Поздрави за двете дами с Е46-цатаа
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- KickingKing
- ентусиаст
-
Уф абе и аз ония ден срещнах едни 2 мацки уникални (на 2 ракии поне така изглеждаха) се качиха в черна е46 и ще помоля ако са от форума (че гледах прекрасните крака на едната и не видях дали има некъде стикери) и са били на бул. дондуков в четвъртък и са се разминал и едно момче дет носеше 10литрово буре с Кабарне Совиньон да ми пишат тук или на лс нещо там така да се каже... нъли

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Абе тия две мацки с черната Е46-ца май доста народ ги виждаме... Аз миналата седмица спирам да заредя и току що си бях измила колата на четки и те зад мен... лъщат отвскъде и те...метнах едно оче...ся колежки сме все пак... яки са да... и докато чакаме слизам да си избърша със няква салфетки праговете... и по едно време някой яко бибитка... и ги гледам те, хилят се и ми сочат в съседство некъв чичка как ме зяпа... понеже се бях понавела и с къса пола...
Големи закачки са, но нямаха стикер мисля, нито табелка на форума на номера. Е ако не са от форума... надявам се да са прочели за него от моя стикер на задното стъкло

Големи закачки са, но нямаха стикер мисля, нито табелка на форума на номера. Е ако не са от форума... надявам се да са прочели за него от моя стикер на задното стъкло

Последна промяна Apassionata на 06 Апр 2009, 10:18, променена общо 1 път
- KickingKing
- ентусиаст
-
Та викаш те са само тия две мацки с черна е46 в цяла Сф (да не казвам БГ) 

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
KickingKing написа:Та викаш те са само тия две мацки с черна е46 в цяла Сф (да не казвам БГ)
Ми почти сигурна съм че са същите... Не знам ти колко гледаш по улиците и в колите, ама жените в Е36, та даже и в Е46 хич не са много. Още повече готини мацки... Движещи се в цантрални райони...
А пък за Е36 мисля, че ги знам всички... хахаххахаах

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Миналата година се "захапах" с една е46ца 320ка от Айтос до София, караше я един мъж, возеше 2 мадами. Изпреварвам го аз и виждам че гледат стикерите и се усмихват и оня почва да ме натиска, ама не се справяше добре. Спрях да заредя на една бензиностанция и те спряха с мен. Мадамите се усмихваха а оня "киселееше".
Най интерестното беше че седна една от мадамите да кара и ми скри топката до София
На магистралата карах с 190-210, а тя си ми стоеше за гъза. На практикера на светофара (София) си разменихме по една приказка и се разделихме по живо по здраво
Най интерестното беше че седна една от мадамите да кара и ми скри топката до София

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Apassionata написа:KickingKing написа:Та викаш те са само тия две мацки с черна е46 в цяла Сф (да не казвам БГ)
Ми почти сигурна съм че са същите... Не знам ти колко гледаш по улиците и в колите, ама жените в Е36, та даже и в Е46 хич не са много. Още повече готини мацки... Движещи се в цантрални райони...
А пък за Е36 мисля, че ги знам всички... хахаххахаах![]()
Колежке как да не са много само в моя квартал са 4 Е36 карани от три мацки и една не толкова, а квартала е малък!
Ама вярно, че нещо им ства на някои, в събота по цариградско две мадами в черно Е36 рег СО... ,аз карам с 90 в лявата те ми пресветват дясна лента и газззз

- KickingKing
- ентусиаст
-
Аз па готина мацка да кара е36 на живо не съм видял

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
KickingKing написа:Аз па готина мацка да кара е36 на живо не съм видял
Оооо има има, че и е колежка от Форума и имам честта да я познавам

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Ей,видяхте 2 пу.ки в БМВ и ви потекоха лигите! Докато сме балъци мъжете,така ще ни се хилят и ще карат БМВ-та! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- KickingKing
- ентусиаст
-
Ааааааа не.. аз ги видях извън БМВ-то и първо ги загледах, че са готини, второ щях да се блъсна в едната щото не ми направи предимство (все пак пийнал мъж с бъчва на рамо според мен е с предимство!) и трето видях, че е е46 

zvezdo88 написа:KickingKing написа:Ааааааа не.. аз ги видях извън БМВ-то и първо ги загледах, че са готини, второ щях да се блъсна в едната щото не ми направи предимство (все пак пийнал мъж с бъчва на рамо според мен е с предимство!) и трето видях, че е е46
Ти защо караш пил а?![]()
ХОДИ пил
или ти си го представи как кара с бъчва на рамо?

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2