Бърз и яростен (Fast and Furious 4 )
Модератор: Общи модератори
- Kafevia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46-330xiА,e46-330iA,e53 3.0dА
- Мечтае да кара: летяща чиния
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
b2 написа:И аз сега се връщам от филма.. Забавен и разпускащБат' Рамбо е луд отвсякъде - бие и яде бой до дупка
Стрелят го отзад, куршума го няма а и изходна рана няма - сигурно го е изсрал![]()
Аз пък изпаднах в делириум в началната сцена като мина с колата под камиона който се преобръщаше... евала дизел мини на бензин
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Аз сега се връщам от киното и с пресни впечатления мога да кажа,че филма се е получил.
Е,не е по-добър от 1ва част но става
Иначе този път наистина силно беше представена марката-Е39 М5(жалко за нея
),е36 и едно е31 сякаш ми се мерна за секунда.
Е,не е по-добър от 1ва част но става

Иначе този път наистина силно беше представена марката-Е39 М5(жалко за нея

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- racing_fan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Nissan
- Мечтае да кара: Twin Supercharged E92 M3
BMW-то беше ясно че ще отпадне(особено с негър шафьор), ама пак доста се задържа докато не се разби
Бати пак имаше яко измишльотини, ама поне и яки коли имаше. Аз тях гледах и слушах звука.

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
вчера се събрахме и го гледахме и много ми хареса... и нали сте наясно че м5-цата щеше да бие ако не трябваше в крайна сметка вин дизел и пол уолкър да победят.....иначе чарджъра си го биваше много!!!!
BMW_RIDER написа:Филма за мен е по слаб от култувата първа част, но все пак е по - добър от 2 и 3. Можеше да има повече състезания и шофиране. Харесва ми ,че са наблегнали на American Muscle. Междудругото камарото с което накрая прегазиха лошия е FBOMB и е дело на американската тунинг компания Nelson Racing Engines. Разполага с 11 литра + двигател 2 турбота и 3000 кс![]()
![]()
Който го интересува или е скептик мога да пусна линк[/b]
в сайта на производителя е анонсирано, че колата е 1540 коня, "само"

No bling at the Ring
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Диалозите са по-слаби и от в Забранена любов
Бях се настроил да гледам тъп филм и все пак ми се стори адскитъп... според мен най-слабия от всички части беше този.
Най-големи измишльотини и гафове
Най-малко коли
Най-тъпи диалози
Най-евтини и слаби ефекти и каскади (пък и най-малко на брой...)
Поредния филм дето създава грешно впечатление, че истинските драйвъри не се мажат в масло , а се къпат сред 10тки к**ва
Та с взети предвид Вин Дизел, М5-цата и Е36-цата дето се въртеше за бонус му давам около 3,5 от 10, без горе споменатите си е чиста 2-ка

Бях се настроил да гледам тъп филм и все пак ми се стори адскитъп... според мен най-слабия от всички части беше този.
Най-големи измишльотини и гафове
Най-малко коли
Най-тъпи диалози
Най-евтини и слаби ефекти и каскади (пък и най-малко на брой...)
Поредния филм дето създава грешно впечатление, че истинските драйвъри не се мажат в масло , а се къпат сред 10тки к**ва

Та с взети предвид Вин Дизел, М5-цата и Е36-цата дето се въртеше за бонус му давам около 3,5 от 10, без горе споменатите си е чиста 2-ка

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
мен ми хареса от всичките коли доджа как тръгва на задните гуми...е майка му стара ебал съм ти бмвта и скайлайни...друга сцена когато вин дизел си правеше чарджера в гаража с една бира под ръка и пол уокър си правеше скайлайна с един лаптоп...накрая и реклама на кастрол едж и кастрол синтек..демек олд скул версус ню...олд скул кикс ас дефинитли