За сектите!
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
За сектите!
Свидетелите на йахова ли са кви са, идваха и до нас, да раздават някви брошурки.. Аз направо превъртях и повече не ги видях в блока но ми се искаше да стане нещо такова http://www.dnes.bg/article.php?id=69215 и в Бургас. Тея сектанти много вредят. Доста често ми се е случвало да ме офертират някви на улицата да им ходя на събранията.... Сигурен съм че тея ако станат малцинство ще стане страшно! Случвало ли ви се е нещо подобно и чували ли сте за зависими и пострадали от това?

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Разгледах им сайта на тия и мога да кажа, че въобще не ми вдъхват доверие

Никой не мое ма връне на селу!
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
St.Dilov написа:Колега BMW сектата ни е достатъчнаа иначе това е спорт,за хора с болни мозъци
По скоро доверчиви хора, изтормозени некви. А за наща секта да не става дума, там нещата са ясни..

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- Kafevia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46-330xiА,e46-330iA,e53 3.0dА
- Мечтае да кара: летяща чиния
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
St.Dilov написа:Колега BMW сектата ни е достатъчна![]()

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
amd написа:Имаме си сектааа, силна е
повече от всички останали

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Сектите като свидетели на Йехова са забранени в някои бели страни, но както всички секти са разрешени в САЩ. Само искам да изясня нещо колеги че сектите са един доста доходен бизнес освободен от данъци и за да си проповедник или да имаш църква в САЩ не е нужно да имаш каквото и да е образувание. Там църква се отваря като магазин за семки. На всеки които му хрумне и има подходяща сграда си отваря църква и за да се различават едни от други си ги кръщават как ли не и си преправят библията. Между другото ако някои е виждал американска библия от която и да е секта там изрично си пише че всеки трябва да ходи на църква редовно и да плаща парички на всяко ходене те от това и си печелят. Съответно свидетели на Йехова са една от най-мощните им организации която в момента усилено търси млади душици на наша територия с цел облагодетелстване. Тук не става въпрос само за парици а също така и трафик на хора. Сектите отдавна трябваше да се забранят у нас но за съжаление сме прекалено демократични за разлика от някои други държави от ЕС.
Имам приятел бивш колега от САЩ които е цветнокож баща му има църква от веригата "магазини" свидетели на Йехова. То си е като верига магазини направо.
И тои ми е разказвал много по въпроса за църквите както ги наричат те а сектите както ги наричаме ние. За ваше добро и това на децата ви просветлете ги относно тия неща преди да им промият мозъка други.
Имам приятел бивш колега от САЩ които е цветнокож баща му има църква от веригата "магазини" свидетели на Йехова. То си е като верига магазини направо.

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
На 5 метра от нас има "църква" на тез свидетели. Веднъж имаше някаква сбирка "Майка и дъщеря"... абе гледам аз в двора на църквата имаше сигурно 50 човека и всчки стоят на групички по 2-ма... възрастна жена и по-млада жена, което ме наведе на мисълта че срещата беше "майка и дъщеря"
опитаха се и мен да зарибят и ми обещаха че ще има безплатни уроци по английски, а аз разбира се им обещах че ще отида

опитаха се и мен да зарибят и ми обещаха че ще има безплатни уроци по английски, а аз разбира се им обещах че ще отида

искам 4к лв на месец и съм готов да ходя на всякакви сбирки!!!! има едни дето си лепят на колите едни рибки те незнам какви са ма явно боса ги има за рибки щом им дава такива лепенки мен ме зарибяваха че сатаната искал да ми направи татуировка на китката и съм щял да пазарувам безплатно и аз викам ок готов съм веднага влизам у мерц сл65 ма те викат нетрябва да даваш на сатаната да ти прави татуировка а аз викам бе как нема да дам веднага влизам у магазина пълним торбата купувам си коли яхта и др да не съм луд да не дам и те се отчаяха колко съм бил прост и продажен и се отказаха антемосаха ме ма наи лошото е че тези хора са ми роднини и ми е кофти за тях
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
е точно е тия свидетели ли са кви са преди 3-4 години с едно приятелче точно в бургас си вървим по богориди сутринта 8 часа след клубче....та си джиткаме да ходим да спим и ги гледам едни двамка такива пред нас.черни панталони бели ризки и задължителните ранички със сектантска литература...аз не въздаржах и почнах с виковете АНАТЕМА, СЕКТАНТИ, МАДЪРС ФАКЪРС и тези двамката се обърнаха и погледнаха стреснато....но явно не им беше достатъчно...извадих аз тогава от колана стария макаров заредих го и го насочих към тях като ги и подгоних
е казвам ви майкъл джонсън е параолимпиец в сравнение с брауновото движение което придобиха тия двама рахити
смърт на сектантите да ги еб*

смърт на сектантите да ги еб*
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Kafevia написа:На тия УРОДИ къщата им е в Младост на Йеросалим
да точно до кафето" Да хаус" ужасно е! събота и неделя ги докарват с рейсове тия боклуци
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2