Какво най-много харесвате на колата си?
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Нисан Съни 1.6 - Двигателя. Системата на климатика която го изключва в тези ключови моменти когато трябва повече мощност. Това е, остатъка от колата е много зле.
Лада Самара 1500 - Мога да си яа карам през дупки, да яа цапам да яа ритам, да яа драскам и да НЕ МИ ПУКА. И ченгетата не ме спират.
А в интерес на истината, баланса в завойте на Ладата е по добър от колкото на Нисана.
Лада Самара 1500 - Мога да си яа карам през дупки, да яа цапам да яа ритам, да яа драскам и да НЕ МИ ПУКА. И ченгетата не ме спират.
А в интерес на истината, баланса в завойте на Ладата е по добър от колкото на Нисана.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Е36 318is купе:за да не се увличам ще кажа-детска мечта-злобна,визия,страшна стойка на пътя с 17", всяка една екстра(май само подгряване на седалките нямам и тва зимата ме дразни!!!), УНИКАЛНИЯ вървеж за 1.8(да не ме коментирате,че
) и акустиката на близо 2квт отзад
Е39 525тдс - икономия,ксенон,спокойна возия,автопилот-тва е за кораба дето ме кефи,ама си е само за работа и за път,нещо губя усещането за спортен дух с нея

Е39 525тдс - икономия,ксенон,спокойна возия,автопилот-тва е за кораба дето ме кефи,ама си е само за работа и за път,нещо губя усещането за спортен дух с нея

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
325iX - най много ми харесваше чувството да вкарам трета след като съм изцедил втората до 6000+ rpm. Другото което ми правеше впечатление - хич не се интересува на сняг ли е на лед ли е или на асфалт.
И последно - много готино бие с еърбега по мутрата
. Кара те да се замислиш "Ами ако..."
И последно - много готино бие с еърбега по мутрата

Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- kazakoff
- кандидат ентусиаст
-
Поведението на пътя, пипнатия салон /всичко е там, където трябва/, перфектния дизайн на купето...
За тва му викат "The Ultimate Driving Mashine"

За тва му викат "The Ultimate Driving Mashine"

35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3