Лудите араби! Колите от Бахрейн

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 05 Мар 2005, 21:41

Арабите не са балами знаят какво да си купуват. :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 06 Мар 2005, 14:37

moto написа:Тва не са поли ,нито рокли бе хора :lol: -това са роби-да така се кdзват тез неща!

аз условно го казвам "рокличка" :) ... от чисто любопитство, не им ли пречи да шофират? ;) Иначе, според мен трябва да си бъкан от пари, за да вземеш поне едно от тези бижута. А и предполагам, че е голям кеф, да се влачиш с такова баааавно с ръмжене зяпайки небрежно в страни. :D
Да караш Peugeot е страст!

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 07 Мар 2005, 22:31

Eva* написа: ... от чисто любопитство, не им ли пречи да шофират? ;)

разговор между Ахмед и Мурат:

А: Хако знайш вчХера какХъв ДрифтХ напваиХ, немаш си идея
М: я разкажХи, ефенди
А: карам си аз, земам лев завой и по едно време усещам, че тогата ми се заклещила за съединтеля и аз какво, какво, па го ритнах да се отскубне тогата. И като тръгна тая ми кола, ахааа и гледам минувачи през предния джам, въртим на десно и пак започвам да дърпам тогата, която сега се е закачила на педала на газ-та - чувам яко пищене от превъртащите задни гуми. Поглеждам напред да видя къде ми е горе долу колата и виждам пак пешеходци, ама не предишните - явно съм се обрънал на другата страна - въртя обратно волана и вече с лека досада се навеждам да си извадя тогата. Гледам оплела се около съединителя и газ-та, ритнах аз яко спирачката, усещам как колата се носи настрани както са блокирали гумите, но на мен вече не ми пука, има си Алах да пази другите, аз как ще сляза пред Айшето с раздърпана тога. Ритника явно имаше ефект, защото тогата се размота и аз погледнах нагоре през предното стъкло - хора се стичаха към мен като преливаща река в пълноводен сезон - е сега ще ме линчуват. Но какво правят те, изваждат ме от колата и започват да ме носят на ръце. Поглеждам назад и виждам и не вярвам - аз съм дрифтвал около 150 метра без да закача никого и то между колите..отгоре на всичкото някакъв тип случайно си бил включил камерата и ме заснел...сега съм известен, има мой клипчета под заглавието "арабски дрифт" навсякъде из интернет....
М: Ашколсун!

Хати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Мар 2005, 23:04

човека със лилавото ламбо е "blackm5" (абдула) на m5board.com форума... и също има компресирано е39 м5- мисля че е едно от много малкото работещи компресирани е39 м5ци...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 07 Мар 2005, 23:09

мда...и скоро ще бъде 900 коня :shock: :owned: :kuku:

пс- ето още малко снимки http://www.discovery-automotive.com/por ... tent&id=30
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 08 Мар 2005, 19:32

:shock: :shock: :shock: Тази Е39ка е абсолютно нечовешка във всяко едно отношение :!: ...сега е актуален въпроса:"How much" :shock:
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 13 Мар 2005, 8:59

ЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙ ама я обичам тая част на шарения свят в който живеем бееееееееееееееееееее!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

МНОГО МИ ХАРЕСВА МАМКА МУ!

ШЕЙХОВЕ, ВЕЗИРИ, СУЛТАНИ, ШЕХЕРЕЗАДА М ПАУЪР, РС4/6, АМГ... ЛУДА РАБОТА ЕЙ!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 13 Мар 2005, 11:31

Само мене ли ме влече Вайпъро?
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 23 Мар 2005, 22:30

абе 6том в ирак не търсиат коли под 2.5 мотор преставете си какви не6та карат само можем да си ме4таем

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 24 Мар 2005, 0:24

Ехххх, мечти какво не бих дал следващото да е некое мое,за цвят не претендирам 8)

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 24 Мар 2005, 11:31

Хати радваш бате :mhihi: :mhihi:
what a helluva ride

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 24 Мар 2005, 14:00

Eva* написа:
moto написа:Тва не са поли ,нито рокли бе хора :lol: -това са роби-да така се кdзват тез неща!

аз условно го казвам "рокличка" :) ... от чисто любопитство, не им ли пречи да шофират? ;) Иначе, според мен трябва да си бъкан от пари, за да вземеш поне едно от тези бижута. А и предполагам, че е голям кеф, да се влачиш с такова баааавно с ръмжене зяпайки небрежно в страни. :D

Това не са рокли нито роба.Мъжете и жените носят такива дрехи-заради климата(това е националната носия на всички араби.За разлика от нас не се срамуват да носят националното си облекло ежедневно-дори го предпочитат :D ).Мъжките "рокли" се наричат ГАЛАБИЯ , а женските ДЖУББА.А относно колите-какво им пука колко бензин им харчтат като цената му е най-много 10ст/л.Пък и в повечето богати на петрол арабски държави цените на автомобилите са 10 пъти по-ниски.Държавата отпуска дотации. :D

Е21 fanatic
Аватар

Мнение от Hastalavista » 24 Мар 2005, 18:42

Колкото и да са по-евтини за да има такъв ''автопарк'' тоя не е случаен, пък и всичките му коли са расови резачки.И аз бих носил такава ''галабия'', само да направя едно кръгче с Ламбото :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата