Поздрави за двете дами с Е46-цатаа
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Поздрави за двете дами с Е46-цатаа
За петък на магистрала Тракия става въпрос. Предполагам, че четат форума?
Супер каране и отношение много се изкефих! Бих изкарал така цялата магистрала, но трябваше да зареждам, а и пасажерите ми ги беше страх

Супер каране и отношение много се изкефих! Бих изкарал така цялата магистрала, но трябваше да зареждам, а и пасажерите ми ги беше страх

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Re: Поздрави за двете дами с Е46-цатаа
b2 написа:За петък на магистрала Тракия става въпрос. Предполагам, че четат форума?![]()

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Поздрави за двете дами с Е46-цатаа
stambo_81dg написа:b2 написа:За петък на магистрала Тракия става въпрос. Предполагам, че четат форума?![]()
Супер каране и отношение много се изкефих! Бих изкарал така цялата магистрала, но трябваше да зареждам, а и пасажерите ми ги беше страх![]()
220?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Да разкажа:
Минавам тунела и си карам със 120-130 и до мен се изравнява Е46 CA 3778 XX с две пички вътре, споглеждаме се, усмихваме се, премигват аварийки и газзз колкото може и позволява пътната обстановка естествено без да застрашаваме околните - много добро каране и така.. Покарахме 20тина км така и мойте пътници вече не издържаха
и спрях да зареждам Просто се изкефих на случката
Предполагам, че поне шофьорката е от форума заради готиното позитивно отношение затова и пускам тема.
Минавам тунела и си карам със 120-130 и до мен се изравнява Е46 CA 3778 XX с две пички вътре, споглеждаме се, усмихваме се, премигват аварийки и газзз колкото може и позволява пътната обстановка естествено без да застрашаваме околните - много добро каране и така.. Покарахме 20тина км така и мойте пътници вече не издържаха

Предполагам, че поне шофьорката е от форума заради готиното позитивно отношение затова и пускам тема.
Последна промяна b2 на 06 Апр 2009, 12:21, променена общо 1 път
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Ха ха Ха, че забавно ама, посмейте се, ако това ви разсмива..
Накефила го е случката човека и момичетата сигурно, и е искал да сподели във форума, и евентуално да разбере кои са били момичетата, кой знае какво станало, умряхте от смях.
Голем лаф, бухахаха
Накефила го е случката човека и момичетата сигурно, и е искал да сподели във форума, и евентуално да разбере кои са били момичетата, кой знае какво станало, умряхте от смях.
Имаше ли стикер на челото й ?!
Голем лаф, бухахаха

E34, E38
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Да пишат на лично, после да си разменят никовете в "скайпето", профилите в Аха, Флиртче, Софиянци, Гепиме, Джиджи-биджи.ком и да се почват с asl pls и т.н.
гоу гоу интернет младеж!

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Archangel написа:Да пишат на лично, после да си разменят никовете в "скайпето", профилите в Аха, Флиртче, Софиянци, Гепиме, Джиджи-биджи.ком и да се почват с asl pls и т.н.гоу гоу интернет младеж!
Аааааа, ще имаш да вземаш....

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Мишел написа:Аааааа, ще имаш да вземаш....Аз искам да знам какво ще се случи....тук, не на лични.....Следя темата с интерес от вчера, искам да знам кои са момичетата, къде са им залепени стикерите, да кажат на къде са отивали....защо? Искам да знам продължението.....
Я, почва да става интересно...

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2