Изказвам лошо впечатление от колега

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Аватар
Кара: E34

Изказвам лошо впечатление от колега

Мнение от ivan. » 06 Апр 2009, 23:38

Един колега,който е над нещата или над нас- простосмъртните
КОЛЕГИ МОЛЯ ЗА ВНИМАНИЕ
преди да прочетете мисълта на този ..........прочетете това
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=142941

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 06 Апр 2009, 23:42

Според мен решението е SELENOGIN ;)
..... последно време ми е много грозно да посещавам форума, съжалявам колеги. :roll:
Много колеги писаха теми, че трябва първо да се ползва търсачката, че трябва това и онова, които неща са правилни, но няма кой да обърне внимание.
Нашата Обетована земя се превърна от технически форум в новобранска говорилня - на единия му свистяло, другия му трептяло, третия като пръднел трудно му се измирисвала колата .... и всеки път се забиват едни въпроси - "Който знае да казва!!! " , "Я кажете!!! " , "Абе тука една работа да ми кажете!!!" :!: Няма "може ли - неможе ли" , "ако някой се е сблъсквал с този проблем - ако може да сподели" --- Никой на никой не е длъжен!
Замислете се!!! Не ми дреме особено много - каквото съм научил и каквото съм изпатил с този мотор бих искал да го споделя, но нещо ми убива желанието. Като обещаете нещо си дръжте на думата - аман от хвалипръцковци и най - вече преди да почнете да пишете изчетете материала - колкото повече - толкова по - добре. Аз лично 3 месеца само четох преди да напиша първият си пост или да питам за нещо, което ЯВНО НЕ Е БИЛО ПИСАНО, както предполагам са направили и старите съфорумници. Ако на всички им писне да дават съвети - доста време ще има да се чудите дали металния звън е от чистачката или ябълката се е износила и рамената се разкачат.
Поредната тема с кофти привкус, съжалявам колеги.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 07 Апр 2009, 0:58

Според мен този "колега" си плаче за наказание.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 07 Апр 2009, 7:39

Wenzy написа:Според мен решението е SELENOGIN ;)
..... последно време ми е много грозно да посещавам форума, съжалявам колеги. :roll:
Много колеги писаха теми, че трябва първо да се ползва търсачката, че трябва това и онова, които неща са правилни, но няма кой да обърне внимание.
Нашата Обетована земя се превърна от технически форум в новобранска говорилня - на единия му свистяло, другия му трептяло, третия като пръднел трудно му се измирисвала колата .... и всеки път се забиват едни въпроси - "Който знае да казва!!! " , "Я кажете!!! " , "Абе тука една работа да ми кажете!!!" :!: Няма "може ли - неможе ли" , "ако някой се е сблъсквал с този проблем - ако може да сподели" --- Никой на никой не е длъжен!
Замислете се!!! Не ми дреме особено много - каквото съм научил и каквото съм изпатил с този мотор бих искал да го споделя, но нещо ми убива желанието. Като обещаете нещо си дръжте на думата - аман от хвалипръцковци и най - вече преди да почнете да пишете изчетете материала - колкото повече - толкова по - добре. Аз лично 3 месеца само четох преди да напиша първият си пост или да питам за нещо, което ЯВНО НЕ Е БИЛО ПИСАНО, както предполагам са направили и старите съфорумници. Ако на всички им писне да дават съвети - доста време ще има да се чудите дали металния звън е от чистачката или ябълката се е износила и рамената се разкачат.
Поредната тема с кофти привкус, съжалявам колеги.

И да не забравим безброй търгашите :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 07 Апр 2009, 10:35

Тъй като мен ме обсъждате,няма как да не пиша...
Темата наистина беше на шега,поради това че исках да разведря обстановката,не се чувствам по-горе или нещо подобно!

Завчера си направихме една мн приятна сбирка,говорихме си,возихме се,изобщо се усещаше силно приятелска атмосфера,така че не вярвах някой да се почувства засегнат,още повече че от шегата-стана добра дискусия и се оказа че има хора с подобни проблеми,които обмениха опит за разрешаването им! Смятам че това е полезно...
Последното нещо за което 'си мислех' е че някой ще се обижда..
Извинявам се че така се е получило.

Нямам какво повече да кажа

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 07 Апр 2009, 11:01

Здравейте колеги,

Ще се изкажа, заради поста на колегата Wenzy.

Принципно съм съгласен с него, но изказването му е остро и крайно.
Крайностите никога не са продуктивни.
Редно е първо да се прегледат старите теми, преди да се пуска нова, НО с времето може някой да е открил нещо ново, нов метод за отстраняване на проблема или допълнителна информация, която не е публикувал своевременно и после е забравил да го направи... и има шанс да се сети при нова тема по същия въпрос...

ПАК казвам - без крайности... не е редно всяка тема да се подновява и пак, и пак, и пак, но от време на време не е лошо...

Колеги, от 2002 до 2009 в този технически подфорум са издискутирани всички възможни технически проблеми по няколко пъти!
Ако, изпаднем в крайностите на колегата Wenzy, то трябва да закрием техническия подфорум... Еми, за какво да си пишем... за това, на коя бензиностанция в София да се съберат шепа софиянци!
Това ли са супер техническите недискутирани до сега въпроси?
Има ли технически въпрос, който да не е дускутиран тук за 7 години?
За какво съществува този технически подфорум, ако не може да задаваме технически въпроси, защото видите ли били задавани вече и сме пълнили подфорума с излишни въпроси/теми !?!
ПАК питам - за какво да пишем? - за кебапчета в София?

