Предлагам: Портал за авто-джамбази!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Предлагам: Портал за авто-джамбази!

Мнение от The Mravoiada » 24 Мар 2005, 15:57

Незнам как ще погледнете на такава идея, но...
Предлагам в тази тема, всеки от нас, станал жертва на шибаните автоджамбази да вписва къде, кога, как, какво и по кое време на денонощието. И най-добре, ако има информация и от други хора колко често удрят на тези места.
Така след време горе-долу ще си оформим карта на опасните места. Както мнозина знаят, мизерните копелдаци си имат определени райони на действие.
След като ги определим с тези, които искат да се включат може да подебнем, че на мен ми стана цел номер едно да хвана някоя подобна отрепка.
Тези, които не искат да ги маризят просто ще знаят къде да избягват паркирането.
Аз ще бъда първи. 23.03. ул. "Ракитин" до Полиграфическия комбинат. Тя е от локалното на Цариградско шосе до ул. "Иван Асен". Свалили са ми халогените посред бял ден някъде между 11 и 17,30 часа. Пак на същата улица преди година някъде, пак в същия отрязък от време ми думнаха касетофона от предишната кола. Бях пуснал тема даже...
Поне 20 от моите колеги са се опарили, паркирайки на тази улица и кражбите са винаги между 11 и 17 часа през деня.
Интересно ми е има ли някой, който да подкрепя подобна идея.
There are moments
when the only thing that stands still
is time itself
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Niky Georgiev » 24 Мар 2005, 16:09

Темата е много актуална, при условие, че полицията няма намерение да се справя с такава престъпност, а точно обратното - поощрява я с бездействието си. На мен в Зона Б18 - на Пиротска и Иван Иванов ми откраднаха - двата халогена, едно огледало, 4 лайсни, 3 капачки за джанти. Толкова за 6 месеца. Само през ноща. Алармата ми свиркаше през нощ-през две. Нямах спокоен сън. Реших проблема - смених квартала.
Niky Georgiev

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 24 Мар 2005, 16:53

Niky Georgiev написа: На мен в Зона Б18 - на Пиротска и Иван Иванов ми откраднаха - двата халогена, едно огледало, 4 лайсни, 3 капачки за джанти.

Това е на броени метри от Цар Симеон - заредили са някой от магазините за втора употреба. Защо им е да се отдалечават по другите квартали. На мен също наблизо ми свиха за 10 минути единият халоген, а втория беше зарязан - нещо ги е смутило. И това беше посред бял слънчев ден. :help: :help:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Е21 fanatic
Аватар

Мнение от Hastalavista » 24 Мар 2005, 18:48

По тъмно много бият на очи, ако ги види някой, а така по светло се прават че колата си е тяхна и дори некой да ги види няма да му направи впечатление.Миналата седмица на един приятел /от Младост/ му гепиха огледалата от Опел кадет :evil: пак през деня и то пред блока му

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 25 Мар 2005, 0:55

Да добавим и прословутото кино Арена :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 25 Мар 2005, 11:10

Тротоара на София ленд посока кулата 10 коли едновремено разбити 18 часа . Ти я са като гълабите ама хвана ли го такъв ще му счупя гълъбарника ведъж за винаги
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Shtukata » 25 Мар 2005, 19:49

Средата на лятото - кв.Хаджи Дититър в една от пресечките до магазин Фантастико. Улетеха туба, усилвател , CDто. Ма*ка им и гадните наркомани :evil:
Изображение

Назад към Извън Темата