре с тях, но взе че кожата се напукаИмам яке и други парцали оттам, но на тях нищо им няма.

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
да не сте си купили '' PLIMA ''

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
Azidaha написа:п.с.: ЕДИНСТВЕНИЯТ костюм, който успя да ми грабне вниманието, от хилядите които премерих и разгледах "за бала"
Отиди в Денил, покажи им модела, избери си материя приятна на пипане и ще ти го ушият. Няма да ти излезе евтино, но поне ще е "твоят" костюм.
Аз така направих преди доста години в Ролман.
Агресия нещо не ме радват.
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
b2 написа:Колега колко струва костюма Армани, който си хареса за бала, ако не е тайна? Може и в процентно отношение към Е46-цата ти примерно
Никога не съм можел да се оправям с пустите му проценти, отношения, вероятности и т.н.
Ще ти го кажа по друг начин - Колкото Е30-ката

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3