За 7 години тук е събрана ОГРОМНА техническа информация. Еми, да се организира в сайт информационен с търсачка и кой от където...

В последно време, човек не смее да пита нещо - веднага първия отговор е "ползвай търсачката!".
Еми махнете опцията "НОВА ТЕМА"!

Спирам до тук, защото излязох от добрия тон.

Извинявам се за крайностите и в моя пост.

Поздрави,
Дамян Караджов
Варна
07.04.2009г.
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 07 Апр 2009, 12:13

^ Темата за Софийската сбирка я преместих където й е мястото ,прав е колегата ddddk , прав е и Венци според мен.

Има една група потребители , които много обичат да да си приказват във форума тук в техническата секция , това не е добре.Този подфорум няма да позволим да се превърне в Е30 или Е36 :nono:
От една година насам постоянно се моля да не се пишат врели некипели из темите, да се пише колкото е възможно по същество , но всичко си продължава в същят стил и мен лично това започва да ме дразни много :evil: Аз се моля като човек и нищо ...

Най-лесно ми е да уведомя администрацията на форума и да изпердашат 5 БАН-а по бързата процедура , но все си викам хайде толерантно отношение :roll:

Този подфорум не е забавачница :!:
Този подфорум няма да се съсипва от празни приказки :!:
В този подфорум за почти всичко е писано , има важни теми и много информация в тях ,която може да се ползва наготово :!:

За тема като тази на Слави за която Ванката изрази недоволство се появи отново , автора ще загуби права за писане моментално :evil: Който загуби права и след време получи разрешение отново на първо време ще се наложи само да чете за един не малък срок ,т ова е въведено като мярка против една група драскачи ,които съсипват форума на БМВ Клуб България ... Уведомявам ви като човек , за да може всеки един от аудиторията да бъде наясно и с лошата страна на нещата :idea:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 07 Апр 2009, 16:02

"ddddk", техническия въпрос , който небеше обсъждан досега във ТЕХНИЧЕСКИЯ форум на БМВ беше - "Колеги, за да стане малко бъзик(ташак), пускам тема, че имам шум в ушите".
Мисля, че си умен човек и разбра какво имах предвид, когато писах, че може да се ползва търсачката и конкретно за кого се отнася, а ако не си разбрал (дано не е така) - това говори много лошо за теб.

Венци Стефанов,
Добрич,
07.04.2009г.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 07 Апр 2009, 16:24

стига де колеги, мисля че много навътре го взехте :confused:
една тема за малко майтап, погледнете от веселата страна. :confused:
пък и колегата се извини :confused:
дайте малко по-ведро ;)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 07 Апр 2009, 16:38

Весо , не съм съгласен :|
Майтап някъде из темите на точното място и разумно както и да е , хора сме и няма да се правим на машини а модераторите на милиционери ,но цели теми от този род аз лично няма да толерирам

Нека и Явор Постман да се изкаже по въпроса

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 07 Апр 2009, 16:44

Е то и аз не казвам обратното. ;)
В смисъл, и аз не съм съгласен това да е масово явление както в е36 подфорума примерно, но от дъжд на вятър, няма лошо да се посмеем малко в повече ;)
Сега вярно че и конкретната тема не беше много добра за целта, но чак такъв проблем :confused:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 07 Апр 2009, 17:27

Колегата се извини.Това хич не е малко.И все пак бъдете хора.Почти 80% от потребителите сме писали спам.Аз също съм писал.Като има подобни теми Пенчев или Постмана направо си ги заключват или изтриват ама да правите трагедия от това :confused: :confused: То в таа държава нищо лошо нема малко майтап да се прави.Дали е бил на место или не-това се решава от господата модове.Като не смеем то кво ни остана-освен да се обесим.Нищо лично към никой -чисто и просто нема как да правите трагедии.То ако видите в стриитрейсърс какво какви обиди какво нещо-тука е като библията :mhihi: :mhihi: БЪДЕТЕ ХОРА

живи и здрави :!:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 07 Апр 2009, 18:05

Апелирам към всички да се вържим по-отговорно с форума и в частност с този раздел.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
Мечтае да кара: M5

Мнение от Pesho_1 » 07 Апр 2009, 18:12

Аз нема изкавам мнение понеже все някой от по горните редици показва нетърпимост към мойте питания и писания!!!

И все пак не забравяйте че сме тука за да си помагаме,а не да се дразним един друг!

Поздрави!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 07 Апр 2009, 18:28

Pesho_1 написа:Аз нема изкавам мнение понеже все някой от по горните редици показва нетърпимост към мойте питания и писания!!!

При така написан текст, разбирам че разговорът ни на ЛС не е имал никакъв ефект.

Ще използвам случая да предупредя всички, които преценят че се отнася за тях - в този раздел, темите на които заглавията не отговарят на съдържанието, ще продължават да бъдат преименувани по осмотрение на модераторите. Има само един начин да се избегне това "осмотрение" и той е заглавията да отговарят на съдържанието на темите. Ако смятате, че е трудно да сложите нормално заглавие, оставете го така - на мен не ми е труднио да го сменя.

Следваща

Назад към E34