Терморезистор 25/5к
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Терморезистор 25/5к
Добър ден!
Колеги, от каде мога да си купя такова нещо? И евентуално букса за малък борд ще ми требва. Също така се интересувам дали па немам в колата такава вече? 318и/95/кабрио.
Благодаря и спорен ден на всички!
Колеги, от каде мога да си купя такова нещо? И евентуално букса за малък борд ще ми требва. Също така се интересувам дали па немам в колата такава вече? 318и/95/кабрио.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
Re: Терморезистор 25/5к
z3soon написа:Добър ден!
Ако става дума за температурните показания на бордовия ти компютър - ти трябва "датчик за външна температура".
Part No.: 65818350779
Цена: 44 лв. (дарукар)
По принцип стои в левия въздуховод на спирачките (зад левия халоген), така че погледни там и виж какво имаш (датчик, букса, нищо). Освен оригиналния датчик за външна температура може да сложиш и терморезистор (както виждам си се насочил). С терморезистор никога няма да си сигурен дали показва напълно вярно бордовия компютър, но за да си максимално близо до истината ти трябва около от 5 до 8 kOhm термистор (по 40-50 стотинки са така че пробвай кой показва най-точно на твоя борд). Ползвай търсачката, всичко го има писано във форума.
2 мнения
• Страница 1 от 1