Изгоряло БМВ
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Не виждам как причината може да е в газовото
Причината най- често е, че някъде някой кабел дава накъсо, хич не се заблуждавайте, че не може да ви се случи ако нямате газ. Аз съм виждал подпалена и изгоряла Жигула, на която газовата бутилка така и не беше гръмнала-невероятно, но факт.
п.п. Сега прочетох, че са му оправяли газовото-значи може и това да е

п.п. Сега прочетох, че са му оправяли газовото-значи може и това да е

Никой не мое ма връне на селу!
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
И аз минах малко след това, бяха го изгасили и вече снимаха с камери и фотоапарати щетите.......тръпки ме побиха, ужас.... почти невероятно е че слава богу няма жертви
F**k them all!
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
sappa написа:аз пък видях едно изгоряло до половина е39 в стрелбище на ул. Нишава. много неприятна гледка...
Ау,не, то от друго беше изгоряло, мисля че са го запалили нарочно.Аз си правя газ-та на Нишава малко по-нагоре НЕДЕЙТЕ така да ме плашите рано сутрин, че си карам детето

Много като тебе вече плакаха ...
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Според мен не е в газовата уредба проблема....ако беше в нея....пък и ако беше гръмнала....не ми се мисли просто. Виждал съм последствия от гръмнал бойлер - тук щеше да бъде нещо подобно, само че доста по-брутално!
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Според мен проблема е, че майстора докато е оправял нещо по изпарителя отпред е разбутал електроинсталацията и понеже кабелите са на петнайсетина години може и да се е запалила от това. Навременната намеса с пожарогасител и малко хладнокръвие би спасила колата, ама на нас за к'во са ни пожарогасители, то на нас не се случва...
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
miroslav4ev написа:Според мен не е в газовата уредба проблема....ако беше в нея....пък и ако беше гръмнала....не ми се мисли просто. Виждал съм последствия от гръмнал бойлер - тук щеше да бъде нещо подобно, само че доста по-брутално!
ама ти май не прочете че човека тъкмо си бил взел колата от газаджията

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
каквото и да говорим... факта е че няма запалило се БМВ еи така. прочетох за разни жигули тн. Поне марката на колите ни се е доказала. Повечето от вас са видели с какво сечение са кабелите и че всичко е сметнато. Лошото идва когато почнат доработиките от ''много заещи хора'' които ги е срам да си признаят че нещо не им е по силите. Всеки се е сблъсквал с такива по прекрасните ни "сервизи" така че.. коментара е излишен. Малко са сериозните и съвестни хора
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Малко не е по темата, но все пак имам малък опит в тая материя. Беше ми изгорял бушон и не светеха ляв стоп, левите мигачи и левият фар. Слагам бушон и в момента в който включа фаровете бушона изгаря
Тогава ми хрумна гениалната глупост да го заместя с болче ( на моята бушоните са продълговати). Слагам джаджата, цъкам фаровете и докато отида отазад да видя свети ли под таблото почна да излиза дим на талази
Гася, откачам акумулатор (и аз откачам естествено
), за едната бройка да се запали колата с 30 литра газ и 35-бензин-бегом при един факир на инсталациите и се оказа масата на фара- изолацията на кабела беше разтопена-майстора се ориентира веднага, никога нямаше да ми хрумне там да търся проблема. Когато ремонта се прави от човек, който си разбира работата проблеми няма, няма и лоши коли 

Никой не мое ма връне на селу!
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
:)
Жалко за колицата, аз съм минал по този път и знам какво е
на мен алармаджийте ми запалиха седана - грозна работа, че й колата от късото дала ток на стартера тръгнала и аз я намерих ударена в един стълб на 20 метра от мястото на което я бях уставил.
Поради тази причина работя или аз / та да си ме е яд на мен като сасипа нещо или ходя в качесвени сервизи, проблема е че съм в североЗападнала България и трябва да се ходи чак до Софето/

на мен алармаджийте ми запалиха седана - грозна работа, че й колата от късото дала ток на стартера тръгнала и аз я намерих ударена в един стълб на 20 метра от мястото на което я бях уставил.
Поради тази причина работя или аз / та да си ме е яд на мен като сасипа нещо или ходя в качесвени сервизи, проблема е че съм в североЗападнала България и трябва да се ходи чак до Софето/
- Kafevia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46-330xiА,e46-330iA,e53 3.0dА
- Мечтае да кара: летяща чиния
Тва газчицата си е бомба
аз в Петък като се прибирах от работа на Симеоновско гореше 1 пасат пак от същото нещо!!!!

- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
- Мечтае да кара: S50/52
Жалко за колицата,но поне хората са живи и здрави
Едвали някой от нас би предпочел газта пред бензина,но за съжаление липсата на средства ни принуждава да поставяме бомби в колите си 

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3